Több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megküzdeni fogászati panaszaival, és egészséges, csodaszép mosolyt varázsolni Önnek - Lévai Dental Fogászat Budaörs.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogászat Buda

A Lévai Dental Fogászat Budaörsön, valamint Törökbálinton várja a leghatékonyabb, fájdalommentes kezelésekkel a pácienseket. Több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk minden vendégünknek megküzdeni fogászati panaszaival, és újra egészséges, csodaszép mosolyt varázsolni. 

 

Lévai Dental Fogászat Budaörsön és Törökbálinton

Több mint 40 éve foglalkozunk a fogak megmentésével. Dr. Lévai Attila első fogászati rendelőjét még 1982-ben nyitotta Törökbálinton. Azóta terjeszkedtünk, és a következő fogászat Budaörsön nyitott meg 1991-ben. Hatalmas tapasztalattal rendelkezünk a fogászatban, nincsen olyan probléma, amivel még ne találkoztunk volna, és ne tudnák, hogyan kell hatékonyan kezelni. Nagy tapasztalunk mellett az új fogászati technikákat sem hagyjuk figyelmen kívül, folyamatosan fejlődünk mi is. Fogászati rendelőink pontos címei: 2040 Budaörs Szivárvány u. 8   4. em. 25. /Kaputelefon:  Lévai Dental/, 2045 Törökbálint Munkácsy Mihály út 70.

 

Modern fogászat Budaörsön

Mivel nemrégiben, 2016-ban egy nagyszabású felújításon ment keresztül budaörsi rendelőnk, digitális fogászati röntgennel, implantológiai tálcával és egy fogsebészeti motorral egészült ki büszkén mondhatjuk, hogy a Lévai Dental egy nagyon modern fogászat Budaörsön. A legmodernebb fogászati eszközökkel felszerelve várjuk Önt is!

 

Lévai Dental Fogászat Budaörsön széleskörű szolgáltatásokkal

A Lévai Dental Fogászat Budaörsön széleskörű szolgáltatás palettával rendelkezik. Rendelőnket igyekeztünk úgy kialakítani, hogy valamennyi fogászati problémára gyors, hatékony, és kíméletes megoldást tudjunk találni. Fogkőleszedés, implantációs fogpótlásról, protézisről, vagy korona? Bármilyen problémája is legyen, hozzánk bizalommal fordulhat! 

 

Fogászat Budaörsön: Milyen szolgáltatások érhetőek el?

Fogászatunk Budaörsön rendkívül jól felszerelt, sokszínű szolgáltatás palettával rendelkezik. Alapos fogászati diagnosztika elkészítésére is van mód, fogászati röntgen és CT gép is megtalálható nálunk. Az itt elérhető modern fogászati beavatkozásaink a teljes igénye nélkül: szűrővizsgálatok, dentálhigiéniai kezelések, tanácsadás, esztétikai eljárások, szájhigiéniai eljárások, fogfehérítés, gyökérkezelés, fogpótlás, fogimplantáció, fogszabályzás, gyermek fogszabályozás. Itt olvashat ezekről részleteket: fogászati szolgáltatásaink.  

 

Szakszerű fogászat Budaörsön

Fogászatunk már évtizedek óta sikeresen működik, elégedett, boldog, egészséges fogazatú páciensek távoznak a fogorvosi székeinkből- mi ez, ha nem jó bizonyíték arra, hogy magas minőségű, szakszerű ellátás fog kapni Ön is fogorvosainktól? Mindig is figyeltünk a minőségre, családi fogászatként indultunk, kapacitásunkat mindig csak a legmagasabb szintű szakemberekkel bővítettük. Fogorvosaink, asszisztenseink egyaránt a legmagasabb szakmai színvonalon végzik a munkájukat. Kezeléseinkre garanciát is vállalunk, ennek feltételeiről ITT olvashat részletesen!  

 

Lévai Dental- egy olyan fogászat Budaörsön, illetve Törökbálinton, ahol minden problémára tudják a megoldást! Ínygyulladás, fájó bölcsességfog, foghiány, vagy lyukas fog? Keressen minket bizalommal, IDE kattintva kérjen időpontot!  

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2023 Levaidental