Milyen fogszabályozó árakra számíthat manapság? Milyen fogszabályzási technikák érhetők el? A Lévai Dental Fogászati Magánrendelőjében segítünk Önnek!

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogszabályozó árak

Milyen fogszabályozó árakra számíthat manapság? Milyen fogszabályzási technikák érhetők el? A Lévai Dental Fogászati Magánrendelőjében segítünk Önnek!

Fogszabályozó árak – Mikor érdemes elkezdeni? 

A fogszabályozást gyermekkorban érdemes átgondolni, hiszen a későbbiekben a fogak mozgatása sokkal nehezebb lesz. A gyermekek esetén az állkapocs és a fogak is könnyebben alkalmazkodnak a fejlődés szakaszában, így gyorsabban érhetjük el a kívánt eredményeket. Ezáltal a fogszabályzó árak is kedvezőbben alakulhatnak, mint a felnőtt fogszabályozó árak. A legideálisabb kor a fogszabályzásra a tejfogak elvesztése után, 8 éves kor körül van. Ha a gyermeknél a maradandó fogak összetolódtak, nem megfelelő irányban törtek elő, vagy valamely fog nem nőtt ki, mindenképp keresse fel a Lévai Dental Fogászatát, hogy kollégáink időben segíthessenek a fogszabályzásban! 

Kérjen időpontot gyermeke fogszabályzására egyszerűen online!

Fogszabályozó árak felnőtteknek 

Szerencsére ma már a fogszabályzás bármely korosztály számára megoldható, így sosincs késő elkezdeni! A Lévai Dental fogászati magánrendelőjében a felnőtt fogszabályozás is elérhető többféle lehetőséggel és kedvező fogszabályozó árakkal. Tökéletes mosolyt bármikor alkothatunk, így, ha nem elégedett mosolyával, ne féljen nekikezdeni a fogszabályozásnak, Mi segítünk Önnek! Fogszabályozó árak egyénre szabott lehetőségekkel, fájdalommentes módszerekkel a Lévai Dentalnál.

Kérje személyre szabott lehetőségeinket és ajánlatainkat online!

Fogszabályozás előtte-utána

Fogszabályozó árak – Technikától függően

Ma már nem csak a hagyományos, fémből készült fogszabályzókkal dolgozunk. Bár a legtöbb esetben a fémből készült fogszabályzás a legideálisabb, hiszen ezzel lehet a legnagyobb változást elérni. A hagyományos fogszabályozó árak 155 000 Forinttól érhetők el egy fogív esetén magánrendelőnkben. 

A rögzített fogszabályzókból azonban porcelán és műanyagból készült készülékek is elérhetők. Ezek a fogszabályozó készülékek sokkal esztétikusabbak, így nem kell tartania attól, hogy látszódni fog a fogszabályzó. Ezek a láthatatlan fogszabályzó készülékek nem váltanak ki allergén reakciót, így fémallergia esetén is használhatók. Emellett szintén hatékonyak, így olyan eredményt érhetünk el, mint a hagyományos fogszabályzók esetén. Ebben az esetben a fogszabályozó árak 155 000-270 000 Forint között alakulnak, attól függően, hogy milyen anyagot választunk a pácienssel megegyezve. 

A rögzített fogszabályzók mellett, kivehető készülékekkel is történhet fogszabályozás. Így a fogszabályozó árak ugyan olcsóbbak lesznek egy fogív esetén, ellenben a páciens részéről sokkal nagyobb odafigyelést igényel, és nagyobb együttműködés szükségeltetik a fogorvossal az eredmények érdekében. A kivehető fogszabályozó árak ebben az esetben egy fogívre 45 000-80 000 Forint között alakulnak. 

Fogszabályozó árak – Budaörsön és Törökbálinton

Fogászati kezeléseink elérhetők Budaörsön és Törökbálinton is, ahol szakképzett fogszabályozó orvosainkkal a legjobb kezekben lesz. Pácienseink számára minden esetben személyre szabott kezelési tervet állítunk fel, így nem lesz másként a fogszabályozó árak esetében sem. A fogszabályozó készülék kiválasztásánál ajánlást teszünk Önnek és azt is figyelembe vesszük, hogy van-e fémallergiája. Figyelembe vesszük az Ön igényeit és ennek megfelelően segítünk a lehető legszebb mosoly elérésében. 

Válassza a Lévai Dental Fogászati Magánrendelőjét az elérhető fogszabályozó árakért és a személyre szabott lehetőségekért: Kérjen időpontot online rendelőnkbe
 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2022 Levaidental