Elveszítette egy fogát, de szeretné minél hamarabb és lehetőleg a legjobb módszerrel helyreállítani a problémát? Egy vagy több fog pótlása esetében is keressen minket!

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Egy fog pótlása

Valaminek a következtében elveszítette egy fogát, de szeretné minél hamarabb és lehetőleg a legjobb módszerrel helyreállítani a problémát? Több vagy egy fog pótlása esetében is keresse a Lévai Dental szakértő kollégáit és minden bizonnyal megtaláljuk az Ön és fogazata számára a legoptimálisabb megoldást!

 

Egy fog pótlása a gyönyörű mosolyért

A hiányos fogazat nem szép. Azonban nemcsak esztétikai problémát tud okozni egy hiányos fog, hanem nagyon komoly funkcionális, és egészégügyi hatásai is lehetnek. Éppen ezért minél hamarabb célszerű a fog pótlására sort keríteni. Egy fog pótlása nem fájdalmas folyamat, így nem kell félnie a beavatkozástól, emiatt igazán nem érdemes halogatnia, és emiatt kevesebbet mosolyognia, nehezebben rágnia. Manapság már nagyon modern eszközök vannak a fogászat területén, és olyan fejlett eljárásokat dolgoztak ki a szakma legjobbjai, amiket használva fájdalommentesen elvégezhető több vagy egy fog pótlása is. A Lévai Dental rendelőiben igyekszünk lépést tartani, és a legjobb, legbiztonságosabb módszereket alkalmazni, amikkel a leghatásosabb eredmény érhető el, a legkevesebb fájdalommal és kellemetlenséggel. Amennyiben szeretné pótolni hiányzó fogát, kérjen időpontot egy személyes konzultációra, és megtaláljuk Ön számára is a legjobb megoldást több vagy egy fog pótlására is!

 

Egy fog pótlása hogyan lehetséges?

Biztos Önt is érdekli, hogy hogyan, milyen módszerekkel lehetséges több vagy egy fog pótlása? Manapság már több fogászati eljárást is ismerünk, ami a fogak pótlására irányul. Hogy Önnek melyik eljárás a legalkalmasabb, azt egy vizsgálat után tudjuk megmondani Önnek. Egy fog pótlása esetében nincsen lehetőség kivehető fogimplantátum alkalmazására, de több fog pótlására implantátummal rögzített, de kivehető fogpótlás alkalmazására is van lehetőség, de a fogászati a rögzített fogászati hidak is népszerűek, amiket csavarokkal rögzítünk az implantátumokhoz. Egy fog pótlása esetében az egyik legjobb megoldás a fogászati korona, amit szintén az implantátumra helyezünk rá. Fontos elmondanunk, hogy az implantációs fogpótlás során minden esetben NobelBiocare implantátum rendszerrel dolgozunk, ami jelenleg a legjobb minőségű a fogászatban.

 

Miért fontos több vagy egy fog pótlása is?

Ha Önnek is hiányzik egy vagy több foga, mert valamilyen okból elvesztette, vagy megsérültek, akkor célszerű minél hamarabb megkezdeni ennek a problémának az orvoslását, azaz a fogpótlást. Egy fog pótlása azért fontos, mert már egyetlen hiányzó fog is hatalmas problémát tud okozni a szájüregben, ugyanis az általa keletkezett űr miatt az ép fogak is elkezdenek dőlni, a rágófunkció romlik. Az egy fog pótlására alkalmas korona vagy a több fog pótlására szolgáló fogászati híd, mind esztétikailag, mind pedig funkcionálisan megoldja a problémát, és visszaállítja a fogazat egészéges állapotát.

 

Több vagy egy fog pótlása fájdalommentesen, biztonságosan, hosszantartó megoldással? Válassza a hosszú évtizedek óta ezzel foglalkozó Lévai Dental Fogászatot! Szakértő kollégáink várják Önt! Kérjen időpontot most IDE kattintva!
 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental