A Lévai Dental Fogászati Magánrendelő tapasztalt orvosokkal, magas minőségű anyagokkal és modern felszereléssel gondoskodik a páciensek fogainak épségéről.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogászati magánrendelő Budapesten

Mi, a Lévai Dental Fogászati Magánrendelő Budapest több pontján is üzemeltetünk rendelőt, ahol sok szeretettel várjuk Önt is, amennyiben fogászati beavatkozásra van szüksége. Ez a fogászati magánrendelő szolgáltatások széles skálájával segít minden páciensén, legyen az esztétikai beavatkozás vagy valamilyen fájdalom megszüntetése.

 

Egy fogászati magánrendelő elérhető árakkal

A legtöbb fogászati magánrendelő meglehetősen borsos árakkal dolgozik, ennélfogva a betegek gyakran inkább az ingyenes ellátást választják, még akkor is, ha ott kevésbé fejlett eszközöket és silányabb minőségű anyagokat használnak. Nálunk a Lévai Dental Fogászati Magánrendelőben megfizethető árak várják a páciensek, az elérhető árért pedig teljeskörű, profi szolgáltatásban részesülnek.

 

Fogászati magánrendelő széles szolgáltatáskörrel

A Lévai Dental Fogászati Magánrendelő szolgáltatásai között megtalálható a szájsebészet, ha esetleg foghúzásra lenne szükség.

A fogászati magánrendelő foglalkozik emellett fogak tömésével, paradontológiai és professzionális szájhigiéniai kezelésekkel is, hogy az Ön fogai valóban egészségesek legyenek!

Fogpótlásra is van lehetőség a fogászati magánrendelő közreműködésével, legyen szó akár implantációs fogpótlásról, protézisről, vagy épp koronákról.

Megelőző, prevenciós kezelést is igényelhet nálunk, ez a fogászati magánrendelő ugyanis barázdazárást, vagy fogkőleszedést is szívesen vállal.

Ezek mellet a Lévai Dental Fogászati Magánrendelő olyan esztétikai beavatkozásoknak is teret ad, mint a fogszabályozás, vagy épp a fogfehérítés.

 

Miért a Lévai Dental Fogászati Magánrendelő a legjobb választás?

A Lévai Dental Fogászati Magánrendelő nem csupán azért remek választás, mert itt a legkorszerűbb berendezések és magas minőségű anyagok állnak az orvosok rendelkezésére. Azért is érdemes hozzánk foglalni időpontot, mert a nagy tapasztalattal rendelkező orvosok és asszisztensek felügyelete alatt az Ön fogai is a legjobb kezekbe kerülnek.

Amennyiben Ön számára is időszerű valamilyen fogászati beavatkozás, a Lévai Dental Fogászati Magánrendelő az Ön rendelkezésére áll.

Ne tűrje a fájdalmat, ne halogassa a szenvedés végét, foglaljon hozzánk időpontot minél hamarabb, szeretettel várjuk Önt!

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental