Szeretne tökéletes mosolyt? Felnőtt és gyermek fogszabályozás Budán a Lévai Dental Fogászati Magánrendelőjében. Sosincs késő fogszabályozásra és a tökéletes fogak elérésére!

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogszabályozás Buda

Szeretne tökéletes mosolyt? Felnőtt és gyermek fogszabályozás Budán a Lévai Dental Fogászati Magánrendelőjében. Sosincs késő fogszabályozásra és a tökéletes fogak elérésére!

Fogszabályozás Budaörsön gyermekeknek 

A fogszabályozást már gyermekkorban érdemes elkezdeni, hiszen a fejlődés szakaszában sokkal könnyebben alkalmazkodik az állkapocs és a fogak is. Így egyszerűbb, illetve rövidebb idő alatt érhetünk el látványos eredményeket. De mikor kezdjük el a gyermekek fogszabályozását? A tejfogak elvesztése és az állandó fogak megjelenése után. Ez általában 8 éves kor után alakul ki. Amennyiben az állandó fogak nem megfelelően nőttek ki: egymásra nőttek, ferdék, az állkapocs túlzottan előre áll, némely fog nem nőtt ki; ilyenkor mindenképp keressék fel a Lévai Dental szakembereit és segítünk a gyermek fogszabályozásában Budán. 

 

Fogszabályozás Budaörsön felnőtteknek 

A fogszabályozásra sosincs túl késő! Fogászati Magánrendelőnkben felnőttek fogszabályozását egyaránt vállaljuk, hiszen ilyenkor is rendezhetők a fogak, így elérhető a tökéletes mosoly. A felnőttek körében sokan félnek nekikezdeni a fogszabályzásnak, azonban nincs mitől tartani. Fogszabályozás Budaörsön fájdalommentes módszerekkel is elérhető magánrendelőnkben, akár többféle technikával az Ön kényelme érdekében. 

 

Fogszabályozás Budaörsön többféle technikával

A fogszabályozás területén már nem csak hagyományos fémből készült fogszabályzó készülékek vannak. Ugyan a legtöbb esetben a fémből készült fogszabályozást javasolják, a rögzített fogszabályzók között már porcelánból vagy műanyagból készült készülékek is elérhetők. Ezek a fajta készülékek sokkal esztétikusabbak, sőt szinte láthatatlanok. Ezt hívjuk láthatatlan fogszabályozásnak. Ezek az anyagok nem váltanak ki allergén reakciót, mégis ugyanolyan hatás érhető el velük, mint a hagyományos fogszabályozás során. A fogszabályozás Budaörsön magánrendelőnkben azonban nem csak rögzített készülékekkel történik. Vannak úgynevezett kivehető készülékek is, amelyeknél viszont sokkal nagyobb együttműködés szükségeltetik a páciensek részéről a tökéletes eredmények elérése miatt. 

 

Fogszabályozás Budaörsön egyénre szabottan 

Fogászati kezeléseinket minden esetben teljesen személyre szabottan végezzük el, és ez nincsen másként a fogszabályozásban sem. Amennyiben Önnek fémallergiája van, vagy a fogszabályozó készülék viselése gondot okoz, fogorvosaink azonnal segítséget nyújtanak Önnek. Minden esetben figyelembe vesszük a páciens igényeit és ennek megfelelően dolgozunk. Így lesz biztonságos a fogszabályozás Budaörsön.

 

Fogszabályozás Budán: Válassza a Lévai Dental Fogászati Magánrendelőjét és kérjen online időpontot budaörsi vagy törökbálinti rendelőnkbe! 
 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental