Árnyalatokkal fehérebb fogak akár másfél óra alatt rendelői fogfehérítésünkkel! Ismerje meg a Lévai Dental Fogászati Magánrendelőjének teljeskörű szolgáltatását.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Rendelői fogfehérítés

Ön is szeretne árnyalatokkal fehérebb fogakat? Fehér fogakkal sokkal magabiztosabban mosolyoghat! Rendelői fogfehérítésünk egyetlen kezelés alkalmával képes árnyalatokkal fehérebb fogakat varázsolni. 

 

Rendelői fogfehérítés a legjobb minőségű anyagokkal 


Fogászati magánrendelőnkben a lehető legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk minden kezelés során, ahogyan a rendelői fogfehérítésnél is. Ez biztosítja a páciensek számára a tökéletes végeredményt. Így már az első kezelés után akár 3-4 árnyalattal fehérebbek lehetnek fogai. 

 

Rendelői fogfehérítés gyorsan 


Mint már említettük egyetlen rendelői fogfehérítés után is elérhetünk igen látványos eredményket. Egy kezelés nem tart tovább 1-1,5 óránál tovább, így valóban gyorsan történik a változás. 

Szeretne gyorsan fehérebb fogakat? Akkor jelentkezzen be online rendelői fogfehérítésünkre! 

 

De hogyan történik a rendelői fogfehérítés menete? 


Először a fogakat alaposan megtisztítjuk, majd lepolírozzuk. A fogínyre egy ínyvédő gélt helyezünk fel, amely megvédi az ínyt a fogfehérítő anyagtól, amit rögtön ezután viszünk fel a fogakra. A fogfehérítő anyaggal bevont fogakra egy UV lámpát irányítunk, hiszen az anyag ezzel együtt aktiválódik és fehéríti ki azokat. Amint a hatás láthatóvá válik a kétféle anyagot eltávolítjuk a páciens fogairól és ínyéről, majd máris élvezhetik az árnyalatokkal fehérebb fogak megjelenését. 

 

Rendelői fogfehérítés, amely valóban biztonságos 


Sokan ódzkodnak a rendelői fogfehérítéstől, hiszen olvasni az interneten negatív véleményeket. A Lévai Dental Fogászati Magánrendelőjében azonban a rendelői fogfehérítés során a fogak nem roncsolódnak, a fogzománc pedig egészséges marad. Emellett kezelésünk teljes mértékben fájdalommentes. 

 

Rendelői fogfehérítés teljeskörű fogászati kezeléssel


Fogászati Magánrendelőnkben kezeléseinket teljeskörű szolgáltatással biztosítjuk pácienseink számára. Nincs ez másként a rendelői fogfehérítéssel sem, hiszen adódhat olyan eset, amikor előzetes kezelést igényel a fogfehérítés. A fogfehérítés alapja a tiszta fogfelszín és az ép íny. Emiatt semmiképp sem kezdjük el kezelésünket úgy, hogy ne végeztünk volna el orvosi konzultációt és kontrollt. 

 

Ha szeretne azonnal fehérebb fogakat, várjuk szeretettel rendelőnkben! Kérjen online időpontot bármely rendelőnkbe még ma! 
 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental