Többféle egészégpénztárral való fizetés lehetséges a Lévai Dental Fogászaton. Mutatjuk milyen fogászat egészségpénztár érhető el, milyen kezelések esetében.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogászat egészségpénztár

A Lévai Dentalnál igyekszünk mindent megtenni pácienseink kényelme szempontjából is, ezért a fogászat egészségpénztárral is kiegyenlíthető. Többféle egészégpénztárral való fizetés lehetséges a kezelések után.

 

Fogászat egészségpénztárral történő kiegyenlítése

Természetesen a Lévai Dentálnál is lehetőség van a fogászat egészségpénztárral történő kiegyenlítésére. Igyekszünk a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgálni pácienseinket, amibe a modern eszközpark, korszerű eljárások, és szakszerű ellátás mellett a legújabb, legkényelmesebb fizetési módszerek alkalmazása is bele tartozik. A fogászat egészségpénztárral is kiegyenlíthető- ennek semmi akadálya sincsen, hiszen a legtöbb nagy egészségpénztárral kapcsolatban állunk. Amennyiben az Ön egészségpénztára nem szerepel a szerződött partnereink között, jelezze, leszerződünk velük. Szeretnénk, ha a fogászat egészségpénztárral történő kiegyenlítése mindegyik páciensünk számára gördülékeny lenne.

 

Fogászat egészségpénztárral- Szerződött partnereink

A Lévai Dental rendelőjében nagyon gördülékenyen zajlik a fogászat egészségpénztárral történő kiegyenlítése, hiszen több szerződött partnerünk is van. A nagyobb, ismertebb egészségpénztárak mindegyikével kapcsolatban állunk, amennyiben Ön mégsem találná a megfelelőt a listán, feltétlenül jelezze nekünk, és megoldjuk a problémát! Az alábbiakban láthatja, hogy a fogászat egészségpénztárral mely szervezetek esetében lehetséges jelenleg a Lévai Dentalnál:

  • Vitamin egészségpénztár
  • MKB Pannónia egészségpénztár
  • OTP országos egészség és önsegélyező pénztár
  • Generali országos egészség és önsegélyező pénztár
  • Medicina egészségpénztár
  • Új pillér egészségpénztár
  • Patika egészségpénztár
  • Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár
  • Tempo Egészség- és Önsegélyező pénztár
  • Prémium Egészségpénztár

 

Fogászat egészségpénztárral- Mely kezeléseket lehet így kiegyenlíteni?

Fogászati egészségpénztárral a legtöbb nálunk végzett beavatkozás kiegyenlíthető, de kérjük jelezze időben nekünk, ha így szeretne fizetni. Fogászati egészségpénztárral az általános fogászati beavatkozásokon túl. fogbeültetést, implantátumot, fogszabályzást, szájhigiéniai kezelést, sőt akár szájsebészeti beavatkozást is ki lehet fizetni. A Lévai Dental Fogászaton nagy szakértelemmel, és komplex megoldássokkal várjuk, hogy fogait újra egészségessé, és ragyogóvá varázsoljuk. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk fogak gyógyításával kapcsolatban, bízzon bennünk, Ön és fogai számára is megtaláljuk a legtökéletesebb megoldást, bármilyen problémával is álljunk szemben. 

 

Fogászat egészségpénztárral- Milyen árakra lehet számítani?

Ha már a fogászat egészségpénztárral történő kiegyenlítéséről van szó, akkor illik megemlíteni az árakat is. A Lévai Dental Fogászaton alkalmazott árakról azt lehet elmondani, hogy pontosan csak akkor tudjuk megmondani a végösszeget, ha elkészült a kezelési terv. Minden egyes páciensünk esetében egy alapos vizsgálat után készítünk egy személyre szabott kezelési tervet, ami tartalmazza részletesen a tételes árakat. Mivel minden probléma egyedi, sokszor egyedi megoldásokra van szükség, ehhez pedig egy kedvező csomagajánlatot készítünk. Tájékoztató jellegű árainkat IDE kattintva találja.

 

Fogászat egészségpénztárral, nagy szakértelemmel, korszerű eljárásokkal? Keresse a Lévai Dental szekértőit! IDE kattintva jelentkezzen be hozzánk online! 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2023 Levaidental