A Lávai Dental esztétikai fogászat Budapest a leghatékonyabb kezelésekkel: fogkőleszedésen , hatékony fogfehérítés, és többféle fogszabályozó eljárás.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Esztétikai fogászat Budapest

Tökéletes mosolyt szeretne? A Lávai Dental esztétikai fogászat Budapest közelében a leghatékonyabb esztétikai kezelésekkel várja: a hagyományos fogkőleszedésen túl, hatékony fogfehérítés, és többféle fogszabályozó eljárás is várja Önt.

 

Esztétikai fogászat Budapest közelében: Lévai Dental

A Lévai Dental esztétikai fogászat Budapest mellett várja Önt. Két rendelőnk is van, az egyik Budaörsön, a másik pedig Törökbálinton. A rendelő pontos címét, nyitva tartását, parkolási lehetőségeket ide kattintva találhat. Az esztétikai fogászat Budapesten egyre népszerűbb, többen is szeretnének csillogó, fehér fogakat. Amennyiben Ön is szeretné fehérebbre, egyenesebbre varázsolni fogait, ellenállhatatlanná mosolyát, próbálja ki rendelői fogászati módszereinket! Jelentkezzen be a Lévai Dental esztétikai fogászat Budapest melletti rendelőibe online!

IDŐPONTFOGLALÁS 

 

Esztétikai fogászat Budapesten: milyen kezelések vannak?

Az esztétikai fogászatok Budapesten többféle kezelést is kínálhatnak. A Lévai Dental alapvetően nemcsak esztétikai panaszokkal, hanem teljes körű fogászati kezelésekkel foglalkozik. Ez azért jó hír Önnek, mert több kezelést is igénybe vehet egy helyen. Amennyiben az esztétikai kezelések során észreveszünk valamilyen elváltozást, a diagnózis felállítása után hatékonyan kezelni is tudjuk azt. A Lévai Dental Esztétikai fogászat Budapest mellett az alábbi kezeléseket kínálja:

  • Szájhigiéniai/dentalhigiéniai kezelések: fogkő eltávolítás, polírozás, homokfúvás, egyénre szabott dentalhigiéniai tanácsadás
  • Olyan fogesztétikai kezelések, mint fogfehérítés, fogékszer, harapásemelő vagy fluoridáló sín
  • Fogszabályozás (akár kivehető, akár állandó esztétikus fogszabályozókkal

 

Esztétikai fogászat Budapesten fogfehérítéssel

Az egyik leggyakoribb esztétikai fogászati beavatkozás napjainkban a fogfehérítés. Sajnos felgyorsult világunkban nincsen annyi idő a fogak ápolására, amennyit szeretnénk rá szánni, illetve számtalan olyan étel, és ital is megtalálható a boltok polcain, ami elszínezi a fogakat. Szeretne Ön is fehérebb fogakat? Fontos eseményre készül, diplomaosztó, esküvő, munkahelyi rendezvény, vagy csak úgy általánosságban szeretne javítani megjelenésén? Nem is gondolná, mennyire magabiztosabbá teheti az, ha fehérebbek a fogai? Rendelői fogfehérítő eljárásunk már egyetlen alkalom alatt is több árnyalattal fehérebbé teszi a fogakat úgy, hogy közben nem okoz kárt a fogzománcon (ellentétben az interneten árult otthoni megoldásokkal). A baleset, gyökérkezelés, dohányzás, vagy egyéb más ok miatt elszíneződött foak esetében is nagyon jó megoldás.

 

Esztétikai fogászat Budapest környékén fogszabályozáshoz

A szabálytalanul álló fogak nemcsak a megjelenést ronthatják el, és okozhatnak már a gyermekeknek is súlyos önbizalom problémákat, hanem egyéb súlyos következményei is vannak. A nem megfelelően álló fogak harapási, emésztési nehézségeket, beszédproblémákat is okozhatnak. Szerencsére manapság már nagyon esztétikus fogszabályozó fajták is vannak, amik szinte teljesen észrevehetetlenek. A legtöbb esztétikai fogászat Budapesten csak gyermek fogszabályozással foglalkozik, hiszen felnőtt korban sokkal nehezebb a nem megfelelően álló fogak helyreigazítása. A Lévai Dental Fogászaton azonban nagyon hatékony felnőtt fogszabályozás érhető el. Jelentkezzen be még ma konzultációra fogszabályozó specialistánkhoz!

BEJELENTKEZÉS

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental