A fogászati híd speciális fajtása a körhíd. A fogászati körhíd esetében a teljes fogívre koronák, fogtagok kerülnek, amik különállóak, vagy összekapcsoltak.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Körhíd


A fogászati híd egyik speciális fajtása a körhíd. A fogászati körhíd esetében a teljes fogívre koronák, fogtagok kerülnek, amik lehetnek különállóak, vagy akár összekapcsoltak is. Amennyiben további kérdései vannak a foghidakkal kapcsolatban, keresse fel személyesen fogászatunkat egy foghíd konzultáció keretében!
Gyakori kérdések


Mit kell tudni a körhídról?

A körhíd helyettesítheti a hiányzó fogakat műfogakkal. A híd a fogakhoz van rögzítve a rés mindkét oldalán. A kivehető fogsorral ellentétben a foghíd nem eltávolítható. A fogorvos, vagy fogászati specialista rögzíti a helyére a fogászati eljárás során. A körhidat személyre szabottan alakítjuk ki, lenyomat vétel után. A maximális kényelem, optimális használat érdekében lehetőség van a foghíd próbájára is, valamint ha nem megfelelő az eredmény, akkor módosításokat is lehet végezni.


Milyen problémák esetében javasolt a körhíd alkalmazása?

A körhíd egy speciális foghíd típus, amit különböző fogászati diagnózisok felállítása után szokásos alkalmazni. A körhíd alkalmazása elsősorban akkor javasolt, amikor kevés a saját foganyag, emiatt pedig valamilyen egészségügyi, vagy esztétikai probléma áll fent, ez lehet akkor is, ha a fogív teljes hosszán nagy kiterjedésű tömések vannak. A körhíddal könnyedén lehet jelentős formai, valamint esztétikai hibákat is elfedni.


Milyen előnyei vannak a körhídnak?

A körhíd alkalmazásának rengeteg előnye van. Igénybevett, nagymértékben károsodott fogak esetében is alkalmazható, és nagyon látványos esztétikai, valamint funkcionális javulás idéz elő. Még akkor is igazi csillogós sztármosolya lehet a körhidak segítségével, ha a fogak állapota miatt a porcelán héjakat nem lehet alkalmazni. A körhidak segítenek a mind az esztétikai, mind pedig a rágási, valamint beszédproblémák kezelésében.


Teljes foghiány esetében is alkalmazható a körhíd?

Körhidakat teljes foghiány esetében is lehet alkalmazni nagyon hatékonyan. Bár a körhidaknak szükségük van néhány tartó fogra, mennyiben a teljes foghiány állapota áll fent, néhány implantátum beültetése után stabilan rögzíteni lehet. A Lévai Dental Fogászaton az implantátumok beültetésében, és a körhidak felhelyezésében is egyaránt szakértő segítséget kaphat.Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental