Mi az a barázdazárás? Hogyan zajlik a barázdazárás? Fájdalmas a barázdazárás? Milyen előnyei és hátrányai vannak? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Barázdazárás


A barázdazárás, mint fogászati kifejezés, egy a fogszuvasodás megelőzésére szolgáló szolgáltatás, amit főleg gyermekeknél szoktak elvégezni. A barázdazárás a fogak barázdáinak, gödröcskéinek a mesterséges eljárását jelenti. Ennek köszönhetően a fog felületén nem tudnak megtapadni a káros baktériumok, és nehezebben alakul ki fogszuvasodás
Gyakori kérdések


Mikor érdemes elvégeztetni a barázdazárás?

A barázdazárást gyermekkorban érdemes elvégeztetni. Ez a teljesen fájdalommentes beavatkozás ugyanis nagymértékben csökkenti a gyerekkori fogszuvasodás előfordulását. A barázdazárást legjobb a fog teljes kibújását követő fél éven belül elvégeztetni. A kis- és nagyőrlő fogaknál egyaránt alkalmazzuk az eljárást.


Hogyan zajlik a barázdazárás?

A fog megtisztítása után egy speciális folyékony tömőanyag felvitelével történik meg a barázdazárás, amit egy kék fényű lámpa szilárdít meg. A barázdazárás teljesen fájdalommentes, mindösszesen 15-20 percet vesz igénybe egy fog ellátása.Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental