A Lévai Dental 2019 óta dolgozik együtt a Marketing Professzorok kiváló csapatával, bemutatjuk őket, hogy miért ők a legkiemelkedőbb marketing ügynökség!

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Marketing Professzorok : a Lévai Dental marketing tanácsadója

A Lévai Dental fogászati marketingje beindult a Marketing Professzorok segítségével

Mint azt sokan tudhatják, a Lévai Dental története 30 éve elkezdődött már; ekkor nyitotta meg Dr. Lévai István édesapja budaörsi fogorvosi rendelőjét, amit fia 2018-ban vett át tőle. Ő felkereste a Marketing Professzorok csapatát, hogy megkérje őket, segítsék a Lévai Dental tapasztalt marketing szakértelmükkel. Az idő őket igazolja, hiszen azóta is a Marketing Professzorok hűséges ügyfelei vagyunk, így bátran mondhatjuk, az együttműködésünk nem várt eredményeket hozott.

Marketing Professzorok, SEO honlapkészítésben az élen 1998 óta

26 év tapasztalatát nem tudja senki elvenni és ez a Marketing Professzorok munkáján azonnal meglátszódott: a teljes weboldal átalakítástól kezdve a fogászati marketing stratégia részletes kidolgozásáig minden pontosan és részletesen átbeszéltünk, beleértve a linkmarketinget, tartalommarketing és a közösségi média marketing stratégiát, mindezt költséghatékonyan. 

A Marketing Professzorokkal hirdetések nélkül érünk el eredményeket

A Google Ads hirdetések kihagyásával, kizárólagosan tartalommarketinggel és keresőoptimalizálással érünk el a Marketing Professzorokkal kiemelkedő fogászati marketing sikereket. Dr. Lévai István már azt szokta mondogatni nincs ideje szabadságra menni, annyi munkája van és ez természetesen a doktor úr szakértelmének is köszönhető, na meg persze a remek marketing stratégiának. 

2019 és 2022 között 78%-kal emelkedett a felhasználók száma (hirdetés nélkül, megint kiemeljük), illetve 1502%-kal nőtt az organikus forgalomból érkezők száma! Tényleg csak kapkodtunk a fejünket ezek a számok láttán. Ezeket pedig töretlenül tartjuk évek óta, visszaesések nélkül.

Miért ajánljuk a Marketing Professzorok csapatát?

A Marketing Professzorok története Máté Balázs PHD doktori munkájával kezdődött, aki alapítóként továbbvitte tudományos szemléletét az üzleti életbe. A vállalkozás folyamatosan kutat, publikál és együttműködik különböző egyetemi marketing kutatókkal. Ez a tudományos hozzáállás valóban meglátszik az egész csapat munkáján, mindent ebből a szemszögből közelítenek meg. Bátran ajánljuk őket akár egészségügyi marketingen belül, akár más szektorban lévő vállalatoknak is, hiszen az elmúlt évek közös munkája megerősített minket abban, hogy nélkülük a marketinget nem tudnánk csinálni ilyen minőségben.

Ezeken a területeken kiemelkedő sikereket érnek el:

-    egészségügyi marketing
-    fogászati marketing
-    étterem marketing
-    hotel marketing
-    szolgáltatásmarketing
 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental