Miért fontos a fogászati szűrés Budapesten? Mikor, és milyen gyakran kell fogászati szűrésre járni, pontosan hogyan zajlik le a folyamat? Mutatjuk a válaszokat!

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogászati szűrés Budapest

Miért fontos a fogászati szűrés Budapesten? Mikor, és milyen gyakran kell fogászati szűrésre járni, pontosan hogyan zajlik le a folyamat? Minden kérdésére választ adunk!

 

Miért fontos a fogászati szűrés Budapesten?

Mielőtt elkezdenénk a folyamatról, a hogyanokról beszélni, első körben tisztázzuk, hogy miért fontos a fogászati szűrés Budapesten? Nem véletlenül szoktuk azt mondani pácienseinknek, és Önnek is javasoljuk, hogy fél évente keressen fel minket! A fél évente esedékes fogászati szűréseknek nagyon fontos prevenciós céljuk van, ezekkel a vizsgálatokkal számos súlyos probléma kialakulását meg lehet előzni. Így Ön sok kellemetlenséget, fájdalmat elkerülhet rendszeres szűrésekkel. A legtöbb fogászati betegség a kezdeti stádiumban teljesen tünetmentes, és csak akkor kezdenek el kialakulni tünetek, amikor már a probléma tovább gyűrűzött. Hogy egy példával éljünk: ha a fogszuvasodást még az elején elcsípjük, akkor egy egyszerű töméssel kezelni tudjuk a bajt, de ha Ön csak akkor jelentkezik, amikor kellemetlen gyulladással járó tüneteket tapasztal, akkor egy jóval hosszasabb gyökérkezelésre is szükség lesz a fog egészségének visszaállításához, de ha sokat halogat, az is előfordulhat, hogy a fogat nem lehet megmenteni. Ugye emlékszik még a mondat elejére, hogy a rendszeres fogászati szűrés Budapesten, mennyivel egyszerűbb lett volna?

 

Milyen gyakran ajánlott a fogászati szűrés Budapesten?

Már fentebb is említettük, hogy a fogászati szűrés Budapesten, és minden más helyen is fél évente esedékes. Ez biztosítja azt, hogy valóban minden fogászati probléma időben kiszűrhető, és kellőhatékonysággal, fájdalommentesen kezelhető legyen. Amennyiben Ön több mint fél éve nem ült fogorvosi székben, akkor kérjen időpontot a Lévai Dental fogászati szűrésére IDE kattintva!

 

Hogyan zajlik a fogászati szűrés Budapesten?

Biztosan Önt is érdekli, hogy hogyan zajlik a fogászati szűrés Budapesten, és amiről szintén meg vagyunk győződve, hogy az érdekli a legjobban, hogy mennyire fájdalmas ez az egész? Meg kell, hogy nyugtassuk, hogy a fogászati szűrés Budapesten a Lévai Dental Fogászaton egyáltalán nem fájdalmas! Az egész procedúra során még csak kellemetlenséget sem fog érezni! A szűrés során sor kerül egy alapos vizsgálatra, ami kiterjed az állkapocsra, minden egyes fogra, az ínyre, a teljes szájüregre, beleértve a nyálkahártyát és a nyelvet is. Nagy hangsúlyt fektetünk a fogakon található lepedék, és fogkő szűrésére is. Ugyanis ezek az aprónak tűnő problémák súlyos fogászati problémákat okozhatnak előrehaladott állapotban. 

 

Fogászati szűrés Budapesten fájdalommentesen

A fogászati szűrés Budapesten a lévai Dental Fogászaton teljesen fájdalommenetes! A folyamatot természetesen magas higiéniai előírásokat betartva, a legmodernebb eszközökkel végezzük. A fogászati szűrés során nem kerül sor beavatkozásra, kezelésre. A fogászati szűrés során az esetleges problémák feltárása a feladatunk, illetve az, hogy minden kérdését megválaszoljuk, amennyiben problémát észlelünk, megoldási alternatívát vázoljunk fel, ez nálunk egy részletes kezelési terv elkészítését jelenti, ami minden szükséges információt tartalmaz fogairól. 

 

Ne feledje, az egészséges fogai szempontjából minden fél éveben érdemes egy fogászati szűrésen részt vennie. Kérjen időpontot a Lévai Dental alapos és biztonságos szűréseire IDE kattintva!

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental