Ha Önnek is sérült, vagy hiányzik egy vagy több foga akkor a fogimplantátum beültetés nagyon jó megoldás lehet! Rendelőnkben nagyon biztonságosan végezzük.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogimplantátum beültetés

A hiányos fogak nemcsak esztétikailag jelentenek problémát, hanem funkcionálisan is, hiszen a fogaknak nagyon fontos szerepük van az emésztésben. Ha Önnek is sérült, vagy hiányzik egy vagy több foga akkor a fogimplantátum beültetés nagyon jó megoldás lehet!

 

Fogimplantátum beültetés hiányzó fogak esetében

Nagyon sok emberrel előfordul, hogy elveszti egy esetleg több fogát is, ez nem csak Önnél fordul elő. Hiányos fogazat több okkal is alakulhat ki, baleset következtében, betegség miatt, esetleg rossz genetika is okozhatja, az öregedés természetes velejárója is, azonban a rossz szájápolási módszer miatt kialakult alattomos fogászati problémák miatt is elveszítheti fogait. Egy hiányzó fog nemcsak esztétikailag okozhat problémát, bár ez sem elhanyagolható, hiszen egy szép mosoly fontos eleme a megjelenésnek, emiatt pedig lelki problémákat is okozhat. Tovább fokozza a problémát, hogy a hiányzó fogak az ép fogakra is hatással vannak, egyrészt azért, mert azok így nagyobb terhelésnek vannak kitéve, másrészt pedig azért, mert az űr miatt elkezdhetnek dőlni, majd meglazulni. A fogimplantátum beültetése hatásosan megoldja ezt a problémát!

 

Hogyan működik a fogimplantátum beültetés?

A legtöbben tartanak a különböző fogászati kezelésektől, annak reményében, hogy ezt a félelmet csökkentsük, pontosan leírjuk, hogy hogyan zajlik a fogimplantátumos beültetés. Mielőtt még belekezdnénk a folyamat bemutatásába, fontos elmondanunk, hogy a Lévai Dental Fogászatán minden eljárás a legmagasabb minőségű anyagokkal, legkorszerűbb eljárásokkal, és természetesen magas szakértelemmel történik, így teljesen biztonságos, és a legtöbb esetben fájdalommentes is. A fogimplantátum beültetés az egyik leggyakrabban alkalmazott eljárás a hiányzó fogak pótlása esetében, ezzel a technikával egy vagy több hiányos fogat is lehet pótolni. A folyamat a fogak állapotától függően 6-9 hónapot is igénybe vehet, de a végén elégedetten, ragyogó mosollyal fog távozni!

 

Hogyan zajlik a fogimplantátum beültetés?

A fogimplantátum beültetését minden esetben egy konzultációval egybekötött állapotfelmérés előz meg, ahol nemcsak kirajzolódik a pontos kezelési terv, hanem a kezelőorvosa minden pontos részletet ismertet is a folyamattal kapcsolatban. A kezelés pontos hosszát az határozza meg, hogy mennyi fogat kell pótolni, illetve, hogy szükség van-e csontpótlásra a fogimplantátum beültetéséhez. A kezelés részét képzi minden esetben a fogimplantátum csavar rögzítése, implantátumfej behelyezése, fogpótlás, korona, híd építése, továbbá az ezt követő igazítás, valamint kontrollvizsgálat.

 

Fogimplantátum beültetés a Lévai Dentál Fogászatán

Mint minden más eljárás esetében, a fogimplantátum beültetése esetében is a legújabb, legbiztonságosabb, leghatásosabb eljárásokat, és legbiztonságosabb eszközöket alkalmazzuk, hogy Ön a lehető legelégedettebben távozhasson, és ép fogsorát mindenkinek büszkén mutassa meg! Több éves tapasztalattal, és hatalmas szaktudással rendelkezünk a fogászat területén, bármilyen fogászatproblémája is legyen, keressen minket bizalommal! 
 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2022 Levaidental