Foghiánnyal küzd? A foghíd típusai akár több hiányos fog esetén is tökéletesen visszaállítják a fogsor egészségét, esztétikáját, és funkcióját. Ismerje meg őket!

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Foghíd típusai

Foghiánnyal küzd? Olvassa el a foghíd típusairól szóló szakcikkünket, majd jelentkezzen be rendelésünkre, hogy újra teljessé, és csodaszéppé varázsolhassuk fogsorát, és ragyogóvá tehessük mosolyát- ezzel az egyszerű rutin beavatkozással!

 

A legfontosabb tudnivalók a foghíd típusairól

A foghíd típusai közül többet is megkülönböztetünk, amik különböző fogászati problémák esetében alkalmazhatóak. Melyik az Önnek legmegfelelőbb foghíd típus, egyáltalán milyen problémára jelent megoldást a fogászati híd, és hogyan zajlik az eljárás teljes folyamata? Alábbi szakcikkünkben a foghidat, és a foghíd típusait mutatjuk be részletesen! A foghíd típusai szinte minden nap használatban vannak fogászatunkon. A fogászati híd eljárása egy olyan rutin beavatkozás, ami rengeteg foghiányos ember mosolyát varázsolja újra csodaszéppé. Mi az a foghíd? Egy esztétikai megoldás, amivel a hiányzó fogat, fogakat pótolni lehet. A foghíd típusai annyira népszerűek, mint a korona, azonban a foghíd különböző változataival több fogat is pótolni lehet egyszerre, nemcsak egyet.

 

A foghíd típusai

A foghíd mely típusait különböztetjük meg? A Lévai Dental Fogászaton többféle foghíd típussal is találkozhat rendelőnkben, amik mind, valamilyen speciális funkcióval rendelkeznek. Az alábbiakban mutatjuk be részletesen a foghíd típusait:

 

Hagyományos foghíd típusok

A foghíd típusok közül ezt a verziót alkalmazzuk a leggyakrabban. Az alábbiak szerint épül fel: ez a foghíd típus kettő koronát tartalmaz, amit a hamis fogak rögzítenek a szájüregben.

 

Konzolos foghíd típusok

A konzolos fogászati híd abban tér el a hagyományos foghíd típusoktól, hogy csak egy koronán támaszkodik, így nincsen szükség két koronára. A konzolos foghíd típusok kevésbé intenzív eljárások, amikhez nincsen szükség az egészséges fogak oly nagy mértékű károsításához. A konzolos foghíd típusok előnye azonban egyben hátrány is, hiszen ezzel a fogászati technikával megnövekedik a fog- és állkapocs-károsodás kockázata.

 

Maryland foghíd típusok

A Lévai Dental Fogászaton a modern, Maryland foghíd típusok is nagyon népszerűek. Ezek a foghíd típusok a legkonzervatívabb, legkevésbé invazív eljárások. Ezzel az eljárással megőrizhetőek az egészséges fogak, hiszen a hiányos fogakat egy fém keret, és porcelán fogak segítségével rögzítjük.

 

Melyek a legjobbak a foghíd típusai közül?

Cikkünkben bemutattuk a fogászatunkon alkalmazott foghíd típusait, illetve néhány szóban le is írtuk, hogy melyiknek mi az előnye, illetve hátránya. Más fogászatokon valószínűleg a foghíd típusai közül még többen fog találkozni, de hatékonyabb, biztonságosabb eljárásokat nem nagy eséllyel talál. A Lévai Dental Fogászat 30 éve foglalkozik fogak ápolásával, gyógyításával – nemcsak nagy gyakorlattal rendelkezünk, hanem folyamatosan megújulunk, korszerű eljárásokkal színesítjük szolgáltatásainkat. A foghíd típusai közül is a leghatékonyabbakat találhatja meg nálunk! Amennyiben nem tudja eldönteni, hogy Ön számára melyik a legjobb eljárás, fogai megvizsgálása után fogorvosaink segítenek a döntésben! 

Modern foghíd típusok? Kockázat nélküli fogpótlás több fog esetében? Válassz a Lévai Dental Fájdalommentes kezeléseit!
IDŐPONTOT KÉREK
 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental