Hófehér fogakat szeretne, amik csak úgy csillognak? Van egy jó hírünk, hollywoodi mosolyt varázsolni ma már nem lehetetlen! Mutatjuk a fehér fogak titkát!

phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek

A hófehér fogak titka – fogfehérítés

Hófehér fogakat szeretne, amik csak úgy csillognak? Van egy jó hírünk, hollywoodi mosolyt varázsolni ma már nem lehetetlen! Manapság már nagyon biztonságos eljárás keretén belül árnyalatokkal fehérebb fogai lehetnek, mutatjuk hogyan!

A hófehér fogak titka – fogfehérítés

A fehér fogak titka

Fehér fogakat természetesen nagyon nehéz elérni, még megfelel tisztitás mellett is, ugyanis napjainkban nagyon sok olyan tényező van, ami miatt a fogak elszíneződhetnek. Többek között több étel is okozhat elszíneződést, mint a kávé, tea, a savas üdítőitalok, a vörösbor, illetve a dohányzás, baleset, nem megfelelő ápolás, egyes fogbetegégek, mint a szuvasodás, de egyszerűen az évek múlása is sárgítja a fogakat. Ön is szeretne ragyogófehér fogakat, de akárhogyan próbálkozik, akármilyen fogkrémmel mos fogat, nem éri el a kívánt eredményt? A fogfehérítés lehet a megoldás Ön számára is.

 

Fehér fogak fogfehérítéssel

Manapság már nagyon sok különböző eljárás van, aminek segítségével fehér fogakat lehet varázsolni. A rendelői fogfehérítés egy olyan esztétikai fogászati eljárás, ami teljesen biztonságos, és már egy eljárás eredményeképpen láthatóan fehérebb fogakat lehet kapni. A Lévai Dentalnál a fogfehérítéshez -mint minden más fogászati eljáráshoz- is a legjobb minőségű anyagokat, legjobb eljárásokat alkalmazzuk így már az első kezelés után akár 3-4 árnyalattal fehérebbek lehetnek fogai. Egy-egy kezelés egy-másfél órát vesz igénybe csupán. mondhatni varázsütésre fehérebb fogakat varázsolunk Önnek!

 

Hogyan zajlik a fogfehérítés?

A rendelőnkben zajló fogfehérítés nemcsak nagyon biztonságos és gyors, de teljesen fájdalommentes is. Tényleg nem kell tartania egyetlen folyamattól sem! A fogfehérítés úgy indul, hogy a fogakat alaposan megtisztítjuk, majd le is polírozzuk azokat. A fogínyre egy ínyvédő gélt helyezünk fel, amire azért van szükség, hogy megvédje az ínyt a fogfehérítő anyagtól, amit ezt követően viszünk fel. A fogfehérítő anyaggal bevont fogakra egy UV lámpát irányítunk, ez fogja aktiválni az anyagot. Amint a hatás láthatóvá válik z anyagokat eltávolítjuk a fogakról és az ínyről is, és Ön máris megcsodálhatja a látványos eredményt. Fontos kiemelni, hogy a fehérítést csak tiszta fogfelszín és az ép ín esetében tudjuk elvégezni, amennyiben ezek nem adottak, úgy előzetes kezelésre lehet szükség. Éppen ezért nem érdemes orvosi konzultáció nélkül elkezdeni a folyamatot, ahogyan otthoni praktikákkal sem érdemes kísérletezni! 

Legfrissebb cikkek

A fogászati implantáció: Hogyan zajlik a beültetés?

Hiányos fogazat nagyon sok minden miatt alakulhat ki, azonban ez nem csak nem esztétikus, hanem nem is egészséges. A hiányos fogak melletti egészséges fogak is elmozdulhatnak, az emésztés szempontjából elengedhetetlen rágófunkció pedig...

A helyes fogmosás lépései, kiegészítők, tudnivalók

A helyes fogmosás kérdése nagyon fontos téma, ugyanis ez nagyban hozzájárul a megfelelő szájhigiénia kialakításához és fenntartásához, ami pedig az egészséges fogazat alapvető feltétele. Lássuk hogyan, mivel, és mikor kell fogat...

Fogszuvasodás: Mi állhat a háttérben?

Fogszuvasodás! Gyakran halljuk ezt a szót, akár fogkrém reklámokban, akár fogorvosoknál, vagy barátoktól, ismerősöktől. Többé-kevésbé tisztában is vagyunk vele, hogy mit jelent, de vajon mitől alakul ki? Nézzük mi áll a...

Ajánlatkérés

Amennyiben online kér időpontot és feliratkozik hírlevelünkre, bármely kezelés árából 10% kedvezményt biztosítunk! 

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2021 Levaidental