➤ Kíváncsi milyen fogimplantátum árak érhetők el 2020-ban? Összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a fogimplantátumok áraival kapcsolatban! ➤ Lévai Dental

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogimplantátum árak

Kíváncsi milyen fogimplantátum árak érhetők el 2020-ban? Összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a fogimplantátumok áraival kapcsolatban! 

Fogimplantátum árak – Mire számíthatok? 

A fogimplantátum árak sok mindentől függhetnek, hiszen nem mindegy az implantátum fajtája, a beépített fog mennyisége, a páciens jelenlegi fogászati állapota, szükséges-e a csontpótlás, fogkivonás. Emiatt nagy mértékben más és más fogimplantátum árakkal kell számolni. 

Hogyan zajlik a fogimplantátum beültetése? Korábbi cikkünkből megtudhatja!

Fogimplantátum árak – Miért a legjobb megoldás? 

A foghiány nem csak funkcionális problémát tud okozni a szájban, főleg evés során, hanem esztétikai szempontból is rendkívül befolyásolhat minket. Foghiány mellett nem mosolygunk olyan magabiztosan, nem ehetünk olyan jóízűen, ahogyan eddig tettük. Bár sokféle fogpótlás létezik, az egyik legjobb megoldásnak a fogimplantátum bizonyul, hiszen ez az egyik legtartósabb eljárás. Ezzel fixen, stabilan pótolható a hiányzó fog, akár egy, akár több fogról van szó. A fogimplantátum árak pedig ugyan drágábbak, mint más fogpótló eljárások, mégis ezzel a fogpótló technikával jár Ön a legjobban hosszú távon. 

Fogimplantátum árak – Egy hiányzó fog esetén 

Amennyiben csak egy fogat szükséges pótolni, úgy a fogimplantátum árak a beültetett implantátum márkájától és a további szükséges eljárásoktól, például a csontpótlástól is függ. Általánosságban egy hiányzó fog esetén a fogimplantátum árak 160 000-300 000 Forintig terjedhetnek. Amennyiben csontpótlás is szükséges, annak műtéti díja plusz 90 000-150 000 Forint lehet a páciens állapotához mérten. Egy fog pótlása esetén a fogimplantátum árak attól egyaránt függhetnek, hogy milyen fogat kell pótolni, hiszen még a szemfogak kisebbek, addig egy rágófog felülete akár kétszer, háromszor akkora is lehet. 

Fogimplantátum árak – Több fog esetén 

Több fog pótlása esetén a fogimplantátum árak igen szélsőségesek lehetnek, hiszen sok minden befolyásolhatja az árat. Ezek a tényezők pedig az alábbiak lehetnek: pontosan hány fogat kell pótolni, ezek egymás mellett helyezkednek-e el, csontpótlásra szükséges-e, milyen márkájú az implantátum. Ha ezeket számításba vesszük, úgy tudunk egy pontos árat kiszámolni egyedileg a páciensre szabva. Így a fogimplantátum árak minden esetben teljesen személyre szabottak rendelőnkben. Az állapotfelmérés és a szükséges fogászati CT, panoráma röntgenfelvételek után tudjuk csak meghatározni a kezelési tervet, majd ekkor adjuk árajánlatunkat. 

Fogimplantátum árak – Minőséggel számolva

A Lévai Dental Fogászati Magánrendelőjében csakis minőségi fogimplantátumokkal dolgozunk, amelyek csontosodása rendkívül jó. Ez azt jelenti, hogy nagyobb százalékban képes a szervezet befogadni a fogimplantátumokat. Rendelőnkben a svéd NobelBiocare és a magyar Denti System fogimplantátumaival dolgozunk, amelyekben Ön sem fog csalódni, hiszen bizonyítottan az egyik legjobbak a piacon. A fogimplantátum árakba a minőség is beletartozik és minden költségről tájékoztatni fogjuk előre, így nem lesznek rejtett költségek. Rendelőnkben pedig akár egészségpénztárral is fizetheti a fogpótlás költségeit. 

Ha bármilyen kérdése van a fogimplantátum árakkal kapcsolatban vagy szeretne bejelentkezni rendelőnkbe, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén
 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental