Ismerje meg Ön is munkatársainkat a Lévai Dental csapatából. A Lévai Dental fogászati magánrendelőjében a legkiválóbb szakemberek dolgoznak a fogászati és szájsebészeti kezelések különböző területein. Szolgáltatásainkat a legjobb specialisták végzik el, a páciensek legjobb kezelése érdekében!

phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek

Munkatársaink

Dr. Lévai István Attila Dr. Lévai István Attila

 

 Tagja:

  • Magyar Orvosi Kamarának
  • Magyar Fogorvosok Egyesületének
  • Magyar Fogorvosok Implantológiai Társaságának

 

1986-ban Budapesten születtem. Gyermekkorom óta nagy érdeklődéssel figyeltem a fogorvosi munkát édesapám rendelőjében. A középiskola befejezése után felvételt nyertem, a Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi Kar Fog-orvostudományi Szakára, ahol fogorvosi diplomát szereztem. Egyetemi éveim alatt számos diákmunkából vettem ki részem. Tagja voltam a Diákjóléti Bizottságnak, az Egyetemi Kari Tanácsnak. Részt vettem az Egyetem Tudományos Diákköri Munkájában. Angol nyelven előadást tartottam, témám a csontátépülés biológiája volt, melyből szakdolgozatomat is írtam. Egyetem elvégzése után  a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet Szájsebészeti Osztályára, mint dentoalveoláris szájsebész szakorvos végeztem el tanulmányaimat. Az itt eltöltött idő alatt lehetőségem nyílt elsajátítani a fogászati implantáció, bölcsességfogműtétek, arcüreg műtét/emelés (sinus lift), gyökércsúcs resectio (gyökércsúcs amputáció), cysta műtétek, lágyszöveti műtétek elméleti és gyakorlati megoldások elsajátítására.

 

Érdeklődési területem a saját fogakon rögzülő fix- és kivehető fogpótlások, illetve az implantátumokon (Denti, Straumann, Nobel) rögzített fogpótlások, melyek készítését szabad időmben is klinikai önkéntes munka keretein belül végzem. Továbbképzésekre, gyakorlati/hands-on kurzusokra és kongresszusokra járok, főként a szájsebészeti, implantológiai, és a fogpótlástani témák előadásait látogatom.

 

 

Dr. Miklósi KrisztinaDr. Miklós Krisztina

Általános fogorvos
 
A Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi szakán végeztem. Kis gyermekként is elszánt érdeklődést mutattam a fogorvoslás iránt. Régi családi barátunk a Lévai Dental alapítója, mindig lenyűgözött  munkássága során. Szerencsésnek érzem magam, hogy a  rendelő lelkes csapattagja lehetek. Ez a közösség ideális szakmai felkészültséget biztosít számomra a friss tudásom megfelelő kamatoztatásához.
Érdeklődési területem a fix-, rögzített fogpótlások, főként kiemelve az esztétikus fogászatot, hogy pácienseim elégedetten és széles mosollyal öregbíthessék jó hírnevünk.
 

 

 

 

Dr. Bársony NóraDr. Bársony Nóra


Fogszabályzó fogszakorvos


Tagja:

  • Magyar Orvosi Kamara
  • Magyar Fogorvosok Egyesülete
  • Magyar Orthodontusok Társasága


Fiatal korom óta nagy szerepet tölt be az életemben a fogorvoslás. Édesanyám nyomdokaiba lépve, 2014-ben szereztem fogorvosi diplomát a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Egyetemi éveim alatt számos gyakorlati és elméleti tudásra tehettem szert édesanyám rendelőjében. Aktívan részt vettem az egyetem tudományos életében is. Egyaránt végeztem tudományos diákköri munkát a Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikán, a Parodontológiai Klinikán. Kutatómunkáimat egyetemi éveim után is folytattam. 2014-től a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetében dolgoztam, mint fogszabályozás rezidens, de egyúttal részt vettem a sürgősségi és konzerváló fogászati ellátásban is. 2017-ben Fogszabályozás szakvizsgát szereztem.
A fogszabályozás során a kívánt esztétika és funkció eléréséhez kiemelten fontosnak tartom a kezelés alapos megtervezését, igyekszem komplex, átfogó ellátást biztosítani pácienseim számára. Ennek érdekében rendszeres továbbképzéseken veszek részt, hogy a legújabb technikákat és elveket tudjam alkalmazni. Elengedhetetlennek tartom a fogszabályozó kezelés megkezdése előtt a megfelelő szájhigiénia kialakítását, és a szuvas tej-és maradó fogak ellátását.
 

 

Balogh LászlónéBalogh Lászlóné


Fogászati szakasszisztens


Tagja:

  • Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarának


Fiatal lány korom óta ez egészségügyben szerettem volna dolgozni, ennek megfelelően választottam meg iskolám. Dr. Hetényi Géza Egészségügyi Szakközépiskolában általános és rendelőintézeti asszisztensi, illetve csecsemő és kisgyermekgondozási szakképesítést. Nagy vágyam volt a fogorvosi szakasszisztensi pályát kipróbálni. Bizonyítványt 2004-ben kaptam meg. Az iskolai éveim alatt már a Lévai Dentál fogászati rendelőben dolgoztam ,így   16 éve dolgozom a  csapatban, ahol  kitartóan és elszántan segítek orvosaim és kolléganőimnek. Szabadidőmben rendszeresen látogatok továbbképzéseket, előadásokat, ahol új tudásra teszek szert, melyet rendelőnkben kamatoztatok. Főbb érdeklődési köröm a kisgyermekek beszoktatása a fogászati környezetbe, de kiemelt figyelmet fordítok a rendelői higiéné folyamatos fenntartására.
 

Laki Róbert 

Fogtechnikus

2005-ben kezdtem dolgozni ezen a területen, ez idő alatt szerencsém volt a fogtechnika összes részével gyakorlatban is foglalkozni. A szakmában eltöltött idő alatt több az orvostársadalom által is elismert emberrel dolgozhattam együtt köszönhetően az eddigi munkahelyeimnek. Par éve ezt a foglalkozást is elérte a technikai fejlődés, én elsők között tanulhattam bele a 3d-s tervezésbe és gyártásba, amihez tartozó tudásomat azóta is próbálom továbbképzésekkel naprakészen tartani. Itt a Lévai Dentalnál igyekszünk minden hátteret biztositani az ilyen irányú fejlődésnek, ami elengedhetetlen a pontos es gyors munka elkészítéséhez.

 
Halenár Henrietta

Recepciós

2021 tavaszán csatlakoztam a Lévai Dental csapatához, mint recepciós munkatárs.
Itt egy nagyon segítőkész, vidám, családias légkör fogadott.
Hamar megszerettem a munkakört, a pácienseket, emellett a kollegákat is.
Szeretek nap mint nap új, vagy visszatérő páciensekkel találkozni, váltani velük pár mondatot, esetleg megnyugtatni őket nagyobb műtétek, kezelések elött.
Nagyon fontos számomra, hogy betegeinknek kellemesen teljen a nálunk eltöltött idő.


Dr. Laborfalvi László

Általános fogorvos

Fogorvosi tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen végeztem. Az egyetem előtt fogtechnikai tanulmányokat folytattam annak érdekében, hogy az összes oldaláról ismerjem a fogpótlások készítésének minden rejtelmét. Ebből következik, hogy a Protetika, azaz a fogpótlások készítése az a szakterület, amely a legközelebb áll hozzám és ahol leginkább otthon érzem magam. 
Édesapám fogtechnikus mester, így már a kezdetektől kapcsolatba kerületem a fogászattal.  Tőle tanultam, hogy milyen csodálatos dolog valami élettelen anyagból, ha úgy tetszik egy darab fémből, kerámiából vagy épp műanyagból valami olyat készíteni, ami egy embernek a szerves része lesz, ami pótolhatja elveszett fogait és visszahozhatja eltűnt mosolyát!
Amikor kezelésre, vagy akár csak egy megbeszélésre érkezik hozzám nincs kapkodás, nincsenek többórás csúszások. Minden kezelésre megfelelő időt hagyok ki, hiszen csak így tudom biztosítani az ön teljes nyugalmát valamint azt, hogy az elkészült munkák a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljenek. A készülő pótlások összes paraméterét részletesen egyeztetjük, és kezelés közben mindenről tájékoztatom pácienseimet. Így biztosak lehetnek benne, hogy valóban az általunk közösen megálmodott restaurációk készülnek.

 

Dr. Bátori Nóra

Általános fogorvos

Tanulmányaimat a Pécsi Általános Orvostudományi Egyetem Fogorvos Szakán végeztem. Diplomám megszerzése után fogmegtartó kezelésekkel és esztétikus fogászattal foglalkoztam. Fő szakterületem a fogeltávolítás, implantátum beültetés, rögzített és kivehető fogpótlások készítése. 
Munkám során fontosnak tartom pácienseim teljeskörű felvilágosítását, igényeik maximális megvalósítását. Fontos számomra a páciensekkel való maximális együttműködés, a pontos, precíz, fájdalommentes betegellátás, hogy elégedetten távozzanak, és következő alkalommal félelem nélkül jöjjenek a szükséges felülvizsgálatra.

 

Siklósi Rita 

Fogászati szakasszisztens és dentálhigiénikus

25 éve dolgozom fogászati asszisztensként és 5 éve dentálhigiénikusként. 
Célom, hogy a hozzánk érkező pácienseket a legmagasabb szinten lássuk el és a legnagyobb örömmel távozzanak rendelőnkből.
Főbb feladataim közé tartozik a fogorvosok munkájának segítése és a páciensek kérdéseinek maximális megválaszolása, hiszen itt mindannyian azért dolgozunk, hogy a betegeinknek szép mosolyt varázsoljunk. 

 

Semler Gábor

Back Office Manager

2021-ben csatlakoztam a Lévai Dental csapatához, előtte 20 évig dolgoztam az idegenforgalomban, ahol napi szinten foglalkoztam emberekkel. 
Főbb feladataim közé tartozik a háttérmunka ellátása, a recepció irányítása, a páciensekkel való kommunikáció, illetve az esetlegesen felmerülő problémák megoldása. 
Előző munkámból kifolyólag jó kommunikációs képességekkel rendelkezem, illetve mindig arra törekszem, hogy minden páciensünk elégedetten távozzon tőlünk és bizalommal térjen hozzánk vissza. 
 

Fogászati rendelőnk munkáját és a páciensek kezelését sok éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező asszisztens kolléganők segítik.

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2021 Levaidental