Sajnos sokszor előfordul, hogy valamilyen okból elveszítjük egy vagy több fogunkat. Ez nemcsak nem esztétikus, hanem sok esetben egészségügyi hátrányai is lehetnek.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogimplantátum Budapesten

Sajnos sokszor előfordul, hogy valamilyen okból elveszítjük egy vagy több fogunkat. Ez nemcsak nem esztétikus, hanem sok esetben egészségügyi hátrányai is lehetnek, ezért célszerű pótolni a hiányt. A fogak pótlására az egyik leggyakrabban alkalmazott eljárás a fogimplantátum Budapesten is. Habár ez nem egy új eljárás, mégis bevált, és nagyon hatékony. 

Fogimplantátum Budapesten a fogak pótlására

Bárkivel előfordulhat, hogy valami miatt elveszíti egy vagy több fogát. Ez rossz hatással lehet az önbizalomra, és a rágási funkciókra is. Éppen ezért a legjobb minél hamarabb pótolni a hiányzó fogat. Erre több lehetőség is rendelkezésre áll, de az egyik legnépszerűbb eljárás a fogimplantátum Budapesten is. A legtöbb páciensünk ezt az eljárást szokta választani.

Hogyan működik a fogimplantátum Budapesten?

A fogimplantátum Budapesten már a legkorszerűbb eljárásokkal történik fogászatunkon. Mi kizárólag magas minőségű alapanyagokat használunk, így garantáltan elégedett lesz az eredménnyel. De hogyan is működik pontosan a fogimplantátum Budapesten? Lényegében a fogimplantátum egy implantátumon rögzített protézis, mely lehet fix vagy kivehető is. Ezt sebészeti úton helyezzük az állkapocsba, ami egészen pontosan úgy zajlik, hogy csavarszerű részeket helyezünk el az állkapocs csontjába, a gyakorlatban ez fogja helyettesíteni a fog gyökerét, majd erre kerül rá a fog.

Mennyi ideig tart a fogimplantátum Budapesten?

Fontos még az elején elmondanunk, hogy a fogimplantátum Budapesten nem egy gyors beavatkozás, a teljes folyamat több időt vesz igénybe, ugyanis több szakaszból áll a folyamat, ami akár 6-9 hónapig is eltarthat, amennyiben csontpótlásra van szükség, még ennél is több idő kellhet, valamint tovább hosszabbítja az eljárást, ha több fogat kell pótolni. Azonban megéri rászánni az időt, mert a folyamat végén ép, egészséges, és esztétikus fogsorral fog távozni. 

Minőségi fogimplantátum Budapesten

Többféle fogimplantátum eljárás is van, valamennyit fogászatunkon is alkalmazunk. Lehetőség van kivehető fogpótlásra, korona, illetve híd alkalmazására is. Hogy melyik Ön számár a legjobb eljárás, azt egy átfogó vizsgálat után tudjuk megmondani. Egy állapotfelmérés után segítünk Önnek eldönteni, hogy melyik fogimplantátum eljárást válassza. Bármelyik is a legelőnyösebb Ön számára, biztos lehet benne, hogy kizárólag a legjobb eljárásban lesz része, hiszen a Lévai Dentalnál kizárólag a legkorszerűbb eljárásokat, és a lehető legbiztonságosabb, magas minőségű anyagokat használjuk, egészen pontosan a svéd NobelBiocare és a magyar Denti System implantátumokat részesítjük előnyben

Fogimplantátum Budapesten egyénre szabva

A Lévai Dentalnál minden eljárás esetében figyelembe vesszük pácienseink kívánságait. Minden esetben a legmegfelelőbb eljárást javasoljuk, fogimplantátum esetében is többféle módszer közül is lehetősége van választani, legyen az kivehető, vagy rögzített.

Jelentkezzen be fogászatunkra, és garantáltan elégedetten, és egy szép mosollyal fog távozni az eljárás végén. Ha fogimplantátum Budapesten, akkor Lévai Dental! Kérjen időpontot rendelőnkbe most!

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2022 Levaidental