A Lévai Dental Fogászaton magas minőségű, de megfizethető fogpótlásfajtákkal dolgozunk – visszaállítjuk csodaszép mosolyát, fogsora egészségét fájdalommentesen!

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogpótlás fajták

A legjobb fogpótlás fajtákat keresni? Amennyiben hiányzik egy esetleg több foga, minden bizonnyal szeretné azt pótoltatni. A hiányos fogazat nemcsak esztétikai, hanem funkcionális problémákat is okozhat, valamint a még ép fogakra is negatívan hathat. A Lévai Dental Fogászaton magas minőségű, de megfizethető fogpótlásfajtákkal dolgozunk – visszaállítjuk csodaszép mosolyát, fogsora egészségét!

 

Milyen fogpótlás fajták vannak?

Amennyiben hiányos foga van, jól teszi, ha mihamarabb elkezd foglalkozni a pótolásával. A hiányos fogak nemcsak esztétikai problémát okoznak, bár önmagában ez is elég ok a fogpótlás fajták nézegetésére, ugyanis önbizalomhiányt okozhat a hiányos fogazat. A hiányos fogazatnak azonban súlyos funkcionális következménye is lehet, ugyanis az ép fogak is elkezdhetnek dőlni az üres hely irányába. súlyosan rontva a rágófunkciót. Milyen fogpótlás fajták vannak? Hogyan pótolhatóak a hiányzó fogak? A Lévai Dental Fogászaton többféle fogpótlás fajtát megtalálhatnak pácienseink. Amennyiben Önnek is hiányos fogai vannak, jelentkezzen be hozzánk egy személyes konzultációra, ahol fogorvosaink tájékoztatják az elérhető fogpótlás fajtákról. Valamint arról is kaphat tájékoztatást a kivizsgálás után, hogy melyik Ön számára a legideálisabb kezelés a rendelkezésre álló fogpótlás fajták közül!

 

Melyek a legjobb fogpótlás fajták? Fogászatunkon többféle minőségi kezelést is alkalmazunk, megfizethető árakon! Jelentkezzen be hozzánk!  

 

Melyek a legjobb fogpótlás fajták?

A Lévai Dental Fogászaton minden tekintetben a legjobb eljárásokkal dolgozunk, a legbiztonságosabb anyagokkal, a legújabb technikákkal – ezzel garantálva, hogy az eredmény hatásos, és időtálló legyen. A fogpótlás fajtákból is a legjobbakat alkalmazzuk. Többféle fogpótlás fajtával dolgozunk, hogy Ön számára melyik a  legjobb, azt csak fogai felmérése után tudjuk pontosan megmondani. Az alábbiakban bemutatjuk a nálunk alkalmazott, leggyakrabban használt fogpótlás fajtákat!

 

A leggyakoribb rögzített fogpótlás fajták: korona és híd

Az legjobb fogpótlás fajták közé tartozik a fogászati korona és a fogászati híd – ezeket a beavatkozásokat nagy rutinnal alkalmazzuk rendelőnkben. Annak ellenére, hogy ezek a fogpótlás fajták rutin beavatkozásnak számítanak, minden esetben alapos gondossággal, nagy szakértelemmel járunk el: egyedileg megtervezzük a fogpótlási beavatkozást, a legjobb anyagokkal dolgozzuk, és a kezelést követően is ellenőrizzük az eredményt. A fogkorona és a foghíd is a fix, vagy más néven rögzített fogpótlás fajták közé tartozik. A fogkorona a gyakorlatban a fog íny feletti részének a pótlása, amit általában gyökérkezelést követően alkalmazunk. Amíg a fogászati híd olyan fogpótlás fajta, ami több hiányzó fogat is képes pótolni.

 

Teljes fogpótlás fajták, fogászati implantátum

A fogászati technikák fejlődésének köszönhetően olyan fogpótlás fajták is vannak, amik a teljes fogat képesek hatékonyan pótolni. Fogászati implantátum beültetésérére akkor van szükség, ha nincsen megfelelő alap, amire a koronát, vagy a hidat lehet rögzíteni. A fogászati implantátumokat a csontba rögzítjük, amik így stabil alapot jelentenek a különböző fogpótlás fajták számára. 

 

Kivehető fogpótlás fajták

Nemcsak rögzített, hanem kivehető fogpótlás fajták is vannak – ezeket hívjuk gyakran csak műfogsornak. Ezeket a fogpótlás fajtákat akkor szoktuk ajánlani, amikor valamilyen ok miatt nem lehetséges az implantátum behelyezése, például a fogazat teljes hiányakor. A Lévai Dental Fogászaton magas minőségben, esztétikus anyagokból készítjük el ezeket a természetes hatást keltő fogpótlás fajtákat is. 
    

Minőségi fogpótlás fajták, megfizethető áron? Tartós, és esztétikus fogpótló megoldások? Jelentkezzen be a Lévai Dental kezelésére, szakértő, barátságos fogorvosaink várják!  

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental