Mi az a fogászati csontpótlás, mikor van szükség a használatára? Hogyan lehetséges a csontpótlás a fogászati beavatkozások előtt? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Csontpótlás


Mi az a fogászati csontpótlás? Ez egy olyan beavatkozás, amire a különböző fogászati beavatkozásokat megelőzően van szükség abban az esetben, amikor a csontállomány elvékonyodása miatt nem lehetséges az implantátum beültetése. A fogászati csontpótlás térfogatot és sűrűséget ad az állkapcsának azokon a területeken, ahol csontvesztés történt. Egy kis bemetszést készítenek az ínyben, hogy feltárják az alatta lévő csontot, majd oltóanyagot adnak hozzá. Az oltóanyag leggyakrabban feldolgozott csont, amely állványként szolgál, amely köré a szervezet ténylegesen új csontsejteket rak le. Az oltóanyagot végül felszívja a szervezet, és helyébe a saját új csontja lép. A szükséges oltóanyag többféle forrásból származhat. A csontpótlás viszonylag komolyabb beavatkozásnak számít, azonban a megfelelő érzéstelenítésnek, valamint fájdalomcsillapításnak köszönhetően nem kell fájdalmakra számítani.


Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental