A fogpótlás implantátummal egy nagyon gyakori, mindennap alkalmazott rutineljárás, amit mi a Lévai Dentál Rendelőiben fájdalommentesen és biztonságosan végzünk.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogpótlás implantátummal

A fogpótlás implantátummal egy nagyon gyakori, szinte mindennap alkalmazott rutineljárás, amit a fogászatokon alkalmazni szoktak foghiány, hiányos fogazat esetében. A Lévai Dental rendelőjében, mint minden más eljárás esetében, ezt is a legnagyobb odafigyeléssel, szaktudással, biztonságos eljárással, és fájdalommentesen végezzük el.

 

Fogpótlás implantátummal foghiány esetében tökéletes megoldás

Napjainkban egyáltalán nem ritka probléma a foghiány, megannyi okra visszavezethető a kialakulása, sok minden okozhat foghiányt. Ebben az estben tökéletes megoldás, mondhatni orvosság a fogpótlás implantátummal, ugyanis így minden káros következménynek véget lehet vetni. A foghiány ugyanis nemcsak esztétikai problémát okozhat (ami egyébként súlyos mentális következményekkel is járhat az önbizalom elvesztése miatt), hanem az ép fogakra is károsan hat, valamint a rágófunkcióra és így az emésztésre is. Egy hiányos fog, egy teljes negatív folyamatot indíthat el a szájüregben, amit a fogpótlás implantátummal megállíthat

 

Mi is az a fogpótlás implantátummal?

Önt is érdekli, hogy mit értünk pontosan ez alatt: „fogpótlás implantátummal”? A fogbeültetés implantátummal egy nagyon gyakori fogászati eljárás, ami hiányzó fog, fogak pótlására alkalmazható, egyszerűen, hatékonyan, és rendelőinkben teljesen fájdalommentesen, köszönhetően a legmodernebb eljárásoknak, és biztonságos anyagoknak, valamint a több éves szakmai tapasztalatunknak. Az eljárás során gyakorlatilag egy csavarszerű részt helyezünk az állkapocsba, ami a fog gyökerének a helyettesítésére szolgál, és erre kerül rá a fog maga.

 

Hogyan működik a fogpótlás implantátummal?

A fogpótlás implantátummal, az egyik leggyakrabban alkalmazott eljárás a hiányzó fogak pótlására, amivel egyszerre egy vagy több fogat is lehet pótolni, attól függően, hogy mire van szükség. Mielőtt eldönti, hogy belevág a fogak pótlásába a Lévai Dental Rendelőiben minden esetben egy konzultációval egybekötött állapotfelmérésen kell részt vennie, ahol minden fontos információt elmondunk, amit tudnia kell, de azért nagy vonalakban ide is leírjuk, hogy hogyan működik a fogpótlás implantátummal. Tudnia kell ugyanis, hogy ez egy hosszabb folyamat, ami átlagosan hat-kilenc hónapig tart, attól függőn, hogy mennyi fogat kell pótolni, és milyen állapotban van a fogazat. A hosszas folyamat végére azonban ép fogazata és ragyogó mosolya lesz, ezért ne féljen belevágni! 

 

Hogyan zajlik a fogpótlás implantátummal?

A fogpótlás implantátummal egy hosszas folyamat, aminek több lépése is van, mindenekelőtt azonban az egész egy személyes konzultációval kezdődik, ekkor a kezelőorvos minden lépésről és fontos tudnivalóról tájékoztatja a pácienseket, mód van kérdések megfogalmazására, az igények pontosítására. Amennyiben minden részlet átbeszélésre került, indul meg a tervezés folyamata, a tervek elkészülése, egyeztetetése, elfogadása után indul csak el a valódi kezelés, aminek eredményeképpen egészséges fogazata és magabiztos mosolya lesz majd. A fogpótlás implantátummal kezelés lépései: csontpótlás, amennyiben szükség van rá, fogimplantátum csavar rögzítése, implantátumfej behelyezése, fogpótlás, korona, híd építése, igazítás, kontrollvizsgálat.
 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental