A CAD/CAM fogászatban a fogászati struktúrák és a szájüreg digitalizálására egyszerű és összetett protézisek virtuális tervezésére használatos, számos előnye van.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

CAD/CAM


Mi az a CAD/CAM? Mit jelent, ha meglátja egy fogászat oldalán? A CAD/CAM egy fejlett számítógépes technológia, amit a fejlett fogászatok is használnak. A számítógéppel támogatott tervezés/számítógéppel támogatott gyártás (CAD/CAM) a CAD és a CAM kifejezések kombinációja, amely a prototípusok, késztermékek és termékfuttatások tervezésére és gyártására használt szoftver leírására szolgál. A CAD/CAM fogászatban a fogászati struktúrák és a szájüreg digitalizálására egyszerű és összetett protézisek virtuális tervezésére használatos.
Gyakori kérdések


Mire használható a CAD/CAM a fogászatban?

A CAD/CAM fogászat azt a szoftvert írja le, amely lehetővé teszi a fogorvosok számára, hogy gyorsabban, hatékonyabban és esetenként pontosabban végezzenek komplex fogpótlásokat. Mind a fogorvosi rendelők, mind a laboratóriumok CAD/CAM technológiát használnak olyan pótlások készítésére, mint a koronák, inlay-k, onlay-k, héjak, hidak, fogsorok és implantátumokkal alátámasztott pótlások nagy szilárdságú kerámiából.


Hogyan működik a CAD/CAM a fogászatban?

A CAD/CAM technológiával nincs szükség lenyomatok használatára, mert a technológia egyedi 3-D képeket készít a preparált fogról vagy fogakról úgy, hogy egyszerűen bescanneli őket egy csúcstechnológiás kamerával, így virtuális tervet készít. A CAD/CAM fogászati eljárás bár több időt vesz igénybe, mint a hagyományos technikák, mégis jóval hatékonyabb, hiszen egyetlen lépésben modellez, tervez, így nincs szükség többszöri fogorvosi látogatásra. Hagyományos laboratóriumi módszerekkel fogorvosa vagy fogpótlásosa előkészíti a fogát, lenyomatot készít, majd elküldi a lenyomatot egy laborba, hogy elkészítse a végleges pótlást. A CAD/CAM technológiával ez egyetlen lépésben megoldható.


Mik az előnyei a CAD/CAM eljárásnak?

A CAD CAM számos előnnyel rendelkezik a fogászati kezelések során. Pontosabb, és lerövidíti a várakozási időt. A technológia azt is lehetővé teszi a fogorvosok számára, hogy pontos, erős méretileg is stabil fogpótlásokat készítsenek Önnek. Ez azt jelenti, hogy a CAD/CAM technológiával készült fogászati megoldások tartóssága megnő, és sokkal kisebb a törés valószínűsége is, mint a korábbi anyagokból készült anyagokénak. A hagyományos tömésekhez képest ezek a pótlások tartósak és erősek, és alig vagy egyáltalán nem igényelnek módosítást. Csökkenti költségeit, növeli kényelmét és javítja az életét.Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental