Bármilyen fogászati panasza is legyen, szakszerű, minden apró részletre kiterjedő, alapos fogászati konzultációval, és fogászati diagnosztikával várjuk!

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogászati konzultáció Budapest

Bármilyen fogászati panasza is legyen, szakszerű, minden apró részletre kiterjedő, alapos fogászati konzultációval, és fogászati diagnosztikával várjuk! A fogászati konzultáció Budapest közelében kettő rendelőnkben is elérhető, Budaörsön, valamint Törökbálinton- bízzon meg több évtizedes tapasztalatunkban!

 

Fogászati konzultáció Budapest közelében a Lévai Dental Magánfogászaton

Amennyiben bármilyen fogproblémát, akár enyhe tünetet is észlel, ne habozzon jelentkezni hozzánk – fogászati konzultáció Budapest közelében több rendelőnkben is elérhető! Fogfájás, fogérzékenység, elszíneződés, letapadt váladék, rossz lehelet, vagy hiányos fog? Tapasztalt fogorvosaink megtalálják a probléma forrását, és a leghatékonyabb megoldással kezelik is azt! A szakszerű fogászati konzultáció Budapesten a Lévai Dental Fogászaton mindenre kiterjed, a fogak, az íny állapotának a felmérése a legmodernebb diagnosztikai eszközökkel történik, a nemrég modernizált budaörsi rendelőnkben.

 

Fogászati konzultáció Budapest közelében széles nyitvatartási idővel

Jól tudjuk, hogy a háta közepére sem kívánja senki a fogászati konzultációkat sokszor, főleg akkor nem, ha emiatt kell szabadságot kivennie a munkahelyéről. A fogászati konzultációs Budapesten a Lévai Dental Fogászaton előre egyeztetett időpontban zajlik, várakozási idő nélkül. Nyitvatartásunkat kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy a páciensek igényeit is figyelembe vettük, így budaörsi rendelőnkben kedden, szerdán, és csütörtökön is 20.00-ig tartunk nyitva, törökbálinti rendelőnk pedig a páratlan hetek péntekjeinek kivételével minden hétköznap 20.00-ig nyitva van.

 

Fogászati konzultáció Budapest közelében időpont alapján? IDE kattintva kérhet Ön is időpontot, nagyon egyszerűen, online, vagy kereshet minket weboldalon található elérhetőségeink egyikén!  

 

Hogyan zajlik a fogászati konzultáció Budapesten?

Az első legfontosabb válasz talán az, hogy a fogászati konzultáció Budapesten teljesen fájdalommentesen zajlik. A kezelés ezen szakaszában nem történik semmilyen fogászati beavatkozás, csupán diagnosztika, a probléma feltárása. Amennyiben szakorvosaink a fogászati diagnosztika során bármilyen problémát találnak, megvizsgálják azt, majd kezelési tervet készítenek az orvoslásához. A fogászati konzultáció Budapesten jellemzően beavatkozások nélkül zajlik. Ezzel egy időben azt is tudnia kell, hogy a Lévai Dental Fogászaton a fogászati kezelések is fájdalommentesek, érzéstelenítés nélkül zajlanak! A fogászati konzultáció Budapesten pont azért szükséges, hogy elkerülje a fájdalmakat, amiket a nem kezelt fogproblémák okoznak! 

 

Fogászati konzultáció Budapest akkor is, ha nincsenek tüneteim?

A félévenkénti fogászati konzultáció Budapesten akkor is ajánlott, ha úgy érzi, nincsen semmi baj, fogai teljesen egészségesek. Számtalan fogászati probléma eleinte teljesen tünetmentes, és csak akkor jelentkezik fájdalom, vagy kellemetlenség, amikor már a probléma előrehaladott, nagy a baj, olyannyira, hogy más súlyosabb problémákat is okoz. Erre nagyon jó példa a fogkő, ami ugyan csak esztétikailag tűnhet csúnyának, de ha nem kezelik megfelelően, azaz nem távolítjuk el fogászati kezelések során, akkor fogszuvasodáshoz vezethet. Sokan csak akkor fordulnak fogorvoshoz, ha már elviselhetetlen fájdalmakkal küzdenek, pedig a kibírhatatlan fogfájás nem ám egyik napról a másikra jelentkezik! A félévenkénti szakszerű fogászati konzultáció Budapesten segít elkerülni, hogy komolyabb probléma alakuljon ki!

 

Szakszerű fogászai konzultáció Budapest közelében? Kérjen időpontot a 30 éves tapasztalattal rendelkező Lévai Dental Fogászatra IDE kattintva!   
 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental