Rendelőnket új szolgáltatással bővítettük, méghozzá ajakfeltöltéssel, amelyet a Renée injektálható hyaluronsav alapú géllel végez el vezető fogorvosunk Dr. Lévai István.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Ajakfeltöltés

Ki állhatna közelebb az ajkak formázásához, mint egy fogorvos? Rendelőnket új szolgáltatással bővítettük, méghozzá ajakfeltöltéssel, amelyet a Renée injektálható hyaluronsav alapú géllel végez el vezető fogorvosunk Dr. Lévai István. 

Ha Ön is szeretne teltebb, formásabb ajkakat, akkor válassza ajakfeltöltésünket. Kérjen időpontot most a doktor úrhoz az alábbi linkre kattintva: Időpontfoglalás!

Ajakfeltöltés

Milyen anyaggal dolgozunk az ajakfeltöltés során?

A renée injektálható hyaluronsav alapú gélek kollekciója a bőr hidratálásához és megfiatalításához.

A renée termékvonal a bőr helyreállítására és megfiatalítására tervezett renée smile, renée touch, renée lift és renée volume, valamint a bőr revitalizálására megalkotott renée prime töltőanyagok kollekciójából áll.


A RENÉE páratlan HA géljei a biológiai mátrixokhoz hasonlatos reológiai profillal rendelkeznek. Ez kiváló szövet integrációt, természetes érzetet és megjelenést biztosít. 


A RENÉE HA gélek tulajdonságai:

 • Rendkívüli rugalmasságuk miatt kivételesen nyúlékonyak, így követik az arc mimikázását 
 • Magas szintű kompatibilitásuk elősegíti, hogy injektálás során jól integrálódjanak a szövetekbe 
 • Maradványmentes természetük minimalizálja a mellékhatások kockázatát és biztosítja a biokompatibilitást 
 • Lágy és sima konzisztenciájuk miatt természetesnek érződnek a bőrben
   

 

RENÉE SMILE – AZ AJKAK KONTÚR JAVÍTÁSÁHOZ ÉS VOLUMENPÓTLÁSÁHOZ

 • Sima, nedvesség-kiegyensúlyozott gél
 • 22 mg stabilizált hyaluronsavval készült 
 • Glicin és prolin aminosavakkal gazdagított 
 • Az ajkak kontúr javításához és teltebbé tételéhez 
 • Természetesen szép ajkakat eredményez

A RENÉE SMILE a kollekció leghígabb töltőanyaga, 22 mg/ml hyaluronsav tartalommal. A gélt arra tervezték, hogy teltebbé tegye az ajkakat és javítsa a kontúrokat. A RENÉE SMILE ideális választás, ha szeretnénk megőrizni az ajkak természetes formáját, finom mimikáját és az eredeti mosolyt. Tökéletes alternatíva az érzékenyebb területek kezeléséhez és a finomabb javításokhoz is.

 

Mennyibe kerül az ajakfeltöltés budapesti rendelőnkben? 

A Renée hyaluronsavval történő ajakfeltöltés 89 900 Ft/ml. 

Most azonban bevezető áron az első ml 79 900 Ft!

Minden 1 ml feletti ajakfeltöltés esetén pedig a 2. ml 40 990 Ft!

Ha Ön is szeretne teltebb ajkakat, akkor válassza ajakfeltöltésünket. Kérjen időpontot most a doktor úrhoz az alábbi linkre kattintva: Időpontfoglalás!

 

Ajakfeltöltés előtte-utána

Milyen is a Renée hyaluronsavas ajakfeltöltés? Páciensünk előtte-utána fotója ajakfeltöltésünkről mutatja be az eredményt:

Ajakfeltöltés előtteAjakfeltöltés utána

Ajakfeltöltés Budapesten előtteAjakfeltöltés után oldalról

 

 

 

Ki végzi el az ajakfeltöltést?Magyar Esztétikai Orvosok Társasága Egyesület

Dr. Lévai István, a Lévai Dental fogszakorvosa, tulajdonosa és a Magyar Esztétikai Orvosok Társasága Egyesületének tagja is. A doktor úr számos fogászati szakterület mellett, az ajak kontúrozásában is meglátta a lehetőséget, hiszen ki állna közelebb szakmailag az ajkak formázáshoz, mint egy fogorvos. Jelentkezzen be rendelőnkbe ajakfeltöltésre még ma! 

Legfrissebb cikkek

Influencer program

Fontos számunkra, hogy pácienseink őszinte, kendőzetlen véleményeken és tapasztalatokon keresztül is megismerhessék fogászatunkat, mielőtt ellátogatnának hozzánk. Éppen ezért hoztuk létre Influencer Kedvezmény Programunkat is, és...

Kattogó állkapocs: Mi lehet az oka? Mi a megoldás?

Ha minden alkalommal, amikor rág, beszél vagy ásít, az állkapocs kattogását tapasztalja, akkor valószínűleg nem jó pozícióban van az állkapcsa. Az állkapocs rossz pozícióját, elmozdulását számtalan probléma okozhatja. Most...

Tippek a karácsonyi időszakra az egészséges fogakért

Rohamosan közeleg a karácsony, és sok finom csemegét és csábítást hoz, különösen egy ilyen nehéz év után! Ebben az időszakban a fogaink is nagy terhelésnek vannak kitéve, ezért különös odaadással kell lennünk, ha szeretnénk...

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2023 Levaidental