A Lévai Dental Rendelőiben modern eszközökkel, biztonságosan, szakértelemmel, a legújabb eljárásokkal, teljesen fájdalommentesen végezzük el a teljes fogbeültetést.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Teljes fogbeültetés

Hiányos fog, fogak, fogazat esetében szükség lehet teljes fogbeültetésre. A Lévai Dental Rendelőiben modern eszközökkel, biztonságosan, nagy szakértelemmel, a legújabb eljárásokkal és teljesen fájdalommentesen végezzük el.

 

Teljes fogbeültetés a ragyogó mosolyhoz

Ön sem elégedett, mikor tükörbe néz, félve mosolyog, vagy beszél? Hiányos fogak esetében is van megoldás, mégpedig a teljes fogbeültetés. Rendelőinkben lehetőség van egy vagy több teljes fogbeültetésre is egyidejűleg. Attól függően, hogy mennyi fog beültetésére van szükség, és milyen állapotban van a fogazat különböző eljárásokat alkalmazunk. Ezen eljárások bár eltérőek, abban megegyeznek, hogy fájdalommentesek, biztonságosak, a legkorszerűbb eszközöket alkalmazva, magas minőségű anyagokkal készülnek. Ha a teljes fogbeültetést választja, akkor nemcsak végre helyre áll szájüregében a rend, egyszerűbb és hatékonyabb lesz a rágás, és a teljes emésztés, valamint nem kell attól sem tartania, hogy ép fogai elmozdulnak, hanem a tükörbe is örömmel nézhet, magabiztosan mosolyoghat a fényképeken, bátran beszélhet társaságban, tarthat előadásokat, és nagyobb önbizalommal ismerkedhet meg új emberekkel.

 

Hogyan történik a teljes fogbeültetés?

A teljes fogbeültetés hosszas folyamat, gondoljon csak bele, a hiányos fogai helyett kell kiépítenünk olyan fogpótlást, ami nemcsak esztétikus, hanem funkciójában is betölti a fog szerepét. Ahhoz, hogy az eredmény tökéletes legyen, nem elegendő egyetlen kezelés, hiszen a teljes fogbeültetésnek több egymásra épülő lépése is van. Általánosságban akár 6-9 hónapot is igénybe vehet a teljes fogbeültetés, páciensenként ettől lehetnek kisebb eltérések, hiszen senkinek sem egyforma a fogazata. Ne aggódjon, hiszen a tejes fogbeültetésbe nem vágunk bele anélkül, hogy nem végeztünk volna egy alapost kivizsgálást, nem ellenőriztük volna fogai, íny, szájürege állapotát, és nem kapott volna egy részletes tájékoztatást, hiszen nálunk minden egyes kezelést egy személyes konzultáció előz meg.

 

A tejes fogbeültetés lépései

Mint fentebb írtuk, a tejes fogbeültetés egy hosszas folyamat, idő kell ahhoz, hogy a hiányos fogazata, újra ép legyen és egészséges. Azonban higgye el megéri. A foghiánynak ugyanis nemcsak esztétikailag vannak káros következményei, hanem egészségügyileg is, az életminőség romlásához vezethet, ha hosszas ideig nincsenek pótolva a fogak. A teljes fogbeültetés első lepése egy személyes konzultációval egybekötött állapotfelmérés, ezután következik a tervek kidolgozása. A terveket Ön fogja jóváhagyni, így láthatja majd a teljes fogbeültetés teljes folyamatát, és ehhez egy pontos költségkalkulációt is. A tervek elfogadása után kezdetét veszi e kezelés, ha szükség van csontpótlásra, akkor az a legelső lépés, ami időben is megnyújthatja a kezelést. A teljes fogbeültetés további lépései: fogimplantátum csavar rögzítése, implantátumfej behelyezése, fogpótlás, korona, híd építése, igazítás, kontrollvizsgálat.

 

Teljes fogbeültetés biztonságosan, korszerű eszközökkel, és magas minőségű bevizsgált anyagokkal? Keresse a Lévai Dental szakértő kollégáit! 
 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental