Fájdalommentes szájsebészet Törökbálinton, ahol megoldást találunk minden fogászati problémájára. Fogászati problémákkal forduljon hozzánk bizalommal!

phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek

Szájsebészet Törökbálint

Fájdalommentes szájsebészet Törökbálinton, ahol megoldást találunk minden fogászati problémájára. A Lévai Dental Fogászati Magánrendelőben teljeskörű szolgáltatást, szájsebészeti eljárásaink teljesen fájdalommentesek, amit a legnagyobb szakmai tudással végzünk el. Fogászati problémákkal forduljon hozzánk bizalommal!

 

Szájsebészet Törökbálint minden fogászati problémára

Egy olyan szájsebészet Törökbálinton, ami megoldást talál minden fogászati problémára, legyen az a fog eltávolítása, gyökérkezelés, bölcsességfog probléma, gyulladás kezelése, csontkorrekció, vagy bármi más fogászati beavatkozás? Egy olyan szájsebészet Törökbálinton, ami fogfájás esetében azonnali, gyors, és hatékony megoldást talál? A Lévai Dentál Fogászatára bízhatja magát, és fájó fogait is! Egy fájó fog nagyon kellemetlen tud lenni, sőt nemcsak étvágytalanságot, hanem további káros szövődményeket is okozhat. Minél hamarabb keresi fel rendelőnket, annál hamarabb szűnik meg a fájdalom, és könnyen lehet, hogy kevesebb kezeléssel is hatékonyan lehet kezelni, amennyiben még idejében eljön hozzánk. Hiszen ezért van szájsebészet Törökbálinton a lehető legtöbb szolgáltatással.

 

Szájsebészet Törökbálint- Szolgáltatásaink

A Lévai Dental szájsebészet Törökbálint a lehető legszélesebb kínlattal rendelkezik szájsebészeti kezelések terén, így biztosítva azt, hogy minden problémára találjunk megoldást. Az alábbi szolgáltatásokat találja meg nálunk.

 • Front fog eltávolítás
 • Őrlőfog- eltávolítás
 • Foggyökér- eltávolítás
 • Fog/gyökér- eltávolítása feltárásból
 • Tejfog- eltávolítás
 • Bölcsességfog körüli ínygyulladás gyógyszeres kezelése
 • Incisio, frenulektómia
 • Fogmeder gyulladás kezelése (idegen húzás után)
 • Impaktált bölcsességfog műtéti eltávolítása
 • Gyökércsúcs resectió
 • Preprotetikai csontkorrekció
 • Cysta műtét

 

Szájsebészet Törökbálinton fájdalommentesen

A Lévai Dental szájsebészet Törökbálinton olyan anyagokkal és eljárásokkal dolgozik, amik nemcsak nagyon korszerűek, ebből kifolyólag pedig hatékonyak és biztonságosak, hanem fájdalommentesek is. Ha egy foggal valamilyen probléma van, és fáj, akkor az nagyon tud fájni, éppen ezért a kezelés során megkíméljük pácienseinket. A Szájsebészet Törökbálinton minden esetben teljes érzéstelenítésben garantáltan fájdalommentesen történik. Ha bármilyen elváltozást, kisebb fájdalmat észlel, ne halogasson, keresse fel szájsebészetünket, és mi megszüntetjük a problémáját!

 

Szájsebészet Törökbálint tapasztalt szakemberekkel

A Lévai Dental Szájsebészet Törökbálint és Budaörsön is egyaránt hozzáértő, szakképzett, tapasztalt szakemberekkel és asszisztensekkel dolgozik együtt, akiknek profizmusára megannyi elégedett páciensünk a garancia. Számukra első a páciens elégedettsége, a lehető legjobb szolgáltatást nyújtják, amihez mindent meg is kapnak: minőségi alapanyagokat és körszerű eszközöket egyaránt. Eljárásaink biztonságosak, nem kell szövődményektől és kockázatoktól tartania, de amennyiben a beavatkozás után bármilyen probléma fennáll, kollégáink állnak rendelkezésére. 
 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2022 Levaidental