A mai fejlett tudománynak, a korszerű technikáknak, és a biztonságos, de egyben hatásos módszereknek köszönhetően teljes biztonsággal elvégezhető a teljes fogsor pótlása.

phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek

Teljes fogsor pótlása

Sajnos nagyon gyakran előfordulnak olyan esetek, amikor a fogsor valamilyen tényező behatása miatt olyannyira rongálódott, hogy teljes fogsor pótlására van szükség. A mai fejlett tudománynak, a korszerű technikáknak, és a biztonságos, de egyben hatásos módszereknek köszönhetően teljes biztonsággal, hatékonyan elvégezhető.

 

Mikor van szükség teljes fogsor pótlására?

A hiányos fogazat nemcsak esztétikailag nem szép, funkcionálisan is nagy problémát jelent. A teljes fogsor pótlására akkor van szükség, amikor a fogsor olyan rossz állapotban van, hogy a részleges fogpótlás már nem jelent hatékony megoldást. Ez több okból is előfordulhat, időskorban gyakran jelent problémát a fogak elvesztése, de ez még fiatalabb korban is megtörténhet valamilyen betegség vagy rossz genetika következtében. Sok esetben balesetek káros következménye is lehet a fogsor rongálódása, és az is lehet, hogy a rossz szájhigiéniai rutin miatt kialakult fogászati betegségek vezetnek több fog elvesztéséhez. Ha a páciensnek nincsenek olyan épen maradt fogai, amik jó alapot nyújtanának a fogsor pótlásához, akkor teljes fogsor pótlására kerül sor. Ha Önnek is hiányos a fogazata, akkor ne féljen felkeresni rendelőnket, munkatársaink egy személyes konzultáció keretén belül minden egyéb fontos tudnivalót részletezni fognak Önnek!

 

Előfordul, hogy nincs szükség a teljes fogsor pótlására?

Ha Önnek csak néhány foga hiányzik, és vannak olyan ép fogai, amik jó alapul szolgálnak az hiányzóak pótlásához szükséges anyagoknak, akkor nem minden esetben van szükség teljes fogsor pótlására. Részleges fogpótlás esetében lehet készíteni rögzített, de kivehető fogpótlást is. Manapság már számtalan modern technika van, amelyet mi magunk is alkalmazunk. Amennyiben hiányos fogazata van, ne halogassa tovább a problémát, kérjen időpontot, szakorvosaink pedig segítenek kiválasztani a megfelelő eljárást Ön számára!

 

Hogyan zajlik a teljes fogsor pótlása?

A teljes fogsor pótlása nem egy egyalkalmas kezelés, de nem olyan hosszú folyamat, ahogyan sokan gondolják. Miután a konzultáció, és vizsgálatokat követően feltáárjuk a problémát és képet kapunk a fogsor állapotáról, kiválasztjuk a legideálisabb eljárást, melynek során természetesen az Ön véleményét is kikérjük. A teljes fogsor pótlása során a funkció visszaállítása érdekében nem csak a fogakat helyettesítik, hanem a technikus kiterjeszti az ínyre, felső pótlás esetében a szájpadlásra is, az ezekhez készült pótlásokat pedig egy magas színvonalon dolgozó technológiai laborban készítik el. Fontos megjegyezni, hogy a fogak eltávolítása után az állcsontnak és az ínynek három hónap regenerálódási időre van szüksége, csak ezután készülhet el a fogsor. Azonban a Lévai Dentalnál lehetőség van a teljes fogsor azonnali pótlására is, ebben az esetben a fogorvos a gyógyulási fázis során többször korrigálja a pótlást, hogy pontosan illeszkedjen a kialakult állapothoz, így Önnek nem kell hónapokig fogatlanul maradnia. 
 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2022 Levaidental