Modern eszközökkel felszerelt rendelőinkben nagyon alapos fogászati diagnosztikát végzünk. Szakszerű 3D fogászati CT Budapestnél 2 rendelőnkben is elérhető.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogászati CT Budapest

Fogászati CT Budapest melletti rendelőinkben is elérhető –Budaörsön, valamint Törökbálinton is- a legmodernebb technikákkal, teljes biztonsággal. Modern eszközökkel felszerelt rendelőinkben nagyon alapos fogászati diagnosztikát végzünk.

 

Fogászati CT Budapest- a fogászati diagnosztika alapja

A fogászati CT Budapesten az egyik leggyakrabban alkalmazott diagnosztikai eszköz, ami egy speciális röntgenberendezéssel történik. A fogászati CT Budapesten, amennyiben megfelelő eszközökkel van végezve, segít egy nagyon pontos diagnózis felállításában, a problémák pontos azonosításában, szűrésében. Sokszor elengedhetetlen a használata ahhoz, hogy egy megfelelő kezelései tervet felállítsunk-, ami tudjuk, hogy a hatékony kezelés alapja.

 

Mire jó a fogászati CT Budapesten?

A fogászati CT Budapesten segít a problémák diagnosztizálásában, nagyon pontos képet adva a teljes fogazat állapotáról. Egy pontos képet készít nemcsak a fogairól, hanem gyakorlatilag a teljes szájüregről is, a lágyszövetekről. idegpályákról, valamint csontokról. Egy CT vizsgálat segíthet nemcsak az állkapocs, hanem az arc csontos szerkezeteinek, az orrüreg és az orrmelléküregek betegségeinek diagnosztizálásában is. A fogászatban leginkább implantátumok beültetése előtt van rá szükség, a csontállomány felméréséhez, valamint az állkapocs-rekonstrukcióhoz. A fogászati CT Budapesten a bölcsességfog fájdalom okának megfejtéséhez is sokat segíthet.

 

Fogászati CT Budapest környékén teljes diagnosztikával

Fogászati CT Budapesten sok helyen elérhető, a Lévai Dental Fogászaton azonban nagyon modern eszközökkel, biztonságos eljárásokkal várjuk. Két rendelőnkben is elérhető ez a szolgáltatás Budaörsön, valamint Törökbálinton is. Digitális fogászati röntgennel, implantológiai tálcával várjuk Önt, amennyiben bármilyen problémája van fogaival. Többféle fogászati diagnosztikai eszköz is elérhető nálunk, egy általános állapotfelmérés során megállapítjuk, hogy pontosan milyen speciális vizsgálatra van szükség a kezelési terv kidolgozásához.

 

3D Fogászati CT Budapestnél

A Lévai Dental rendelőjében3D-s CT felvételt készítünk fogairól, aminek segítségével könnyen azonosíthatóak a problémák: a gyulladások, esetleges lyukak, fogszuvasodás, feltérképezhető a foghiány, valamint a teljes arcüreg állapota. Olyan problémák is kiderülhetnek, amiknek eddig nem is volt tünetük, de a korai kezelésnek köszönhetően nem is fognak fájdalmat okozni.  A felvételeket fogorvosaink elemzik, annak érdekében, hogy minden apró problémát detektáljanak, a legjobb kezelést tudják javasolni.

 

Hogyan zajlik a fogászati CT Budapestnél?

A Lévai Dental Fogászaton nagyon biztonságos a CT felvétel készítése, hiszen modern eszközöket, biztonságos eljárásokat alkalmazunk. Önnek sem kell tartani esetleges veszélyektől! A fogászati CT felvétel készítése közben Önnek egy kijelölt helyen kell állnia a szkenner előtt, ami majd a feje körül fog forogni, miközben pontos képsorozatokat készít. Az egész folyamat mindössze néhány perc, és a speciális eszközök segítenek is a fej tartásában.

Ha fogászati CT Budapestnél, akkor válassza a Lévai Dental biztonságos, és modern eljárásait! IDE kattintva kérjen időpontot!

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2023 Levaidental