A fogak homokfúvása egy viszonylag új fogászati eljárás, amelyet a szájhigiénia javítására végzünk. Hogyan működik pontosan, mennyire biztonságos a homokfúvás?

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Homokfúvás


A fogak homokfúvása egy viszonylag új fogászati eljárás, amely fúrás helyett használható a fogak tisztítására, valamint a szuvasodás eltávolítására. A páciensek nagy száma előnyben részesíti a homokfúvást a fúrással szemben, aminek a legfőbb oka, hogy ez egy kevésbé fájdalmas eljárás, ráadásul kellemetlen hangokkal sem jár olyan nagymértékben. Számos baktérium halmozódik fel a foglepedékben, ez zománckárosodást, fogszuvasodást vagy fogágy betegséget okozhat, azonban a homokfúvás segítségével ezeket könnyedén el lehet távolítani. A homokfúvás eltávolítja a felületi elszíneződéseket, így a pácienseink fényesebb, simább és frissebb fogakkal távozhatnak a rendelőből.
Gyakori kérdések


Mire használható a homokfúvás?

A homokfúvás eltávolítja a felületi elszíneződéseket, így a páciens fényesebb, simább és frissebb fogakkal távozik a rendelőből. Fogfehérítés előtt javasolt a fogak homokfúvása. Rendelőnkben is rendszerint alkalmazzuk, a különböző esztétikai fogászati eljárások részeként a homokfúvást, nagyon eredményesen. A homokfúvás azonnali fogfehérítő hatást biztosít, egyszerűen és gyorsan kivitelezhetőek, ráadásul sokkal könnyebbé teszik a szájhigiéniát. A homokfúvás gyorsabb, mint a hagyományos fúrás, és lehetővé teszi a fogorvos számára, hogy egyetlen látogatás során a száj több részét kezeljük.


Mennyire biztonságos a homokfúvás?

A fogak homokfúvása egy szabványos és egyszerű fogászati eljárás, amelyet a szájhigiénia javítására végzünk. Ez egy teljesen ártalmatlan, nem invazív eljárás, amely eltávolítja a felületi szennyeződéseket, amelyeket mechanikus fogmosással nem lehet eltávolítani. Professzionális homokfúvás nem fenyegeti a fogzománc károsodását, de fontos, hogy hozzáértő szakember végezze el a folyamatot!


Mennyi időt vesz igénybe a homokfúvás?

A fogak homokfúvása gyors és fájdalommentes eljárás. Az eljárást fogorvos vagy dentálhigiénikus végzi. Átlagosan körülbelül 20-30 percet vesz igénybe. Az eljárás általában nem okoz mellékhatásokat. Néhány beteg azonban panaszkodik a fogak rövid távú érzékenységére vagy enyhe, de gyorsan gyógyuló ínyirritációra, de ez nem gyakori tünet.Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental