Milyen fogbeültetés árakra kell számítania, ha esztétikus és egészséges fogat szeretne, és azt, hogy az eredmény valóban makulátlan legyen? Mutatjuk a választ!

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogbeültetés árak

Milyen fogbeültetés árakra kell számítania, ha esztétikus és egészséges fogat szeretne, és azt, hogy az eredmény valóban makulátlan legyen? Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a fogbeültetés árakkal kapcsolatban.

 

Fogbeültetés árak: mit kap a pénzéért?

Mielőtt elkezdünk mélyebben beszélni a fogbeültetés árakról célszerű tisztázni, hogy mi is az, amiért egészen pontosan fizet, azaz miért van szükség fogbeültetésre? A fogbeültetés egy nagyon gyakori eljárás, amit hiányos fogazat esetén alkalmazunk. A fogbeültetés árakért cserébe egy ép, egészséges és nem utolsó sorban esztétikus fogazatot kap. Sajnos nagyon sokakkal előfordul, hogy valamilyen oknál fogva elveszítik egy vagy több fogukat, ez pedig nemcsak a megjelenésre, az önbizalomhiány miatt a lelki egészégre, hanem a többi fogra is rossz hatással van. Ha Önnek is vannak hiányzó fogai, akkor ne habozzon időpontot kérni rendelőnkbe!

 

Fogbeültetés árak részletesen

A fogbeültetés árakért cserébe egy egészséges és szikrázó fogazatot kap, ezt Ön is tudja, de biztosan az is érdekli, hogy részleteibe menően ez mit jelent. A fogbeültetés árak fogászatunkon tartalmazzák az egész eljárás során felmerülő költségeket a teljes időtaratamra. Ez azt jelenti, hogy az első kezelés előtti állapotfelméréssel egybekötött konzultáció során készítünk egy előzetes árajánlatot, ami részleteibe menően tartalmazza tételesen a különböző eljárások díját. Mivel minden páciensünk, és annak fogazata is más, más problémái vannak, minden esetben egyedi ajánlatot készítünk. De ne féljen, nem árulunk zsákbamacskát, már a kezelés elején tisztázzuk a fogbeültetés árakat, így egy pontos összeggel fog tudni kalkulálni. 

 

Fogbeültetés árak garanciával

Ahogyan a legtöbb szolgáltatásunk esetében, úgy a fogbeültetés árak esetében is tartalmaz garanciát a kifizetett összeg. Ez azt jelenti, hogy amennyiben az utasításokat betartja, és a kezeléssel bármilyen panasz lép fel, azt teljesen ingyen, garanciális időn belül orvosoljuk. Ennek az is a feltétele, hogy bizonyos időközönként megjelenjen kontrollon, szűrővizsgálatokon, de ezekről a kezelőorvos részletes felvilágosítást ad majd. 

 

Mennyibe kerülnek a fogbeültetés árak?

Valószínűleg azért van most itt, mert érdekli, hogy hogyan alakulnak a fogbeültetés árak? Hogy egészen pontosan mennyibe kerül egy fogbeültetés, azt azért nehéz megmondani, mert ez nagyon sok tényező függvénye. Először is függ magának a fogazatnak az állapotától, a hiányos fogazat számától, az egészséges fogak állásától, hogy szükség van-e csontpótlásra, vagy sem. Másodsorban függ a felhasznált anyagok minőségétől is. A Lévai Dentálnál fogak pótlására kizárólag magas minőségű, bevizsgált anyagokat használunk, annak érdekében, hogy megelőzzük a komplikációk, mellékhatások, allergiás reakciók kialakulását, és az eredmény valóban esztétikus, minőségi, időtálló, egyszóval tökéletes legyen. A fogbeültetés árakkal kapcsolatban az árak és garancia menüpont alatt tud részletesen tájékozódni IDE kattintva!  
 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2023 Levaidental