Fogorvos Buda - Budaörsön és Törökbálinton remek elhelyezkedéssel, gyermek és felnőtt fogászati szolgátatásokkal a Lévai Dental Magánrendelőjében remek árakon.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogorvos Buda

Ön is a megfelelő fogorvost keresi a fővároson kívül? Akkor ismerje meg a Lévai Dental Fogászati Magánrendelőt, ahol minden fogászati problémára megoldást nyújtunk! Szájsebészet, fogászati röntgen, fogpótlás, fogimplantáció, fogszabályzás és szájhigiéniai kezelések. 

 

Fogorvos Budaörsön remek agglomerációval 


Fogászati magánrendelőnk Budaörsön található meg a Szivárvány utca 8. szám alatt, ahol ingyenes parkolás biztosított. Rendelőnk nem csak remek elhelyezkedéssel bír, de exkluzív környezetben szolgáljuk ki kedves pácienseinket. Modern, letisztult és a legjobb minőségű berendezéssel felszerelt rendelőnk, kényelmes váróhelyiséggel várja vendégeit. 

 

Fogorvos Budaörsön személyre szabottan 


Fogászati kezeléseinket minden esetben teljesen személyre szabottan végezzük el, legyen szó bármilyen problémáról. A fogászat területén szinte minden szolgáltatást lefedve végzünk beavatkozásokat. Fogpótlás, fogimplantáció és fogszabályzás tekintetében a páciens igényeihez és költségkeretéhez mérten választjuk ki a megfelelő anyagokat és az eljárást. Sok fogorvos Buda környékén nem veszi figyelembe a páciens igényeit, azonban mi minden esetben ennek megfelelően dolgozunk. 

 

Fogorvos Budaörsön tapasztalt szakemberekkel


Több fogorvos Budán dolgozik rendelőnkben, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk pácienseinknek. Fogászatunkon asszisztenseink is tapasztaltak és mindenkinek megvan a saját szakterülete, amelyben a legjobb. Így biztos lehet abban, hogy bármilyen problémával fordul hozzánk, minden esetben garanciát vállalunk munkánkért. 

 

Fogorvos Budaörsön kedvező árakon


Fogászatunkon elérhető árakon dolgozunk, hogy mindenki számára biztosítsuk a megfelelő kezelési lehetőséget. Emellett többféle egészségpénztárral is szerződésben állunk, így, ha Ön ezzel rendezné a fogászati kezeléseit, ez sem akadály. A kedvező árak mellett minőségi anyagokkal dolgozunk, amelyek a szakterület legjobb termékei. 

 

Fogorvos Budaörsön teljes fogászati szolgáltatással

 
Milyen szolgáltatások érhetők el a Lévai Dental fogászati magánrendelőjében? 
Más fogorvos Budaörsön nem végez el akármilyen beavatkozást. A mi fogászatunkon azonban szinte minden fogászati problémára megoldást nyújtunk. Akár szájsebészeti beavatkozásról van szó, akár csak általános fogászati kezelésről, kollégáink segítségére lesznek. Emellett fogászati röntgen, szájhigiéniai kezelések, fogfehérítés, fogimplantáció, fogpótlás és prevenciós eljárásokat is megtalálhatnak szolgáltatásaink között. 

 

Válassza a Lévai Dental Fogászati Magánrendelőjét és kérjen online időpontot budaörsi vagy törökbálinti rendelőnkbe! 
 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental