Fehér fogakkal sokkal magabiztosabban mosolyoghat, így megéri belevágni egy kezelésbe. A fogfehérítés árakkal kapcsolatban itt olvashat bővebb tájékoztatást!

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogfehérítés árak

A fogfehérítés árakról érdeklődik? Szeretne nemcsak egészséges, hanem csillogóan fehér fogakat? Fehér fogakkal sokkal magabiztosabban mosolyoghat, így megéri belevágni egy kezelésbe. A fogfehérítés árakkal kapcsolatban lentebb olvashat!

 

Hogyan alakulnak a fogfehérítés árak?

Ki ne szeretne csillámlóan fehér fogakat, amik varázslatossá teszik nemcsak a mosolyát, hanem az egész megjelenését, ezzel pedig magabiztosságot kölcsönöznek? Ön is szeretné, ha néhány árnyalattal fehérebbekk lennének a fogai? Hiába a rendszeres fogmosás, a megfelelő szájhigiéniai a fogak sajnos elszíneződnek különböző behatások miatt. Az egyetlen megoldás a fogfehérítés. Az, hogy hogyan alakulnak a fogfehérítés árak, az attól függ, hogy melyik eljárást válassza. Vannak különböző házi praktikák, amikkel nem nagyon éri meg kísérletezni, nemcsak azért, mert nem hatékonyak, és ha van is valamilyen hatásuk, az csak ideig-óráig tart, hanem mert károkat is okozhatnak a fogzománcon. Ennél eggyel jobb megoldásnak számítanak a kémiai fogfehérítő szerek, de az előbb leírtak ebben az esetben is fent állnak. A legjobb, ha a fogait szakemberre bízza, és a rendelői fogfehérítést választja, így biztos lehet benne, hogy fogai jó kezekben lesznek!

 

Hogyan alakulnak a rendelői fogfehérítés árak?

Mi a Lévai Dental Magánfogászaton kizárólag bevizsgált, magas minőségű anyagokat alkalmazunk az eljárások során, és igyekszünk a legkorszerűbb módszereket beépíteni, ugyanis ezek általában nemcsak a leghatásosabbak, hanem a legbiztonságosabbak is. A fogfehérítés esetében sincsen ez máshogyan. A rendelői fogfehérítés árak fogászatunkon a következőképpen alakulnak: 65 000 Ft/ két fogív. Ezért az árért cserébe látványos eredményt kap, már egy alakalom után akár 3-4 árnyalattal fehérebb fogakat.

 

Fogfehérítés árak biztonságos kezelés esetében

Sokan félnek a fogfehérítéstől, ez azért van, mert nagyon sok negatív véleményt lehet olvasni akár az interneten, akár máshol a fogfehérítésekkel kapcsolatban. Bízzon bennünk, nálunk a Lévai Dental Fogászaton minden eljárás 100%-ig biztonságos, így a fogfehérítés is. A fogak garantáltan nem roncsolódnak, a fogzománc pedig egészséges marad, hiszen nagyon biztonságos anyagokat, és eljárásokat használunk. Fájdalomtól pedig végleg nem kell tartania, a fogfehérítés teljesen fájdalommentes. Ha kedvező fogfehérítés árakat keres, amik hatásosak és biztonságosak is, akkor kérjen időpontot hozzánk! Az egész kezelés nem vesz igénybe több időt másfél óránál, jóval gyorsabb és hatékonyabb, mint bármelyik otthoni fogfehérítési technika.

 

Kedvező fogfehérítés árak magas minőségű szolgáltatással

Nemcsak kedvező fogfehérítés árakkal várjuk, hanem magas minőségű ellátással, méghozzá teljeskörűen! Könnyen megeshet, hogy a fogfehérítés valamilyen előzetes kezelést igényel, fogászatunkon minden adott hozzá, hogy ezt is elvégezzük, így az eredmény valóban tökéletes lesz, mosolya pedig ellenállhatatlan. A fogfehérítést megelőzően állapotfelmérést végzünk, hiszen a kezelés alapja a tiszta és egészséges fogfelszín és fogíny. 
 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2023 Levaidental