A fémmentes fogpótlás napjainkban egy nagyon népszerű módszer a hiányos fogazat pótlására, kijavítására. A Lévai Dental fogászat is használja ezt az eljárást.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fémmentes fogpótlás

A fémmentes fogpótlás napjainkban egy nagyon népszerű módszer a hiányos fogazat pótlására, kijavítására. A Lévai Dental is használja ezt az eljárást, egyrészt mert ugyanannyira tartós, mint ha fém alapú eljárást alkalmaznánk, másrészt pedig sokkal biztonságosabb és esztétikusabb is.

Mi az a fémmentes fogpótlás?

A fémmentes fogpótlás egy olyan eljárás, amelynek során a fogak pótlása értelemszerűen nem fém anyaggal történik. A fémmentes fogpótlás egy korszerű fogászati eljárás, ami nemcsak nagyon tartós, hanem biztonságos is. A szervezetbe ugyanis olyan anyagok kerülnek be, amelyek nem okoznak allergiás reakciókat. 

Milyen előnyei vannak a fémmentes fogpótlásnak?

A fémmentes fogpótlás az orvostudomány fejlődésének köszönhetően jelent meg, ami számtalan előnnyel bír. Az egyik, a már fent említett biztonság, annak a kockázatának a csökkenése, hogy allergiás reakció lépjen fel a beavatkozás következményében. A fémmentes fogpótlás másik nagy előnye, hogy sokkal esztétikusabb látványt eredményez. A fémmentes fogpótlás során egy sokkal természetesebb anyagot használunk, ami nem fog elütni a fogsorától, így sokkal természetesebb, szebb lesz az eredmény, ha Ön ezt az eljárást válassza.

Milyen anyagok használhatók fémmentes fogpótlásra?

Fogászatunk több évtizedes szakmai múlttal, tapasztalattal rendelkezik, így jól tudjuk, hogy csakis a legjobb minőségű anyagokat érdemes használni pácienseink elégedettsége és egészsége érdekben. A Léva Dental Fogászatán a többféle fém alapú fogpótlás mellett cirkónium korona használatára is van lehetőség. Legyen szó bármilyen fogászati eljárásról, a legjobb anyagokat, és módszereket használjuk!

Hogyan működik a fémmentes fogpótlás?

A fémmentes fogpótlás gyakorlatilag ugyanúgy működik, mint a hagyományos fogpótlás. Emiatt nem kell többször megjelenni a rendelésen. Ha a fémmentes fogpótlást válassza, akkor is ugyanazok a lépések várnak Önre, mintha a hagyományos módszer mellett döntött volna. Az egész folyamatot természetesen egy előzetes konzultáció és állapotfelmérés előzi meg, ahol, ha szükség van, segítünk a döntésben, és minden kérdésére választ adunk a fémmentes fogpótlással kapcsolatban. 

Fémmentes fogpótlás tudnivalók

Összefoglalva, amit tudni kell a fémmentes fogpótlásról az az, hogy ez egy olyan korszerű technika, ami teljesen biztonságos anyagokkal dolgozik, és segít a lehető legtermészetesebb hatást elérni. Mi mindenkinek ajánljuk, hiányos fogazata kijavítására a fémmentes fogpótlást. A fémmentes fogpótlás teherbírását és tartósságát tekintve vetekszik a hagyományos fogpótlással, ráadásul allergiás reakciót sem vált ki.

Fémmentes fogpótlás személyre szabva

Bármilyen fogászati panasza is legyen, forduljon hozzánk bizalommal, és biztos lehet benne, hogy a legjobb tudásunk szerint fogunk segíteni Önnek. Fémmentes fogpótlás terén is nagy tapasztalattal rendelkezünk, és mint a legtöbb szolgáltatás esetében, ár garanciát is vállalunk!

Ha fémmentes fogpótlás, akkor Lévai Dental, keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén!  

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2023 Levaidental