Hiányos fogazat esetén az egyik leggyakoribb, legtöbbet használt eljárás a fogbeültetés implantátummal. Lássuk, hogy hogyan történik ez, és mit is jelent pontosan!

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogbeültetés implantátummal

Hiányos fogazat esetén az egyik leggyakoribb, legtöbbet használt eljárás a fogbeültetés implantátummal. Lássuk, hogy hogyan történik ez, és mit is jelent pontosan!

Fogbeültetés implantátummal a hiányzó fogak pótlására

Bárkivel előfordulhat, hogy elveszíti egy vagy több fogát, így hiányos lesz a fogazata. Azonban a hiányos fogazat nem csak esztétikusan nem szép, befolyásolhatja a megjelenést, és így az önbizalmat is, hanem funkcióját sem tölti be megfelelően. Egy hiányzó fog a többi, ép fogra is negatívan hathat, ezért érdemes minél előbb megoldást találni a problémára, azaz pótolni a hiányzó fogat. Erre a leggyakrabban alkalmazott megoldás a fogbeültetés implantátummal. Nézzük mit lehet és kell tudni erről az eljárásról!

Mi pontosan a fogbeültetés implantátummal?

A fogbeültetés implantátummal egy gyakori eljárás, amit hiányzó fog, fogak pótlására lehet alkalmazni, az eljárás során az implantátum műtéti eljárással kerül az állkapocsba. Csavarhoz hasonló részeket helyezünk be, ami a fog gyökerét helyettesíti, és erre kerül majd rá a fog.

Hogyan működik a fogbeültetés implantátummal?

A fogbeültetés implantátummal, mint már írtuk, az egyik leggyakrabban alkalmazott eljárás a hiányzó fogak pótlására. Ezzel a módszerrel egy vagy több hiányos fogat is lehet pótolni. Azonban azt tudnia kell, hogy a fogbeültetés implantátummal egy hosszadalmas folyamat, ami átlagosan 6-9 hónapot vesz igénybe, de ez függ a fogazat állapotától, a hiányzó fogak számától, és egyéb tényezőktől is. Azonban a folyamat végére egy teljesen ép, és szép fogazata lesz, funkciójában és kinézetében is.

Hogyan zajlik a fogbeültetés implantátummal?

Tehát a fogbeültetés implantátummal egy hosszas folyamat, ami fogászatunkon minden esetben egy állapotfelméréssel kezdődik, ekkor minden kérdésére választ kaphat, a kezelőorvos kitér a fogbeültetés további menetére, és minden egyéb tudnivalóról tájékoztatja Önt. Ezt követi a kezelés megtervezése, és csak ezt követően kezdődik el a valódi kezelés. A kezelés időtartamát meghatározza, hogy mennyi fogat kell pótolni, illetve, hogy szükség van-e csontpótlásra. A kezelés része a fogimplantátum csavar rögzítése, implantátumfej behelyezése, fogpótlás, korona, híd építése, igazítás, kontrollvizsgálat. 

Fogbeültetés implantátummal módszerei

A fogbeültetés implantátummal, ahogyan már írtuk az egyik legnépszerűbb eljárás hiányos fogazat pótlására, hiszen nagyon hatékony és tartós is egyben. Fogászatunkon többféle módszert is alkalmazunk, rögzített, illetve kivehető fogpótlásokkal is dolgozunk. Lehetőség van kivehető fogpótlásra, korona, illetve híd alkalmazására is. Hogy Önnek melyik a legmegfelelőbb választás, azt egy átfogó állapotfelmérés után tudjuk megmondani. Fogászatunkon minden esetben javaslatot teszünk a legjobb módszerrel kapcsolatban, és minden szükséges tudnivalót megosztunk, annak érdekében, hogy segítsük a döntését. 

Minőségi fogbeültetés implantátummal

A Lévai Dental minden egyes beavatkozás során a legmoderneb eljárásokat, legkorszerűbb eszközöket és legbiztonságosabb anyagokat használja, annak érdekében, hogy többek között Ön is a lehető legelégedettebben távozzon.

Ha minőségi fogbeültetés implantátummal, akkor a Lévai Dental a legjobb választás, IDE kattintva kérjen tőlünk időpontot!

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental