Fontos, hogy a foghiányok pótolva legyenek. Ma már az sem akadály, ha a csontállományban is hiány van, ugyanis a csontpótlás nevű eljárás ezt korrigálja.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Csontpótlás Budapesten a jóízű harapásért

Egyes emberek fogai egész életükben tökéletesek maradnak, másoknak már a felnőttkor kezdetekor szükségessé válik valamilyen fogászati beavatkozás, fogpótlás.  Sok mindenen múlik, hogy fogaink elkísérnek-e egy életen át. Ha viszont valamilyen okból mégis szükségessé válik a fogpótlás, akár a csontpótlás, Budapesten a Lévai Dental Fogászati Magánrendelőnél profi kollégáink szeretettel várják a pácienseket.

 

Mikor lehet szükséges a csontpótlás Budapesten, a Lévai Dental Magánrendelőnél?

Maga az eljárás tulajdonképpen egyfajta alapozás. Egyes emberek nem csak a fogaikat vesztik el, akár természetesen úton, akár sebészetileg eltávolítva. Egyes rendellenességek esetén a csontszerkezet sorvadásnak indul, és ez nem áll meg a fognál, átterjed az állkapocscsontra is. Akkor pedig igencsak nehézzé válik a fogpótlás, hiszen, nem marad semmilyen alap, amire építeni lehetne. A Lévai Dental Fogászaton elérhető szolgáltatás a csontpótlás Budapesten, ezt követően pedig a megfelelő implantátum elkészítése és behelyezése is.

 

Kiknek lehet szükséges a csontpótlás Budapesten, a Lévai Dental Magánrendelőben?

Többféle implantátum és eljárás is létezik a hiány betöltésére, amely a szájban keletkezik. Azoknak feltétlenül szükséges a csontpótlás Budapesten, ebben a barátságos rendelőben, akiknek nem maradt semmilyen alap a foghiány alatt az állkapocsban, így nincs mihez rögzíteni a pótlást. Ilyen esetben előbb a csontban kell megszüntetni a hiányt, aztán lehet beültetni az implantátumot.

 

Egyáltalán, miért szükséges a csontpótlás Budapesten és mindenhol máshol is?

A csontpótlás Budapesten és mindenhol máshol is azért nagy dolog, mert egy kiesett fog következményei sokszor csak évekkel később jelentkeznek. Ilyen következmények a luk menti fogak elmozdulása, vagy épp az íny bekeményedése. Számos negatív hatás, mely egy hiányzó fog következtében lépett fel, megszüntethető a hiány megszüntetésével. Azonban, ha nem csak a fog hiányzik, hanem alatta az állkapocscsont is elkezdett sorvadni, akkor rágás közben nincs, ami kifejtse ott az erőt, ami ellentartson, ez pedig rossz szájtartáshoz, félreharapáshoz, de akár még beszédhibához is vezethet.

 

Miért minket válasszon, ha időszerűvé vált a csontpótlás Budapesten?

Amennyiben szükséges igénybe venni ilyen típusú beavatkozást, sok szeretettel várjuk Önt a Lévai Dental Fogászati Magánrendelőbe, ahol a csontpótlás Budapesten történik. Nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező orvosaink, illetve barátságos és sokat látott asszisztenseink gondoskodnak róla, hogy Ön garantáltan jó kezekben legyen! Ha úgy érzi, időszerűvé vált egy ilyen kezelés igénybe vétele, ne habozzon, ne szenvedjen, keressen minket, és felejtse el a fájdalmas perceket!

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2023 Levaidental