A tökéletes fogászati magánrendelőt keresi Budapest környékén, ami kicsit messzebb van a nyüzsgő fővárostól, de még sincsen túl messze? A Lévai Dental tökéletes!

phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek

Magán Fogászat Buda

A tökéletes fogászati magánrendelőt keresi Budapest környékén, ami kicsit messzebb van a nyüzsgő fővárostól, de még sincsen túl messze? Ebben az esetben több, mint tökéletes választás a Lévai Dental magán fogászat Budaörsi vagy Törökbálinti rendelője!

 

Magán Fogászat Budaörsön és Törökbálinton

Dr. Lévai Attila első fogászati magánrendelőjét 1982-ben Törökbálinton, a második magán fogászatot Budaörsön pedig 1991-ben nyitotta meg. A rendelők azóta sok átalakításon estek át, a Budaörsi rendelő rendelkezik a kor legmodernebb fogászati eszközeivel is, fogászati röntgennel, implantológiai tálcával és egy fogsebészeti motorral. Mindkét rendelő csendes, nyugodt környezetben van, messze a nagyváros zajától, ahol nemcsak ingyenes parkolási lehetőséggel, kényelmes váróteremmel, hanem professzionális ellátással várjuk Önt is. Pontos címek: 2040 Budaörs Szivárvány u. 8   4. em. 25. /Kaputelefon:  Lévai Dental/, 2045 Törökbálint Munkácsy Mihály út 70.

 

Magán Fogászat Budaörsön és Törökbálinton minden fogászati problémára

Magán fogászat Budaörsön és Törökbálinton is nagyon jól felszerelt, a legkorszerűbb fogászati, és szájsebészeti eszközök találhatóak meg itt, amik lehetővé teszik, hogy szinte bármilyen fogászati probléma esetén segítséget nyújtjuk Önnek, legyen szó akár, parodontológiai és professzionális szájhigiéniai kezelésekről, fogpótlásról, implantátumokról, fogtömésről, esztétikai fogászatról, fogkő eltávolításról, fogszabályozásról, vagy bármilyen szájsebészeti eljárásról. Rendelőinkben több hozzáértő fogorvos is dolgozik, mindenkinek meg van a saját szakterülete, amiben a legjobb, így biztos lehet benne, hogyha hozzánk fordul, akkor Ön és fogai is a legjobb kezek közé kerülnek! Fogínygyulladás, lyukas fog, fájó fog, bölcsességfoggal kapcsolatos problémák, foghiány? Mindenre megtaláljuk a hatékony, és gyors megoldást! 

 

Magán Fogászat Budaörsön és Törökbálinton személyre szabottan

A magán fogászat Budaörsön és Törökbálinton is teljesen személyre szabottan történik. Ez azt jelenti, hogy az állapotfelmérés után Önnek is egy teljesen egyedi kezelési tervet javaslunk, amely során figyelembe vesszük a problémát, fogainak állapotát, az igényeit, és a költségkerete is, ez fontos lehet fogpótlás, fogimplantáció és fogszabályzás tekintetében is. Természetesen minden esetben csakis a legjobb módszerekkel, anyagokkal és szakértelemmel dolgozunk. 

 

Magán Fogászat Budaörsön és Törökbálinton professzionálisan

Ha egy olyan magán fogászat Budapest környékén, ahol magas minőségű, professzionális, gyors, precíz, és személyre szabott megoldásokkal várják, ahol minden problémájára azonnali megoldást találnak, és ahol az Ön elégedettsége, a tökéletes fogai az elsődleges szempont, akkor válassza a Léva Dental magán fogászatát, akár a Budaörsi rendelőt, akár a Törökbálintit! Mindkét helyen nyugodt, környezet, modern, kényelmes, tágas váróterem, kedves kiszolgálás, és szakértő csapat fogja várni.

 

Magán fogászat Budaörsön és Törökbálinton, komfortos környezetben, professzionális eszközökkel teljeskörű szolgáltatásokkal, nagy szakértelemmel? Kérjen időpontot a Lévai Dentalhoz! 
 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2022 Levaidental