Nagyon fontos a fogak megfelelő karbantartása, gyermekeknél is. Íme néhány indok, amiért ez a gyermekfogászat Budapesten az egyik legjobb magánrendelő.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Gyermekfogászat Budapesten

A legtöbb ember, legyen az gyerek vagy felnőtt, nem szeret fogorvoshoz járni. A filmek, könyvek, sőt, az ismerősök történetei is zömében csak azt erősítik az emberekben, hogy a fogorvosoktól félniük kell. A Lévai Dental gyermekfogászat Budapesten pedig segít abban, hogy gyermeke fogai egészségesek lehessenek.

 

Barátságos gyermekfogászat Budapesten

Egy fogászati kezelés során nagyon fontos, hogy az ne traumaként maradjon meg a gyerekek fejében, hiszen az az egész további életükre kihatással lehet. Ezért nagyon fontos, hogy olyan rendelőt válasszunk, ahol erre nagyon odafigyelnek. Nálunk, a Lévai Dental Fogászati Magánrendelőnél roppant barátságos kollégák várják a betegeket, kortól függetlenül. Az itteni gyermekfogászat Budapesten az egyik legjobb hírnek örvend, melyet a remek ellátás és a kedves kiszolgálás által szerzett meg.

 

Milyen szolgáltatásokat nyújt ez a gyermekfogászat Budapesten?

Ez a gyermekfogászat Budapesten minden alapvető szolgáltatást biztosít, mint a fogtömés, esetleg foghúzás. De a legalapvetőbb ellátások mellett a Lévai Dental Magánrendelőben foglalkozunk barázdazárással is, gyermekeknél egyaránt. A barázdazárás során a fogfelszínen lévő kis bemélyedéseket töltik ki erre alkalmas anyaggal. Ezek általában olyan részek, amelyeket nagyon nehezen lehet tisztítani, így könnyen kialakulhat ott fogszuvasodás. Ezt megelőzni hivatott a barázdazárás. De nem csak megelőzés révén érdemes ezt a kezelést kérni, hanem a szuvasodás megindulását követően is, hogy ne romoljon tovább a helyzet, vagy hogy egy másik fogat még épp időben megmenthessenek. Erről azonban további részleteket itt olvashat: barázdazárás!

 

Gyermekfogászat Budapesten az esztétikus fogakért

A Lévai Dental gyermekfogászat Budapesten esztétikai beavatkozásokkal is foglalkozik, tehát a gyermekek fogszabályozásával is. Az, hogy mikor érdemes elkezdeni a fogszabályozást, számos dologtól függ. A fogak jelenlegi állapotától, időnként a kortól, a végleges fogak számától stb. Ennek a meghatározása a kezelőorvos feladata, aki szakértő szemmel tudja ezt megállapítani. A Lévai Dental Fogászatnál nem csak megállapítjuk, hogy szükséges-e fogszabályozó, és ha igen, akkor milyen típus, de magát a szabályozást is megcsináljuk.Erről részletesebben alábbi cikkünkben olvashat: Fogszabályzás gyermekkorban! 

 

Miért ez az egyik legjobb gyermekfogászat Budapesten?

Annak, hogy miért is ez az egyik legjobb gyermekfogászat Budapesten, több oka is van. Egyfelől, mert szakembereink kiváló minőségű anyagokkal dolgoznak, másfelől, mert nagy szaktudással és tapasztalattal rendelkező orvosok és asszisztensek látják el a betegeket. Mindezt ráadásul mosolyogva, barátságosan, odafigyelve a legkisebbek hangulatára is, és igyekeznek mindent megtenni, hogy a fogászati látogatás ne rossz élményként rögzüljön.

 

Amennyiben időszerűvé vált akár egy egyszerű kontroll, akár egy tömés, vagy épp a fogszabályozás, keressen fel minket, várjuk sok szeretettel a Lévai Dental Fogászati Magánrendelőbe, ahol Ön is, gyermeke is megtapasztalhatja, miért ez az egyik legnagyszerűbb gyermekfogászat Budapesten!

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental