A hiányos fogazat nemcsak nem esztétikus, hanem számos kellemetlen egészségügyi vonzata is van. Szerencsére manapság már számos stabil fogpótlási technika van.

phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek

Stabil fogpótlás

A hiányos fogazat nemcsak nem esztétikus, hanem számos kellemetlen egészségügyi vonzata is van. Szerencsére manapság már számos stabil fogpótlási technika van, amikkel könnyedén, gyorsan, és biztonságosan orvosolni lehet ezt a problémát.

Stabil fogpótlás a tökéletes mosoly receptje

Egy szép mosoly a magabiztos megjelenés alapja. Önnek is hiányos a fogazata, ennek pedig sok hátrányát szenvedi el a mindennapok során? Kellemetlenül érinti a rendezetlen fogsora, egyszerű hétköznapi szituációkban sem szívesen veszt részt, vagy nyilvánul meg miatta? Vegyen véget ennek egyszerűen! A mai modern technikáknak köszönhetően hiányos fogazatát nagyon gyorsan ép fogazattá varázsoljuk a stabil fogpótlási technikák segítségével, hogy mosolya újra tündökölhessen.

Stabil fogpótlás az egészséges fogazathoz

A hiányos fogazat nemcsak nem esztétikus látvány, hanem funkcionálisan is problémákhoz vezet, éppen ezért van szükség minél hamarabbi megoldásra. Mi a legjobb megoldást ajánljuk Önnek, a stabil fogpótlást, azaz fogimplantáció behelyezését a hiányos területre. Ez az eljárás nagyon modern, biztonságos, és tartós is, éppen ezért tökéletes választás, az első lépés az egészséges fogazathoz!

Hogyan működik a stabil fogpótlás?

A fogak pótlására manapság már többféle technika is rendelkezésünkre áll. A stabil fogpótlás egy olyan eljárás, melynek során egy úgynevezett fogimplantátum kerül behelyezésre, egy teljesen fájdalommentes műtéti eljárás segítségével a hiányzó, fog, vagy fogak pótlása céljából. Tehát stabil fogpótlás segítségével nemcsak egy, hanem több fogat, akár teljes fogazatot is lehet pótolni. A stabil fogpótlás során egy csavarszerű rész kerül az állkapocsba, amire fog felépülni maga a fog.

Mennyi ideig tart a stabil fogpótlás folyamata?

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy felhívjuk rá a figyelmét, hogy a stabil fogpótlás teljes folyamata nem egy napig tart. Ahhoz, hogy valóban tökéletes eredményt érjünk el, és visszavarázsoljuk ragyogó mosolyát több időre van szükség. A stabil fogpótlás folyamatának időtartama akár 6-9 hónap is lehet, ez függ az egyéntől, a hiányzó fogak számától, illetve a fogak, íny, állkapocscsont állapotától is. Ha csupán egy fogat kell pótolni, akkor az is lehetséges, hogy néhány óra alatt elvégezhető a stabil fogpótlás, de ha csontpótlásra van szükség, akkor sajnos sokáig elhúzódhat a folyamat, de mindenképpen érdemes kivárni!

Melyik a legjobb stabil fogpótlási technika?

Többféle stabil fogpótlás technikai is létezik a hiányzó fogak pótlására, az, hogy Önnek melyik a legjobb, azt nehéz megmondani személyes konzultáció nélkül. Azonban a Lévai Dental rendelőiben mindenkinek személyre szabva a legideálisabb eljárást ajánljuk. A kezelés megkezdése előtt minden páciensünkkel részletesen ismertetjük a különböző lehetőségeket, és az általunk leginkább megfelelőnek tartott technikáról javaslatot teszünk. Stabil fogpótlások esetében lehetőség van korona, híd, körhíd építése mellett dönteni, illetve kivehető fogpótlás esetében stég, gömb és lokátor pótlásra. Természetesen ezekről az eljárásokról részletes tájékoztatást kaphat szakorvosainktól!

A stabil fogpótlás, bár esetlenként hosszú folyamat, az egyik legjobb módszer a hiányos fogazat pótlására. Keressen minket ezzel kapcsolatban, ha bármilyen kérdése felmerülne, vagy  szeretne időpontot kérni hozzánk! 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2022 Levaidental