Fogászati problémája van?,a mire a fogkorona a megoldás? Érdekli a fogkorona ára, a kezelés menete, és egyéb fontos információk? Mutatjuk a részleteket!

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogkorona árak

Napjainkban egyre gyakoribbak a különböző fogászati betegségek, amiknek súlyos következményeik lehetnek, akár a fogak elvesztésével is járhatnak. A hiányos fogazat pedig nem csak nem szép, hanem funkcionálisan sem optimális. Egy fogkorona segítségével könnyedén orvosolni lehet a problémát. Érdekli a fogkorona ára, a kezelés menete, és egyéb fontos információk? Olvasson tovább a részletes tájékoztatásért!

 

Fogkorona árak a fogak egészségéért

A fogkorona a fogak pótlására gyakran alkalmazott eljárás, ami segít a hiányos fogazat megszüntetésében, az ép fogazat visszaállításában. A fogkorona segítségével nem csak ragyogó mosolyát, és ezzel magabiztos megjelenését nyeri vissza, hanem fogsorának egészséges működését is visszakapja. Búcsút inthet a rágás közbeni fájdalomtól, a nyilalló érzéstől, az érzékenységtől, és megannyi kényelmetlenségtől, amit egy hiázó, vagy nem egészséges fog okozhat. A fogkora olyan esetekben használható, amikor a fog felületén keletkeztek sérülések, repedések, a fog letörése vagy a fogszuvasodás miatt. Azt, hogy az Ön panaszai esetében megfelelő-e a fogkora, egy személyes konzultáció, állapotfelmérés során tudja megmondani a kezelőorvos, amikor a fogkorona áráról is tájékoztatást kap.

 

Fogkorona árak és típusok

A fogkorona árak attól is függenek, hogy milyen típusra esik a választás. A Lévai Dental Fogászatán a legmagasabb minőségű, bevizsgált, mellékhatásokkal nem járó, nem allergizáló anyagokat preferáljuk, annak érdekében, hogy tökéletes eredményt érjünk el. Megkülönböztetünk fémkerámia koronát, cirkónium koronát, és préskerámia fogkoronát. A fogkorona anyagának minősége minden esetben kiváló. Fogászatunkon elsősorban a cirkónium és a préskerámia fogkoronát ajánljuk pácienseinknek, ugyanis ezek a fémmentes anyagok nem okoznak allergiás reakciókat, még a legritkább esetben sem, és kifejezetten esztétikusak is, színük megegyezik a fogak színével, szinte teljesen észrevehetetlen. A fogkorona árak különböző típusok esetében eltérnek.

 

Fogkorona árak a Lévai Dentalnál

Biztosan érdekli, hogy pontosan mennyi is az annyi, azaz hogyan alakulnak egészen konkrétan a fogkorona árak fogászatunkon. A végleges árat nem egyszerű megmondani, ugyanis a legtöbb esetben egyénre szabott kezelési tervet írunk elő, ami annak a függvénye, hogy hány fog esetében van szükség fogkoronára, milyen a többi fog állapota, és hogy, melyik típusú fogkoronára esik a választás. Általánosságban elmondható, hogy a fogkorona árak 45 000-90 000 Forintig elérhető a Lévai Dental Fogászati Magánrendelőben. Lehetőség van Egészségpénztárralis kiegyenlíteni a kezelés teljes költségét. 

 

Fogkorona árak garanciával

Fogászati Magánrendelőnkben páciensünk az első. Több évtizedes tapasztalattal, modern eszközökkel, kellemes légkörrel, tágas váróteremmel, barátságos kiszolgálással várjuk Önt is. Garantáljuk, hogy fogászatunkon csakis a legjobbat kapja majd, munkáink után garanciát is vállalunk. A fogkorona árak tartalmazzák az esetleges szükséges garanciális beavatkozásokat is.

 

Ha a legjobb kezelés és a legjobb fogkorona árakat keresi, akkor Lévai Dental Fogászat! 
 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2022 Levaidental