Fogkorona Budapesten hatékonyan és fájdalommentesen- helyreállítjuk fogai egészségét és szépségét egyszerűen, kockázatmentesen, a legmodernebb eljárásokkal.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogkorona Budapest

A fogkorona Budapesten gyakran alkalmazott megoldás, amennyiben a fog kisebb sérülését szeretnénk orvosolni. Így hatékony és látványos eredményt lehet elérni nagyon könnyedén, biztonságosan és fájdalommentesen.

 

A fogkorona Budapesten gyakran alkalmazott eljárás

A fogkorona Budapesten egy nagyon gyakran alkalmazott, rutinbeavatkozásnak számító eljárás, ami segít visszaállítani a sérült fogak épségét. A fogkorona Budapesten azokban az esetekben nyújt tökéletes megoldás, ha a fog felszínén olyan apróbb sérülések keletkeztek, mint repedés, törés vagy szuvasodás. Ennek az eljárásnak a keretén belül a fogorvos kezeli a felszíni sérüléseket, visszaállítja a fog egyenletességét, így esztétikailag és funkcionálisan is kijavítja a fogat.

 

Ezért fontos a fogkorona Budapesten

Bár legtöbben esztétikai okok miatt választják a fogkorona felhelyezését, nem csupán ezért van komoly jelentősége. Bár egy letört, megrepedt fog valóban nem szép látvány, sokat ronthat a megjelenésen, így önbizalom problémákat okozhat, funkcionálisan, egészségügyi szempontokból is problémákat okozhat. A fogak fontos szerepet töltenek be az étkezésben a rágó funkciójukkal, amennyiben a fogazatban valamilyen változás történik, felületük megváltozik, a rágófunkció is átalakul, ami egészségügyileg károkat okozhat. Arról ne is beszéljünk, hogy a sérült fogak az egészséges fogakra is hatással vannak. Ezért a fogkorona Budapesten egy nagyon fontos eljárás, ami ráadásul teljesen fájdalommentes, ne féljen részt venni a kezelésen!

 

Fogkorona Budapesten biztonságosan

A Lévai Dentalnál a legjobb minőségű anyagokat használjuk minden kezelés során, amik bevizsgáltak, és klinikailag igazoltan nem okoznak mellékhatást, kockázatuk alacsony, vagy egyáltalán nincs. A legjobb fogkorona Budapesten, a fémmentes anyag, ugyanis ez nem okoz allergiás reakciót, teljesen veszélytelen, és még esztétikus is, hiszen színe a fogak színével egyezik meg. Az alábbi típusú fogkoronák állnak rendelkezésre rendelőinkben:

  • Fémkerámia korona
  • Cirkónium (fémmentes pótlás) korona
  • Préskerámia korona

 

Fogkorona Budapesten- mi a kezelés menete?

Hogyan zajlik a fogkorona Budapesten? Mutatjuk a kezelés részletes menetét, hogy mindennel tisztában legyen, mielőtt úgy dönt, hogy belevág, és beleül a fogorvosi székünkbe! Ha a részletes leírás után is maradnak kérdései, valami nem világos, ne aggódjon, mert anélkül nem indul el az eljárás, hogy a fogorvossal minden részletet ne tisztáztak volna. Az egész kezelés nulladik lépése ugyanis egy konzultációval egybekötött állapotfelmérés. Ez után készül egy részletes kezelési terv, ami tartalmazza a fogkorona felhelyezésének részletes tervezetét, pontos költségkalkulációval.

 

Fogkorona Budapesten: egyszerű eljárás, látványos eredménnyel

Az eljárás keretén belül a sérült fogat lekezeljük, azaz eltávolítjuk sérült részeit, a fogat pedig lecsiszoljuk végleges formájára, erre kerül majd rá maga a korona. Ha kész a sérült fog előkészítése, akkor nyomatot veszünk róla a koronához, valamint ideiglenes koronát helyezünk rá védelmi célokból a végleges elkészüléséig. A fogkorona Budapesten egyedileg készül az Ön fogára tökéletesen illeszkedve. 

 

Fogkorona Budapesten fájdalommentesen, biztonságosan? Kérjen időpontot IDE kattintva fogászatunkra!  

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2022 Levaidental