Ön is a megfelelő fogászatot keresi a főváros közelében? Akkor ismerje meg a Lévai Dental Fogászati Magánrendelőt, ahol minden fogászati problémára megoldást nyújtunk.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogászat Törökbálint

Ön is a megfelelő fogászatot keresi a főváros közelében? Akkor ismerje meg a Lévai Dental Fogászati Magánrendelőt, ahol minden fogászati problémára megoldást nyújtunk! Szájsebészet, fogászati röntgen, fogpótlás, fogimplantáció, fogszabályzás és szájhigiéniai kezelések. 

 

Fogászat Törökbálinton remek megközelítéssel 


Fogászatunk Törökbálinton található meg a Tüdőgyógyászat épületének oldalában, ahol ingyenes parkolás biztosított. Rendelőnk nem csak remek elhelyezkedéssel bír, de exkluzív környezetben szolgáljuk ki kedves pácienseinket. Fogászatunk Törökbálinton nemrégiben újult meg, ahol a legmodernebb, legjobb minőségű berendezésekkel szereltük fel a páciensek érdekében, hogy kényelmes és komfortos környezetben vehessék igénybe szolgáltatásainkat. 

 

Fogászat Törökbálinton az Ön igényeihez mérten


A Lévai Dental Fogászati Magánrendelőben az elsődleges szempont, hogy mindig a páciens érdekeit nézzük, és a számára legjobb megoldásokat javasoljuk. Legyen Önnek bármilyen problémája: fogínygyulladás, fájó fog, bölcsességfoggal kapcsolatos problémák, foghiány, lyukas fog, mindenre megtaláljuk a lehető legjobb kezelési eljárást. Beavatkozásainkat a legjobb minőségű anyagokkal végezzük el, és a páciens igényeihez és költségkeretéhez mérten javaslunk a fogimplantáció, a fogpótlás és a fogszabályozás során különböző anyagokat. A főváros mellett fogászatunk Törökbálinton mindig az Ön rendelkezésére áll. 

 

Fogászat Törökbálinton szakmai elismertséggel 


Törökbálinton lévő fogászatunkon egyaránt több fogorvos is dolgozik, akik a szakmán belül különböző szakterületekben jeleskednek. Emellett nem csak fogorvosaink, de asszisztenseink egyaránt tapasztaltak, és legjobb tudásuk szerint segítik a fogorvosok munkáját. Ha fogászatot keres a főváros környékén, akkor válassza a Lévai Dental csapatát, hiszen nem csak szakmailag garantáljuk a fogászati beavatkozások sikerességét, de garanciát is vállalunk munkánkra. 

 

Fogászat Törökbálinton komplett fogászati szolgáltatással 


Fogászat Törökbálinton és környékén több is található, azonban olyan komplett szolgáltatást, mint nálunk máshol nem érhet el. Rendelőnkben nem csak fogászati beavatkozásokat végzünk el, de fogászati röntgen és CT gép is megtalálható nálunk, amellyel csak még könnyebb a mi és a páciens számára is a kezelések menete. Modern berendezéseink és eszközeink mellett minden olyan szolgáltatás elérhető, amelyre a fogászat területén szükség lehet: gyökérkezelés, fogpótlás, fogimplantáció, esztétikai eljárások, szájhigiéniai eljárások, fogfehérítés, fogszabályzás és szűrővizsgálatok egyaránt. 

 

Válassza a Lévai Dental Fogászati Magánrendelőjét és kérjen online időpontot budaörsi vagy törökbálinti rendelőnkbe! 
 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental