A fogszuvasodás jelentése, definíciója, amely segít több információt nyújtani a fogászati probléma kezeléséről, kialakulásáról és okairól.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogszuvasodás


A fogszuvasodás egy olyan fogászati probléma, amely a fog felületén keletkezik. Ezek tartósan sérült területek a fogak kemény felületén, amelyek apró lyukakká vagy nyílásokká fejlődnek. A fogszuvasodás napjaink egyik legelterjedtebb és tartósan megelőzhető betegsége.

A fogszuvasodást okozó számos tényező közé tartozik a gyakori nassolás, a fogak nem megfelelő tisztítása és a cukros italok kortyolása. Bizonyos ételek fogyasztása során a fogakon lévő baktériumok lebontják az ételt, és savakat termelnek, amelyek súlyosan károsíthatják a fog kemény szöveteit, üregeket vagy fogszuvasodást képezve.

A fogszuvasodás a gyermekeknél leggyakrabban előforduló krónikus betegség, ötször gyakoribb, mint az asztma és hétszer gyakoribb, mint a szénanátha .


Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental