Minden, amit a fogpótlásról tudni érdemes: fogpótlás árak, fogpótlási technikák, előnyök, hátrányok. A legjobb eljárások és lehetőségek a Lévai Dental Fogászatán.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogpótlás árak: mire számíthat és milyen lehetőségei vannak?

Minden, amit a fogpótlásról tudni érdemes: fogpótlás árak, fogpótlási technikák, előnyök, hátrányok. A legjobb eljárások és lehetőségek a Lévai Dental Fogászati Magánrendelőjében. 

A hiányos fogsor nem csak esztétikai szempontból rontja magabiztosságunk, hiszen félve merünk mosolyogni, hanem életminőségünket is nagyban befolyásolja. Ha fogazatunk állapota nem megfelelő, hiányos, fogaink sérültek, akkor a mindennapi étkezés és beszéd sem lesz egyszerű. Egészségünk érdekében a fogpótlás árak egyáltalán nem lesznek magasak, hiszen életminőségünk és magabiztosságunk minden pénzt megér. 

Fogpótlás árak: Mitől függnek?  

A fogpótlás árak legfőképpen attól függnek, hogy a fogpótlás milyen eljárással történik. A fogpótlásra vannak olcsóbb és drágább eljárások egyaránt, viszont nem szabad minden esetben a kezelés és az eljárás árát számításba venni. Általában a hosszú távú technikák, ahogyan a fogimplantátumok a fogpótlás árak között a legdrágábbak, viszont akár egy életen át megmaradnak és természetes fogakként hatnak. Természetesen a fogpótlás árak attól is nagymértékben függnek, hogy hány fogat kell pótolni. 

Fogpótlás árak: Milyen lehetőségek vannak? 

A fogak pótlására több lehetősége is adódik a Lévai Dental Fogászatán. Az egyik megoldás a műfogsor, a másik a saját fogra való híd vagy korona építése, illetve a fogimplantátumra való híd építése. A fenti eljárások közül az egyik legbiztonságosabb és leghosszabb élettartamú eljárás természetesen a fogimplantátumos fogpótlás. A fogpótlás árak ebben az esetben drágábbak, mint a többi technika esetén, azonban sokkal természetesebb és tartósabb is. A műfogsort ritka esetekben ajánljuk, hiszen gyakran nem rögzíthető túl stabilan, amely csak még több problémát okozhat akár a beszéd vagy az evés során. A foghíd esetén a fogpótláshoz szükség van két szomszédos ép fogra is, így ezt ez eljárást csak ebben az esetben lehetséges elvégezni. Tehát a fogpótlás árak a háromféle technika függvényében változnak, emellett az sem mindegy milyen anyagokkal végezzük el ezeket az eljárásokat. 

Fogpótlás árak: minőség, elérhető áron

A Lévai Dental Fogászati Magánrendelőjében a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk, mégis elérhető árakon. Fogimplantátumaink beültetése során magyar és svéd, minőségi implantátumokat használunk. A Nobel Biocare és a Denti System fogászati implantátumok ára 180 000-280 000 Forint között érhetők el rendelőnkben, amelyeket fogászati állapotától és a hiányzó fogak számának függvényében határozunk meg. A fogpótlás árak teljes kezelési költségét természetesen előre, egy meghatározott kezelési terv alapján ismertetjük meg Önnel. 

Részletesen árainkról itt tájékozódhat!

Fogpótlás árak: Hogy kalkulálunk? 

Rendelőnkben először egy teljeskörű fogászati állapotfelmérésen vesz részt, amely során fogai állapotát panoráma röntgennel és fogászati CT gépünkkel vizsgáljuk meg. Ezután felállítjuk a diagnózist, és ezek függvényében felállítjuk kórképét, majd kezelési tervét. A kezelési terv során többféle lehetőséget is számításba veszük fogpótlása során, emellett persze feltüntetve a fogpótlás árakat részletesen. Ha az eljárás kiválasztásra került, a fogpótlás kezelése elkezdődik a megfelelő ütemezésben. 

Amennyiben bármilyen kérdése van a fogpótlás árakra, technikákra vonatkozóan, keresse fel rendelőnket és kérjen időpontot most!
 

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2022 Levaidental