Ahogyan egy szép mosoly magabiztosságot kölcsönöz, úgy egy ne hibás fogazat ennek az ellenkezőjét váltja ki. Ezért fontos, hogy Önnek is ragyogó legyen a mosolya!

phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek

Teljes mosolytervezés: Hogyan épül fel a folyamat?

„A mosoly a legszebb ékszer, amit egy nő viselhet.”- szokták mondani. Ez nemcsak  nőkre igaz, hanem általánosan mindenkire. A mosoly nagyon meghatározza az egész arcunkat, sőt a teljes megjelenésünket. Ahogyan egy szép mosoly magabiztosságot kölcsönöz, úgy egy nem olyan szép mosoly, hibás fogazat ennek az ellenkezőjét váltja ki. Ezért fontos, hogy Önnek is ragyogó legyen a mosolya!

Teljes mosolytervezés: Hogyan épül fel a folyamat?

Mi az a mosolytervezés?

Kicsit furcsán hangzik ez a fogalom? Pedig szó szerint azt jelenti, mint ami le van írva. A mosolytervezés egy olyan fogászati eljárás, illetve eljárások kombinációja, melynek során megtervezzük, és elkészítjük Önnek „ragyogó mosolyát”. Ez a komplex folyamat magában foglal minden olyan eljárást, melynek keretében rossz, hiányos fogazatát helyreállítjuk. Ez tehát egy teljeskörű fogászati eljárás, ami egy átfogó vizsgálattal, állapotfelméréssel indul, és egy tökéletes mosollyal zárul. Nézzük pontosan hogyan épül fel a folyamat!

 

Mosolytervezés nulladik lépés: Vizsgálat

Fogászatunkon alapvetően minden eljárás egy átfogó vizsgálattal indul, melynek keretében belül nem csak a probléma pontos okát, okait tárjuk fel, hanem egy részletes kezelési tervet, és költségkalkulációt is végzünk. Így minden páciensünk a folyamat legelején értesül róla, hogy milyen kezelések várnak rá, és ezeknek milyen költségei vannak. Ez a mosolytervezés esetében is így van. Részletesen mindent átbeszélünk pácienseinkkel, és csak a beleegyezésük után fogunk bele a kezelésekbe.

 

Mosolytervezés első lépése: Rossz fogak eltávolítása

Sajnos a mosolytervezés szükségszerű lépése a rossz fogak eltávolítása, így célszerű ezzel indítani a kezelési folyamatot. Ahhoz, hogy ép fogazatot kapjunk, meg kell válni a rossz fogaktól, amennyiben ezeket már nem lehet megmenteni. Fogászatunkon erre is a legmodernebb eljárásokat alkalmazzuk, szükség esetén érzéstelenítőt használunk, így teljesen fájdalommentes ez a lépés is.

 

Mosolytervezés második lépése: Fogágybetegsége kezelése

A fogágybetegség egy nagyon alattomos, és veszélyes betegség, melynek során a fogat tartó szövetek gyulladnak be, és ennek révén a fogak kilazulhatnak, előrehaladott állapotban ki is eshetnek. Éppen ezért nagyon fontos kezelni. A kezelés többféleképpen történhet, minden páciens számára személyre szabott kezelési tervet készítünk.

 

Mosolytervezés harmadik lépése: Csontpótlás

A mosolytervezése egy nagyon fontos lépése a csontpótlás, amire akkor lehet szükség, ha nem maradt semmilyen alap a foghiány miatt az állkapocsban, így nincs mihez rögzíteni a pótlást. Gyakorlatilag egy alapozás a fogak pótlása előtt. A csontpótlás során megfelelő tér alakul ki a fogpótlás befogadására, így elkerülhető, hogy sérüljön, az álkapocs valamint biztosítható a foggyökér nagyfokú stabilitása is.

 

Mosolytervezés negyedik lépése: Fogbeültetés

Ha megvannak a stabil alapok, akkor kezdetét veheti a hiányos fogak pótlása, vagyis a fogbeültetés. Fogászatunkon többféle korszerű, és hatékony eljárás közül lehet választani. A kezelési terv részeként erre is kitér majd a kezelőorvos. A modern technikáknak köszönhetően manapság már szinte az eredeti fogakkal azonos fogakt lehet beültetni. Új fogazata még szebb, lesz, minta az eredeti!

 

Mosolytervezés záró lépése: Fogfehérítés

Utolsó lépésként pedig, hogy valóban ragyogjon az a mosoly, egy fogfehérítéssel zárjuk a folyamatot! A legújabb, és persze legbiztonságosabb eljárásokkal, és anyagokkal dolgozunk, így garantálni tudjuk, hogy a fog ne sérüljön, de több árnyalattal is fehéredjen a fog!

 

Mosolytervezéshez kérjen időpontot még ma!

Legfrissebb cikkek

Ajakfeltöltés

Ki állhatna közelebb az ajkak formázásához, mint egy fogorvos? Rendelőnket új szolgáltatással bővítettük, méghozzá ajakfeltöltéssel, amelyet a Renée injektálható hyaluronsav alapú géllel végez el vezető fogorvosunk Dr....

Influencer program

Fontos számunkra, hogy pácienseink őszinte, kendőzetlen véleményeken és tapasztalatokon keresztül is megismerhessék fogászatunkat, mielőtt ellátogatnának hozzánk. Éppen ezért hoztuk létre Influencer Kedvezmény Programunkat is, és...

Kattogó állkapocs: Mi lehet az oka? Mi a megoldás?

Ha minden alkalommal, amikor rág, beszél vagy ásít, az állkapocs kattogását tapasztalja, akkor valószínűleg nem jó pozícióban van az állkapcsa. Az állkapocs rossz pozícióját, elmozdulását számtalan probléma okozhatja. Most...

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2022 Levaidental