Ismerje meg Ön is munkatársainkat a Lévai Dental csapatából. A Lévai Dental fogászati magánrendelőjében a legkiválóbb szakemberek dolgoznak a fogászati és szájsebészeti kezelések különböző területein.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Munkatársaink

Dr. Lévai István Attila Dr. Lévai István Attila

 

 Tagja:

  • Magyar Orvosi Kamarának
  • Magyar Fogorvosok Egyesületének
  • Magyar Fogorvosok Implantológiai Társaságának
  • Magyar Esztétikai Orvosok Társasága Egyesületének

 

1986-ban Budapesten születtem. Gyermekkorom óta nagy érdeklődéssel figyeltem a fogorvosi munkát édesapám rendelőjében. A középiskola befejezése után felvételt nyertem, a Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi Kar Fog-orvostudományi Szakára, ahol fogorvosi diplomát szereztem. Egyetemi éveim alatt számos diákmunkából vettem ki részem. Tagja voltam a Diákjóléti Bizottságnak, az Egyetemi Kari Tanácsnak. Részt vettem az Egyetem Tudományos Diákköri Munkájában. Angol nyelven előadást tartottam, témám a csontátépülés biológiája volt, melyből szakdolgozatomat is írtam. Egyetem elvégzése után  a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet Szájsebészeti Osztályára, mint dentoalveoláris szájsebész szakorvos végeztem el tanulmányaimat. Az itt eltöltött idő alatt lehetőségem nyílt elsajátítani a fogászati implantáció, bölcsességfogműtétek, arcüreg műtét/emelés (sinus lift), gyökércsúcs resectio (gyökércsúcs amputáció), cysta műtétek, lágyszöveti műtétek elméleti és gyakorlati megoldások elsajátítására.

 

Érdeklődési területem a saját fogakon rögzülő fix- és kivehető fogpótlások, illetve az implantátumokon (Denti, Straumann, Nobel) rögzített fogpótlások, melyek készítését szabad időmben is klinikai önkéntes munka keretein belül végzem. Továbbképzésekre, gyakorlati/hands-on kurzusokra és kongresszusokra járok, főként a szájsebészeti, implantológiai, és a fogpótlástani témák előadásait látogatom.

 

 

Dr. Miklósi KrisztinaDr. Miklós Krisztina

Általános fogorvos
 
A Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi szakán végeztem. Kis gyermekként is elszánt érdeklődést mutattam a fogorvoslás iránt. Régi családi barátunk a Lévai Dental alapítója, mindig lenyűgözött  munkássága során. Szerencsésnek érzem magam, hogy a  rendelő lelkes csapattagja lehetek. Ez a közösség ideális szakmai felkészültséget biztosít számomra a friss tudásom megfelelő kamatoztatásához.
Érdeklődési területem a fix-, rögzített fogpótlások, főként kiemelve az esztétikus fogászatot, hogy pácienseim elégedetten és széles mosollyal öregbíthessék jó hírnevünk.
 

 

 

 

Dr. Bársony NóraDr. Bársony Nóra


Fogszabályzó fogszakorvos


Tagja:

  • Magyar Orvosi Kamara
  • Magyar Fogorvosok Egyesülete
  • Magyar Orthodontusok Társasága


Fiatal korom óta nagy szerepet tölt be az életemben a fogorvoslás. Édesanyám nyomdokaiba lépve, 2014-ben szereztem fogorvosi diplomát a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Egyetemi éveim alatt számos gyakorlati és elméleti tudásra tehettem szert édesanyám rendelőjében. Aktívan részt vettem az egyetem tudományos életében is. Egyaránt végeztem tudományos diákköri munkát a Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikán, a Parodontológiai Klinikán. Kutatómunkáimat egyetemi éveim után is folytattam. 2014-től a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetében dolgoztam, mint fogszabályozás rezidens, de egyúttal részt vettem a sürgősségi és konzerváló fogászati ellátásban is. 2017-ben Fogszabályozás szakvizsgát szereztem.
A fogszabályozás során a kívánt esztétika és funkció eléréséhez kiemelten fontosnak tartom a kezelés alapos megtervezését, igyekszem komplex, átfogó ellátást biztosítani pácienseim számára. Ennek érdekében rendszeres továbbképzéseken veszek részt, hogy a legújabb technikákat és elveket tudjam alkalmazni. Elengedhetetlennek tartom a fogszabályozó kezelés megkezdése előtt a megfelelő szájhigiénia kialakítását, és a szuvas tej-és maradó fogak ellátását.

 

Dr. Biró Andrej    

Fogorvos

Dr. Biró Andrej vagyok, tanulmányaimat A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Főbb érdeklődési területem a konzerváló fogászat, de a szájsebészet és a fogpótlástan iránt is elhivatott vagyok. 2022-ben csatlakoztam a Lévai Dental csapatához. Betegellátásom során maximálisan törekszem a fájdalommentességre és arra, hogy pácienseim szakmailag és emberileg egyaránt elégedettek legyenek a munkámmal és boldog mosollyal, felszabadultan távozzanak a kezelés végeztével. Elengedhetetlennek tartom a folyamatos szakmai fejlődést, ezért rendszeres továbbképzéseken veszek részt a fogászat több szakterületén belül. lendületes, jókedvű és segítőkész kolléga vagyok. Pácienseim bátran, bizalommal fordulhatnak hozzám bármilyen kérdéssel vagy problémával. A Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozatának tagja vagyok. Angol, és szerb-horvát nyelven is beszélek.
 


 

Dr. Laborfalvi László

Általános fogorvos

Fogorvosi tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen végeztem. Az egyetem előtt fogtechnikai tanulmányokat folytattam annak érdekében, hogy az összes oldaláról ismerjem a fogpótlások készítésének minden rejtelmét. Ebből következik, hogy a Protetika, azaz a fogpótlások készítése az a szakterület, amely a legközelebb áll hozzám és ahol leginkább otthon érzem magam. 
Édesapám fogtechnikus mester, így már a kezdetektől kapcsolatba kerületem a fogászattal.  Tőle tanultam, hogy milyen csodálatos dolog valami élettelen anyagból, ha úgy tetszik egy darab fémből, kerámiából vagy épp műanyagból valami olyat készíteni, ami egy embernek a szerves része lesz, ami pótolhatja elveszett fogait és visszahozhatja eltűnt mosolyát!
Amikor kezelésre, vagy akár csak egy megbeszélésre érkezik hozzám nincs kapkodás, nincsenek többórás csúszások. Minden kezelésre megfelelő időt hagyok ki, hiszen csak így tudom biztosítani az ön teljes nyugalmát valamint azt, hogy az elkészült munkák a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljenek. A készülő pótlások összes paraméterét részletesen egyeztetjük, és kezelés közben mindenről tájékoztatom pácienseimet. Így biztosak lehetnek benne, hogy valóban az általunk közösen megálmodott restaurációk készülnek.

 

Dr. Hauzer-Abafalvi Lilla

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

2013-ban a budapesti Semmelweis Egyetemen diplomáztam fogorvosként, majd a Fogpótlástani Klinikán kezdtem el a rezidens képzésemet, ahol 2016-ben szereztem meg a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgámat. A klinikán angol és magyar nyelvű hallgatókat oktatok, valamint kutatásban is aktívan részt veszek, 2015 óta vagyok a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájának hallgatója. 2013 óta dolgozom magánrendelésen is. A Lévai Dental csapatának 2021 óta vagyok tagja.
Elsősorban rögzített és kivehető fogpótlások elkészítésével, valamint a fogak megtartásával (gyökérkezelés, tömés) foglalkozom. Munkám során nagyfokú precizitásra, a minél természetesebb és esztétikusabb restaurátumok elkészítése törekszem. A felmerülő fogászati problémák megoldása mellett, a megelőzésre is figyelek és az utógondozást is nagyon fontosnak tartom.
Célom, hogy a kezelések oldott, jó hangulatú, barátságos légkörben történjenek, hogy a páciensek korábbi rossz élményei miatt kialakult szorongását így oldani tudjuk. Ezért nagy hangsúlyt fektetek a „fogak mögötti” ember megismerésére és a páciens és orvos közötti kölcsönös bizalom és szimpátia kiépítésére és a nagyon alapos tájékoztatásra.
Szabadidőmet – két gyermekes édesanyaként- javarészt a családommal töltöm, szeretünk kirándulni és gasztronómiai élvezeteknek hódolni.
 

Balogh LászlónéBalogh Lászlóné


Fogászati szakasszisztens


Tagja:

  • Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarának


Fiatal lány korom óta ez egészségügyben szerettem volna dolgozni, ennek megfelelően választottam meg iskolám. Dr. Hetényi Géza Egészségügyi Szakközépiskolában általános és rendelőintézeti asszisztensi, illetve csecsemő és kisgyermekgondozási szakképesítést. Nagy vágyam volt a fogorvosi szakasszisztensi pályát kipróbálni. Bizonyítványt 2004-ben kaptam meg. Az iskolai éveim alatt már a Lévai Dentál fogászati rendelőben dolgoztam ,így   16 éve dolgozom a  csapatban, ahol  kitartóan és elszántan segítek orvosaim és kolléganőimnek. Szabadidőmben rendszeresen látogatok továbbképzéseket, előadásokat, ahol új tudásra teszek szert, melyet rendelőnkben kamatoztatok. Főbb érdeklődési köröm a kisgyermekek beszoktatása a fogászati környezetbe, de kiemelt figyelmet fordítok a rendelői higiéné folyamatos fenntartására.

 

Laziczius-Nagy Georgina 

Fogászati szakasszisztens és Dentálhigiénikus

2017 óta dolgozom a fogászati szakmában. Dentálhigiénikusként fontosnak tartom a megfelelő szájhigiénia kialakítását és annak fenntartását már egészen gyermekkortól kezdve. 
A kezelések során törekszem az oldott, feszültségmentes, családias légkör megteremtésére. 
Örömmel tölt el, ha a pácienseim elégedetten, mosolyogva hagyják el a rendelőt. 
Ragyogóvá varázsolni egy mosolyt - kell ennél nagyobb sikerélmény?

 

Döme Adrienn

Fogászati szakasszisztens

2014-től segítem a rendelői munkafolyamatokat a fogászat területén. A rengeteg elégedett és őszinte mosoly, ami minden nap új lendületet ad számomra. A cél, hogy pácienseinket továbbra is megnyugtató közegben, professzionális kezelésekkel, tanácsadással és megfelelő utógondozással lássuk el egy látogatásuk alkalmával. Hála a Lévai Dental munkatársainak, rendelőinkben ehhez minden feltétel adott. 
 

Laki Róbert 

Fogtechnikus

2005-ben kezdtem dolgozni ezen a területen, ez idő alatt szerencsém volt a fogtechnika összes részével gyakorlatban is foglalkozni. A szakmában eltöltött idő alatt több az orvostársadalom által is elismert emberrel dolgozhattam együtt köszönhetően az eddigi munkahelyeimnek. Par éve ezt a foglalkozást is elérte a technikai fejlődés, én elsők között tanulhattam bele a 3d-s tervezésbe és gyártásba, amihez tartozó tudásomat azóta is próbálom továbbképzésekkel naprakészen tartani. Itt a Lévai Dentalnál igyekszünk minden hátteret biztositani az ilyen irányú fejlődésnek, ami elengedhetetlen a pontos es gyors munka elkészítéséhez.

 

Semler Gábor

Praxis Manager 

2021-ben csatlakoztam a Lévai Dental csapatához, előtte 20 évig dolgoztam az idegenforgalomban, ahol napi szinten foglalkoztam emberekkel. 
Főbb feladataim közé tartozik a háttérmunka ellátása, a recepció irányítása, a páciensekkel való kommunikáció, illetve az esetlegesen felmerülő problémák megoldása. 
Előző munkámból kifolyólag jó kommunikációs képességekkel rendelkezem, illetve mindig arra törekszem, hogy minden páciensünk elégedetten távozzon tőlünk és bizalommal térjen hozzánk vissza. 

 

Helenár Heni recepciósHalenár Henrietta

Recepciós

2021 tavaszán csatlakoztam a Lévai Dental csapatához, mint recepciós munkatárs.
Itt egy nagyon segítőkész, vidám, családias légkör fogadott.
Hamar megszerettem a munkakört, a pácienseket, emellett a kollegákat is.
Szeretek nap mint nap új, vagy visszatérő páciensekkel találkozni, váltani velük pár mondatot, esetleg megnyugtatni őket nagyobb műtétek, kezelések elött.
Nagyon fontos számomra, hogy betegeinknek kellemesen teljen a nálunk eltöltött idő.

 

 

 

 

Tóth Boglárka

Recepciós

2022 év elején kerültem a Lévai Dental fiatalos, segítőkész, precíz csapatába. 
Ugyan olyan kedvesen, türelmesen, óriási segítőkészséggel fogadtak, mint a pácienseket. Ehhez mérten törekszem én is hogy pozíciómnak megfelelően tudjak segíteni, a hozzánk érkező mind régi és új pácienseknek. Akár azzal, hogy várakozásuk során biztosítsam őket arról, hogy a fogorvosaink emberileg és szakmailag is kiválóak és nincs okuk aggodalomra, vagy bármilyen kérdésük merülne fel, akkor a megfelelő információval szolgálhassak.
Kevés ember érkezik félelem nélkül fogorvoshoz. Minden szakterületen, legyen fogorvos, asszisztens, higiénikus, recepciós vagy akár back office munkatárs az első szempont, hogy hitelesen, feszélyezetlen légkörben, szakmailag a legmagasabban színvonalon nyújtsuk fogászati szolgáltatásainkat.
Azt hiszem, hogy a Mi kis csapatunk célja, hogy a hozzánk érkező páciensek fogazati problémáinak megoldásában végállomás legyen.
 

Fogászati rendelőnk munkáját és a páciensek kezelését sok éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező asszisztens kolléganők segítik.

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2023 Levaidental