Fogászati implantáció árak felől érdeklődik, tudni szeretné, hogy mennyibe kerül? Összegyűjtöttük a legfontosabb dolgokat a fogászati implantációval kapcsolatban!

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogászati implantáció árak

Fogászati implantáció árak felől érdeklődik, tudni szeretné, hogy mennyibe kerül a hiányos fogai pótlása, és szeretne más hasznos tudnivalókat is olvasni a fogászati implantáció árakkal, folyamatával kapcsolatban? Összegyűjtöttük a legfontosabb dolgokat Önnek!

 

Fogászati implantáció árak: Mennyibe kerül a fogászati implantáció?

A fogászati implantáció árak mellett azt is tudnia kell, hogy hogyan zajlik maga a folyamat. Sokan gondolják azt, hogy a fogászati implantáció árak drágák, az eljárás pedig macerás, és fájdalmas, pedig ez nem minden esetben van így. Amennyiben a Lévai Dental Fogászatot válassza nemcsak minőségi ellátásra, korszerű eljárásokra, segítőkész személyzetre, hanem kedvező fogászati implantáció árakra számíthat. A legbiztonságosabb és legkorszerűbb implantációkkal dolgozunk, amik garantáltan nem okoznak komplikációkat és még időtállóak is. A fogászati implantációs árak a legjobb Nobel (Svéd) implantátumok esetében 220 000-280 000 Ft között mozog, a Denti System (Magyar) implantátumok esetében pedig a fogászati implantációs árak 180 000-200 000 Ft között vannak.

 

Fogászati implantáció árak- megéri pótolni a hiányos fogakat

A fogászati implantáció árak bemutatása meleltt beszéljünk kicsit arról, hogy miért éri meg, miért fontos a hiányos fogak pótlása! Fogászati implantáció beültetésére akkor van szükség, amikor hiányos a fogazat, egy vagy akár több fog is hiányzik. A fogak hiányának számtalan oka lehet, higgye, el nem csak Ön küzd ezzel a problémával! Lehet egyszerűen rossz genetika következménye a foghiány, kialakulhat számos betegség, vagy akár egy hirtelen jött baleset következtében is, és itt nem kell komoly dolgokra gondolni, egy háztartási rossz lépés is a fogak elvesztését okozhatja, vagy egy kisebb sportbaleset. Ezeken túl a rossz szájhigiéniai is vezethet a fogak elvesztésével, ugyanis a felhalmozódott lepedék számos súlyos fogászati betegség kialakulását okozhatja. Érdemes ezekben az esetekben a fogászati implantáció árakat megfizetni, mert a hiányos fogazat megannyi káros következménnyel járhat. nemcsak esztétikailag nem szép, hanem az egészséges fogakra is hatással lehet, azok kilazulhatnak, elmozdulhatnak, rágási nehézség is kialakulhat.

 

Fogászati implantáció árak, tudnivalók- így zajlik az implantátum beültetése

A hiányos fogaszat kezelésére a folyamatosan fejlődő orvostudománynak köszönhetően ma már többféle módszer is létezik, azonban a fogászati implantáció beültetése az egyik legjobb, nagyon hatékony, a kockázata pedig alacsony. A fogászati implantáció árak mellett érdekes lehet maga az implantátum beültetésének a folyamata, ez az állkapocs csontba helyezett csavarok beültetésével kezdődik. Ezek a csavarok helyettesítik a fog gyökerét mesterségesen, majd erre kerül rá a fog, lehetőség van híd, korona és kivehető pótlás esetében is olyan anyagokat használni, amik szinte megegyeznek a fogakkal, így nagyon esztétikusak. A kezelés a csontosodás miatt több időt vesz igénybe, akár 6-9 hónapig is tarthat a fogászati implantáció folyamata, de igazán megéri, hiszen a végén csodaszép mosollyal távozhat! 
 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental