Ismerje meg Ön is munkatársainkat a Lévai Dental csapatából. A Lévai Dental fogászati magánrendelőjében a legkiválóbb szakemberek dolgoznak a fogászati és szájsebészeti kezelések különböző területein. Szolgáltatásainkat a legjobb specialisták végzik el, a páciensek legjobb kezelése érdekében!

phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek

Munkatársaink

Dr. Lévai István Attila Dr. Lévai István Attila

 

 Tagja:

  • Magyar Orvosi Kamarának
  • Magyar Fogorvosok Egyesületének
  • Magyar Fogorvosok Implantológiai Társaságának

 

1986-ban Budapesten születtem. Gyermekkorom óta nagy érdeklődéssel figyeltem a fogorvosi munkát édesapám rendelőjében. A középiskola befejezése után felvételt nyertem, a Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi Kar Fog-orvostudományi Szakára, ahol fogorvosi diplomát szereztem. Egyetemi éveim alatt számos diákmunkából vettem ki részem. Tagja voltam a Diákjóléti Bizottságnak, az Egyetemi Kari Tanácsnak. Részt vettem az Egyetem Tudományos Diákköri Munkájában. Angol nyelven előadást tartottam, témám a csontátépülés biológiája volt, melyből szakdolgozatomat is írtam. Egyetem elvégzése után  a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet Szájsebészeti Osztályára, mint dentoalveoláris szájsebész szakorvos végeztem el tanulmányaimat. Az itt eltöltött idő alatt lehetőségem nyílt elsajátítani a fogászati implantáció, bölcsességfogműtétek, arcüreg műtét/emelés (sinus lift), gyökércsúcs resectio (gyökércsúcs amputáció), cysta műtétek, lágyszöveti műtétek elméleti és gyakorlati megoldások elsajátítására.

 

Érdeklődési területem a saját fogakon rögzülő fix- és kivehető fogpótlások, illetve az implantátumokon (Denti, Straumann, Nobel) rögzített fogpótlások, melyek készítését szabad időmben is klinikai önkéntes munka keretein belül végzem. Továbbképzésekre, gyakorlati/hands-on kurzusokra és kongresszusokra járok, főként a szájsebészeti, implantológiai, és a fogpótlástani témák előadásait látogatom.

 

 

Dr. Miklósi KrisztinaDr. Miklós Krisztina

Általános fogorvos
 
A Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi szakán végeztem. Kis gyermekként is elszánt érdeklődést mutattam a fogorvoslás iránt. Régi családi barátunk a Lévai Dental alapítója, mindig lenyűgözött  munkássága során. Szerencsésnek érzem magam, hogy a  rendelő lelkes csapattagja lehetek. Ez a közösség ideális szakmai felkészültséget biztosít számomra a friss tudásom megfelelő kamatoztatásához.
Érdeklődési területem a fix-, rögzített fogpótlások, főként kiemelve az esztétikus fogászatot, hogy pácienseim elégedetten és széles mosollyal öregbíthessék jó hírnevünk.
 

 

 

 

Dr. Bársony NóraDr. Bársony Nóra


Fogszabályzó fogszakorvos


Tagja:

  • Magyar Orvosi Kamara
  • Magyar Fogorvosok Egyesülete
  • Magyar Orthodontusok Társasága


Fiatal korom óta nagy szerepet tölt be az életemben a fogorvoslás. Édesanyám nyomdokaiba lépve, 2014-ben szereztem fogorvosi diplomát a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Egyetemi éveim alatt számos gyakorlati és elméleti tudásra tehettem szert édesanyám rendelőjében. Aktívan részt vettem az egyetem tudományos életében is. Egyaránt végeztem tudományos diákköri munkát a Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikán, a Parodontológiai Klinikán. Kutatómunkáimat egyetemi éveim után is folytattam. 2014-től a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetében dolgoztam, mint fogszabályozás rezidens, de egyúttal részt vettem a sürgősségi és konzerváló fogászati ellátásban is. 2017-ben Fogszabályozás szakvizsgát szereztem.
A fogszabályozás során a kívánt esztétika és funkció eléréséhez kiemelten fontosnak tartom a kezelés alapos megtervezését, igyekszem komplex, átfogó ellátást biztosítani pácienseim számára. Ennek érdekében rendszeres továbbképzéseken veszek részt, hogy a legújabb technikákat és elveket tudjam alkalmazni. Elengedhetetlennek tartom a fogszabályozó kezelés megkezdése előtt a megfelelő szájhigiénia kialakítását, és a szuvas tej-és maradó fogak ellátását.
 

 

Balogh LászlónéBalogh Lászlóné


Fogászati szakasszisztens


Tagja:

  • Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarának


Fiatal lány korom óta ez egészségügyben szerettem volna dolgozni, ennek megfelelően választottam meg iskolám. Dr. Hetényi Géza Egészségügyi Szakközépiskolában általános és rendelőintézeti asszisztensi, illetve csecsemő és kisgyermekgondozási szakképesítést. Nagy vágyam volt a fogorvosi szakasszisztensi pályát kipróbálni. Bizonyítványt 2004-ben kaptam meg. Az iskolai éveim alatt már a Lévai Dentál fogászati rendelőben dolgoztam ,így   16 éve dolgozom a  csapatban, ahol  kitartóan és elszántan segítek orvosaim és kolléganőimnek. Szabadidőmben rendszeresen látogatok továbbképzéseket, előadásokat, ahol új tudásra teszek szert, melyet rendelőnkben kamatoztatok. Főbb érdeklődési köröm a kisgyermekek beszoktatása a fogászati környezetbe, de kiemelt figyelmet fordítok a rendelői higiéné folyamatos fenntartására.
 

 

Fogászati rendelőnk munkáját és a páciensek kezelését sok éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező asszisztens kolléganők segítik.

Ajánlatkérés

Amennyiben online kér időpontot és feliratkozik hírlevelünkre, bármely kezelés árából 10% kedvezményt biztosítunk! 

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2021 Levaidental