Rendelőnkben esztétikus fogtömésre is lehetőség van, amely által fogai úgy fognak kinézni, mintha eredetiek lennének.Milyen anyagból készül és mikor javasoljuk?

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Esztétikus fogtömés

Rendelőnkben esztétikus fogtömésre is lehetőség van, amely által fogai úgy fognak kinézni, mintha eredetiek lennének. Milyen anyagból készül és mikor javasoljuk? A következőben erről lesz szó!

Mikor van szükség a fogtömésre? 

A fogtöméssel a fogakon lévő apró lyukakat és a fogzománc sérüléseit tüntetjük el, ezzel lezárva a fog felszínét. Az apró lyukak és a fogzománc felületi sérülései során, a fog meglehetősen érzékennyé válhat, különösen rágáskor és hideg/meleg ételek vagy italok fogyasztásakor. A lyukas fog kellemetlen fájdalmat okozhat, illetve a sérüléseken keresztül a fogbél ki van téve a fertőzéseknek, szennyeződéseknek. Ezt az esztétikus fogtöméssel elkerülhetjük, hiszen így a fogzománc felületét lezárjuk és nincs lehetősége a baktériumoknak bejutnia a fog belsejébe. A fogbél gyulladásának elkerülése mellett az esztétikus fogtömés a fogak kinézetén is segít, hiszen általa a fogak felülete újra a régi fényében ragyog majd. Az esztétikus fogtöméseket többféle anyagból készítjük a páciens igényeihez és fogának állapotához mérten. 

Esztétikus fogtömés – Préskerámia

Az esztétikus fogtömések során a préskerámia az a fogtömés, fogkorona fajta, amely az egyik legminőségibb és egyben a legesztétikusabb is. A préskerámia egy olyan esztétikus fogtömés, amely teljesen megegyezik a fogak színével, ezáltal észre sem lehet venni. Ugyan a fogászat területén ez az egyik olyan esztétikus fogtömés, amely drágább, mint a fémből készült fogtömések, mégis sokkal jobban megéri. Miért? Mert nem allergén anyag, ezáltal fémallergia esetén is alkalmazható. Emellett a préskerámia valóban esztétikus fogtömésként alkalmazható, és a páciens sem fogja észrevenni az idegen anyagot. A préskerámia legyártása teljesen egyedileg történik, mintalevétel után, amelyet észrevétlenül felhelyezünk a lyukas, sérült fogra. 

Esztétikus fogtömés - Nyaki tömés

A fogakon lévő kisebb sérülések, üregek, foghibák esetén fognyaki tömést alkalmazunk, amely az egyik legesztétikusabb fogtömési eljárás. A fognyaki esztétikus fogtömés esetén sokkal kevesebb az anyaghasználat, mivel a fogakon lévő sérülések is kisebbek, ezáltal ez az eljárás olcsóbb, mint a préskerámia korona alkalmazása. A Lévai Dental Fogászati Magánrendelőjében kezeléseink során mindig a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk, hogy pácienseink elégedetten távozhassanak rendelőnkből. 

Szeretné, ha fogai újra esztétikusak lennének a fogszuvasodás után is? Akkor kérje esztétikus fogtöméseinket, amely során fogai újra a régiek lesznek! Kérjen időpontot rendelőnkbe online!

Ha pedig feliratkozik hírlevelünkre is, akkor most 10% kedvezményt kap fogászati kezelésünk árából!
 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental