Hófehér fogakat szeretne, amik csak úgy csillognak? Van egy jó hírünk, hollywoodi mosolyt varázsolni ma már nem lehetetlen! Mutatjuk a fehér fogak titkát!

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

A hófehér fogak titka – fogfehérítés

Hófehér fogakat szeretne, amik csak úgy csillognak? Van egy jó hírünk, hollywoodi mosolyt varázsolni ma már nem lehetetlen! Manapság már nagyon biztonságos eljárás keretén belül árnyalatokkal fehérebb fogai lehetnek, mutatjuk hogyan!

A hófehér fogak titka – fogfehérítés

A fehér fogak titka

Fehér fogakat természetesen nagyon nehéz elérni, még megfelel tisztitás mellett is, ugyanis napjainkban nagyon sok olyan tényező van, ami miatt a fogak elszíneződhetnek. Többek között több étel is okozhat elszíneződést, mint a kávé, tea, a savas üdítőitalok, a vörösbor, illetve a dohányzás, baleset, nem megfelelő ápolás, egyes fogbetegégek, mint a szuvasodás, de egyszerűen az évek múlása is sárgítja a fogakat. Ön is szeretne ragyogófehér fogakat, de akárhogyan próbálkozik, akármilyen fogkrémmel mos fogat, nem éri el a kívánt eredményt? A fogfehérítés lehet a megoldás Ön számára is.

 

Fehér fogak fogfehérítéssel

Manapság már nagyon sok különböző eljárás van, aminek segítségével fehér fogakat lehet varázsolni. A rendelői fogfehérítés egy olyan esztétikai fogászati eljárás, ami teljesen biztonságos, és már egy eljárás eredményeképpen láthatóan fehérebb fogakat lehet kapni. A Lévai Dentalnál a fogfehérítéshez -mint minden más fogászati eljáráshoz- is a legjobb minőségű anyagokat, legjobb eljárásokat alkalmazzuk így már az első kezelés után akár 3-4 árnyalattal fehérebbek lehetnek fogai. Egy-egy kezelés egy-másfél órát vesz igénybe csupán. mondhatni varázsütésre fehérebb fogakat varázsolunk Önnek!

 

Hogyan zajlik a fogfehérítés?

A rendelőnkben zajló fogfehérítés nemcsak nagyon biztonságos és gyors, de teljesen fájdalommentes is. Tényleg nem kell tartania egyetlen folyamattól sem! A fogfehérítés úgy indul, hogy a fogakat alaposan megtisztítjuk, majd le is polírozzuk azokat. A fogínyre egy ínyvédő gélt helyezünk fel, amire azért van szükség, hogy megvédje az ínyt a fogfehérítő anyagtól, amit ezt követően viszünk fel. A fogfehérítő anyaggal bevont fogakra egy UV lámpát irányítunk, ez fogja aktiválni az anyagot. Amint a hatás láthatóvá válik z anyagokat eltávolítjuk a fogakról és az ínyről is, és Ön máris megcsodálhatja a látványos eredményt. Fontos kiemelni, hogy a fehérítést csak tiszta fogfelszín és az ép ín esetében tudjuk elvégezni, amennyiben ezek nem adottak, úgy előzetes kezelésre lehet szükség. Éppen ezért nem érdemes orvosi konzultáció nélkül elkezdeni a folyamatot, ahogyan otthoni praktikákkal sem érdemes kísérletezni! 

Legfrissebb cikkek

A fogágybetegség okai és kezelése

A fogágybetegséget orvosi szakszóval paradontisis-nek nevezzük. Ez egy olyan fogászati probléma, amely károsítja a fogak körüli lágyszöveteket. Amennyiben a fogágybetegség nincsen megfelelően kezelve, tönkreteheti a fogakat tartó...

Ajakfeltöltés

Ki állhatna közelebb az ajkak formázásához, mint egy fogorvos? Rendelőnket új szolgáltatással bővítettük, méghozzá ajakfeltöltéssel, amelyet a Renée injektálható hyaluronsav alapú géllel végez el vezető fogorvosunk Dr....

Influencer program

Fontos számunkra, hogy pácienseink őszinte, kendőzetlen véleményeken és tapasztalatokon keresztül is megismerhessék fogászatunkat, mielőtt ellátogatnának hozzánk. Éppen ezért hoztuk létre Influencer Kedvezmény Programunkat is, és...

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental