Érdekli, hogy mennyibe kerülnek a fogkő eltávolítás árak? A Lévai Dentalnál rejtett költségek nélkül vehet részt a legmodernebb kezeléseken, fájdalommentesen.

phone mail Visszahívást kérek
phone+36-20 KATTINTSON mailKATTINTSON Visszahívást kérek
Ajánlatkérés

Fogkő eltávolítás árak

Ön is hallott róla, hogy milyen nagy problémát tud okozni, ha nincsen kellő rendszerességgel eltávolítva a fogkő a fogak felületéről? Érdekli, hogy mennyibe kerülnek a fogkő eltávolítás árak? A Lévai Dental Fogászaton rejtett költségek nélkül vehet részt a legmodernebb kezeléseken, a fogkövet is a leghatékonyabb eljárással távolítjuk el!

 

Mennyibe kerülnek a fogkő eltávolítás árak?

Sajnos egy olyan világot élünk, amikor a legtöbb embernek ez az első kérdése, annak ellenére is, hogy az egészségéről van szó. A Lévai Dental Fogászt csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsa a pácienseknek, mindezt pedig a lehető legjobb, legkedvezőbb árakon. A fogkő eltávolítás árak nemcsak a fogkő eltávolítását, hanem a polírozást, és még egy extra szájhigiéniai tanácsadás is tartalmaznak. 

 

Megfizethető fogkő eltávolítás árak

A fogkő eltávolítás ára jelenleg 20 000 Ft, a két állcsont esetében, de aktuális árlistánkról itt tud folyamatosan tájékozódni. Amennyiben Ön homokfúvással szeretné kérni az eljárást, úgy a fogkő eltávolítás árak felett ez plusz 5000 Ft költséget jelent. Egyébként a homokfúvás önmagában kérve 15 000 Ft, tehát a kettő együtt nagyon kedvezményesen elérhető.

 

Miért érik meg a fogkő eltávolítás árak?

A fogkő eltávolítás árak nem olyan magasak, mint azoknak a fogászati beavatkozásoknak az árai, amikre szükség lehet, abban az esetben, ha nincsen kellő rendszerességgel eltávolítva a fogakon felhalmozódott fogkő. A fogkő nemcsak esztétikai problémákat okoz, hanem rossz leheletet is, valamint számos súlyosabb fogászati probléma leggyakoribb okozója.

 

Tényleg megérik a fogkő eltávolítás árak, mert elkerülhető a baj!

A fogkő fogágybetegségekhez, fogínygyulladást okozhat. Ezeket a betegségeket pedig nem szabad nem komolyan venni, mert akár a fogak elvesztéséhez is vezethetnek. A gyulladt fogíny először csak vérzik, meggyullad, de amennyiben nincsen szakszerűen kezelve, akkor visszahúzódhat, sőt elvékonyodhat, és elsorvadhat. A fogíny gyulladása a foggyökerekre is képes átterjedni, sőt még akár magára az állkapocsra is. Ennek következtében pedig nemcsak érzékenyek lehetnek a fogak, hanem mozoghatnak, sőt akár ki is eshetnek. Ráadásul a fogkő könnyen fogszuvasodássá is alakulhat, ami a fog kilyukadásához vezet. Tehát megéri félévente kifizetni a fogkő eltávolítás árakat, hogy ezek a problémák elkerülhetőek legyenek!

 

Fogkő eltávolítás árak- Milyen gyakran van rá szükség?

Ahhoz hogy megmagyarázhassuk, hogy milyen gyakran van szükség a fogkő eltávolítás árak megfizetésére, fontos tisztáznunk, hogy hogyan alakul ki a fogkő. A fogkő a lepedék megkeményedéséből alakul ki, a lepedék pedig a nap folyamán halmozódik fel a fogakon étkezés után. Amennyiben a lepedék a fogmosás során nem kerül eltávolításra, megkeményedik, és fogkővé alakul. Mivel viszonylag gyors ennek a folyamata, így ajánlott legalább évente, vagy félévente fogkő eltávolításra jelentkezni! A fogkő eltávolítás teljes folyamata 30 percnél nem tart tovább, és semmilyen fájdalommal nem jár. 

A fogkő eltávolítás folyamatáról itt olvashat részleteket: fogkő eltávolítás. Időpontot pedig IDE kattintva tud kérni hozzánk!  

Ajánlatkérés

Kérjen időpontot egyszerűen űrlapunk segítségével!

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft. 2024 Levaidental