Az All-on-4 nem más, mint 4 implantátumon fixen rögzített alsó vagy felső körhíd (12db fogat jelent). - íme minden tudnivaló az All-on-4 technológiáról.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

All-on-4


Az All-on-4 technikát a svéd Nobel Biocare fejlesztette ki, de ez a speciális fog implantációs eljárás már a Lévai Dental Fogászaton is elérhető. Az All-on-4 jelentése, „minden-4-en”, ami nem mást jelent, mint hogy 4 implantátumra rögzítjük a teljes fogívet. Az All-on-4 nem más, mint 4 implantátumon fixen rögzített alsó vagy felső körhíd (12db fogat jelent). 
Gyakori kérdések


Milyen előnyei vannak az All-on-4 implantációs technikának?

Az All-on-4 implantációs technológiát alkalmazva nagyon egyszerűen, és hatékonyan pótolhatjuk hiányzó fogait. Az All-on-4 eljárás segítségével olyan stabil lesz új fogazata, mintha a sajátja lenne. Visszaáll megfelelő rágása, beszéde, és mosolya. Az All-on-4 implantációs technikával egyetlen beavatkozással, egyetlen nap alatt pótolható teljes foghiánya. Az implantációs fogpótlásnak rengeteg előnye van, többek között, hogy az állkapocshoz vannak rögzítve, így nem mozdulnak el, nem lazulnak ki, keményebb étel rágásánál is nagyon kényelmesek, és higiénikusak. Mindössze négy implantátumot használunk a teljes fogkészlet pótlására. Ezért az All-on-4 implantációs technika olcsóbb, minta minden egyes fogat egy-egy külön implantátum pótolná.


Milyen hátrányai lehetnek az All-on-4 implantációs technikának?

Mint minden eljárásnak, az All-on-4 implantációnak is nemcsak előnyei, hanem hátrányai is vannak, azonban ezek nem számottevőek. Egyes betegeknek nincs elegendő állkapocscsont tömege az implantátumok támogatásához, azonban a Lévai Dental Fogászaton ezt csontpótló kezeléssel oldjuk meg. Az implantátumok behelyezése műtét során valósul meg, ezért természetesen lehetnek kockázatai. A Lévai Dental Fogászaton nagy tapasztalattal, és a legnagyobb szakértelemmel végezzük az All-on-4 implantációs beavatkozásokat.


Hogyan működik az All-on-4 implantáció?

Mint minden fogászati beavatkozás esetében, az All-on-4 implantáció esetében is személyre szabott fogászati konzultáción beszéljük meg a kezelés részleteit, folyamatát pácienseinkkel. A All-on-4 implantáció beültetése teljesen fájdalommentesen, megfelelő helyi érzéstelenítés mellett történik. A legjobb anyagokat alkalmazzuk, annak érdekében, hogy az eredmény szép, strapabíró, és időtálló legyen. Az all-in-4 implantátumok bizonyítottan kiállják az idő próbáját. Valójában az adatok azt mutatják, hogy megfelelő gondozás mellett 20 évig vagy tovább is kitartanak. Az implantátum oszlopokat soha nem kell cserélni; a fogsornál azonban napi kopást tapasztalhat. Az árakról, egyéb részletekről oldalunkon tájékozódhat.Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental