Mi a Lévai Dentalnál magas minőségű, fájdalommentes fogászati eljárásokkal várjuk pácienseinket, amihez nem párosulnak kimagaslóan drága fogászati árak sem.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogászati árak

Fogorvoshoz az ember nem szívesen jár, ennek egyik legfőbb oka a sok kellemetlen emlék, és fájdalmakkal teli mende-monda mellett a magas fogászati árakban keresendő. Mi a Lévai Dentalnál magas minőségű, fájdalommentes fogászati eljárásokkal várjuk pácienseinket, amihez nem párosulnak kimagaslóan drága fogászati árak sem.

 

Kedvező fogászati árak magas minőségű szolgáltatással

Amikor az internetet, újságokat böngészve, ismerősöket kérdezve különböző termékek, szolgáltatások után keresgélünk, mindig két szempont van, ami alapvetően meghatározó: a magas minőség és a viszonylag kedvező ár fekvés. Ez nincsen máshogyan a fogászat tekintetében sem. Kedvező fogászati árakat szeretnénk magas minőségű ellátással. Szerencsére ez nem egy lehetetlen kívánság, ugyanis mi a Lévai Dentalnál magas minőségű ellátásban részesítjük a pácienseinket, de nem kérünk el érte kiemelkedően magas összegeket. Természetesen a magas minőségű anyagok árát meg kell fizetni, ezt nem lehet lespórolni, de garantáljuk, hogy valóban minőségi, esztétikus, és időtálló eredménnyel fog távozni, aminek semmilyen egészségkárosító hatása nem lesz!

 

Fogászati árak különböző kezelések esetében

A Lévai Dental Fogászaton széleskörű fogászati ellátásokat biztosít a páciensei részére, így Önnek bármilyen problémája is legyen, bizalommal fordulhat hozzánk, biztosan tudunk segíteni. Többek között szájsebészeti, szájhigéniai, fogimplantációs, és általános fogászati beavatkozásokat egyaránt megtalálhat nálunk, ugyanis célunk, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújtsunk pácienseink számára. Fogfehérítés, prevenciós kezelések, fogszabályozás, fogpótlás, implantáció, gyökérkezelés, korona, vagy fogászati híd? Forduljon hozzánk bizalommal! Magas minőséggel és kedvező árakkal várjuk Önt, a pontos fogászati árakról IDE kattintva tud tájékozódni!

 

Fogászati árak teljes körűen

Ha fogászati árakról beszélünk, akkor sok esetben csak magának a kezelésnek a költségének az árát veszik figyelembe, pedig egy nagyobb, több hónapon át tartó kezelésnek több egyéb költsége is lehet. Nálunk nincsenek rejtett költségek, a kezelés megkezdése előtt egy állapotfelmérést végzünk, ahol részletesen megvizsgáljuk a fogazatot, az egészséges és a sérült foga állását is, és ezzel egyidőben nemcsak tisztázzuk az Ön igényeit, hanem egy teljeskörű felvilágosítást is kap. Ezek alapján készítünk egy árajánlatot, ami tartalmazza tételekre lebontva a kezelés költségeit. Amennyiben ezt elfogadja, csak akkor kezdjük meg a kezelést, a terv alapján. 

 

Garanciális fogászati árak

Fogászati áraink garanciát is tartalmaznak, ami azt jelenti, hogy a garanciális időn belül előállt esetleges sérüléseket, problémákat soron kívül, és teljesen ingyenesen orvosoljuk, amennyiben Ön az előírások szerint jár el. A garanciális fogászati áraknak van néhány alapvető feltételük, amik nem teljesítése a garancia érvényességének elvesztésével jár. Ilyen feltételek: szakorvos előírásainak betartása, szűrővizsgálatokon való rendszeres részvétel

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental