Szeretne tökéletes mosolyt? Fogpótlásként válassza a fog implantátumot, amely az egyik legjobb eljárás a Lévai Dental Fogászati Magánrendelőben a fővárosban.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fog implantátum

Ön is szeretné, ha újra magabiztosan mosolyoghatna? Fogaink egészségügyi állapota sok mindent befolyásolhat szervezetünk működésében. Egy hiányzó fogsor nem csak önbizalmunkon ront, de funkcionális problémákat is okozhat. Fogpótlás esetén a legjobb megoldásnak a fog implantátumot javasoljuk, hiszen ez az egyik legtartósabb technika. 

 

De pontosan hogyan történik a fog implantáció? 


A fogak pótlására több lehetőség rendelkezésre áll, azonban az egyik legnépszerűbb eljárás a fog implantátum behelyezése. A fog implantátum általában titánból készül, és műtéti beavatkozással helyezzük be a páciensnek. A fogimplantáció során csavarszerű részeket helyezünk el az állkapocs csontjába, amelyek a fog gyökerének helyettesítésére szolgálnak, majd erre kerül rá maga a fog. 

 

Fog implantátum egyénre szabva 


Fogpótlás során egy, kettő fog vagy akár egész fogsort is pótolhatunk fog implantátummal. Ez páciens függő és természetesen minden esetben személyre szabott lehetőségeket ismertetünk. A fog implantátum lehet rögzített és kivehető. A rögzített fogimplantátumok között koronát, hidat és körhidat is készítünk teljesen egyedileg. Kivehető fogpótlás során stég, gömb, és lokátor pótlása egyaránt lehetséges, amelyeket ugyanúgy implantátummal rögzítünk az állcsontba. A fog implantátum tartósságát számos tényező határozza meg, így ezt minden esetben egyénileg tudjuk ismertetni.  

 

Kérjen ajánlatot és ismerje meg az implantáció menetét, jelentkezzen be online rendelőnkbe még ma!

 

Fog implantátum lépésről lépésre


A fog implantációs eljárás egy hosszas folyamat. Ne úgy képzelje el, hogy egyszer beül a fogorvosi székbe, és tökéletes fogsorral távozik. A fogászati implantátummal történő fogpótlás helyreállítása két szakaszban történik és az egész folyamat hat-kilenc hónapig eltarthat. Amennyiben csontpótlásra van szükség, a folyamat még hosszabb ideig tarthat. Emellett az is meghatározza a kezelés időtartamát, hogy pontosan hány fogat kell pótolni. Például egy fog esetén rögzített korona implantátum egy-két órát vesz igénybe elejétől a végéig. Ez magában foglalja az érzéstelenítés idejét, valamint a beteg steril sebészeti környezetre való felkészítését.

 

Fog implantátum, amely megéri 


A Lévai Dental Fogászati Magánrendelőben a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk, így a svéd NobelBiocare és a magyar Denti System implantátumokat részesítjük előnyben. Ezek tartóssága már bizonyított és Ön sem fog bennük csalódni. A fogimplantátum behelyezésének eljárása ugyan hosszadalmas lehet, de ez az egyik legjobb eljárás, amit választhat fogainak pótlására, így mi is ezt ajánljuk Önnek! 


Ha bármilyen kérdése van a fogimplantátumokkal kapcsolatban vagy szeretne bejelentkezni rendelőnkbe, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén! 
 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental